Teraz jest 05 wrz 2025, 21:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Alarm bombowy 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:51

POSTY        692
Post Re: Alarm bombowy
zapytać PIP?

16 cze 2016, 18:43
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA17 maja 2007, 19:15

POSTY        154
Wiadomo, że na przynajmniej 80% ściema , ale przy ostatnim alarmie - mojego działu nie sprawdzono. Służby odpowiedzialne za tenże stan rzeczy tracą czujność. Zapitalam w średnim US, ale takie zarypy najpierw osłabiają czujność, następnie atakują. Konkludując, a co jeśli nadejdzie moment, że coś gdzieś pierdyknie, a załoga nie zostanie ewakuowana? kilka godzin wolnego? osobiście pierdykam takie wolne - nadrobić muszę choćby skały kupały. Ewakuować się sama nie mogłam akuratnie. więc do końca dnia se wmawiałam, że nas ogólna tendencja terrorystyczna nie dotyczy - bez przekonania zresztą...
Chociażby przeszukali wszystkie zakamarki - a tu masz...po cholerę skoro z góry wiadomo, że podpucha...gorzej jakby mój US wyleciał w kosmos - wówczas by pewnie Prezydent uniewinnił odpowiedzialnych. A moim Pociechom by mamy brakło - taki klimat

17 cze 2016, 00:22
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
Zegarmistrz                    

Panikubeja                    

ale i tak chciałabym mieć w takiej sytuacji wybór czy chcę ryzykować swoim życiem czy nie, nawet jeśli nikt by mi nie zapłacił, ciekawe co by było gdyby coś się stało naprawdę gdzieś była bomba - odznaczyli by nas pośmiertnie?

Jak gdzieś będzie bomba, to raczej dowiemy się o niej po eksplozji, niż z maila. Żaden zamachowiec tak nie działa, żeby wysyłać maila przed atakiem.

Ci u których nastąpi na eksplozja raczej już się nie dowiedzą.

Przynajmniej na tym padole ziemskim.  :P

urzedaska                    

gorzej jakby mój US wyleciał w kosmos - wówczas by pewnie Prezydent uniewinnił odpowiedzialnych.

Nie stawiaj Mariusza Kamińskiego w jednym szeregu z bandytami!
I nie kompromituj się.

Ostatnio edytowano 17 cze 2016, 13:40 przez kominiarz, łącznie edytowano 2 razy

17 cze 2016, 13:37
Amator

REJESTRACJA19 paź 2011, 14:26

POSTY        26
Dzisiaj 21.06.2016 r. znowu bomba

21 cze 2016, 10:23
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 gru 2015, 11:28

POSTY        57
A gdzie ta bomba miałaby być ?

21 cze 2016, 10:55
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA04 lut 2016, 18:09

POSTY        2
I znowu informacja tylko,  bez ewakuacji...

21 cze 2016, 10:57
Amator

REJESTRACJA19 paź 2011, 14:26

POSTY        26
Skarbek7                    

A gdzie ta bomba miałaby być ?

USy w woj. opolskim (bez IS). Eksplozja o 14:00. Można się ewakuować ale - wyjście prywatne do odpracowania

21 cze 2016, 11:07
Nowicjusz

REJESTRACJA02 cze 2016, 10:13

POSTY        2
US i IS Olsztyn również alarm.

21 cze 2016, 11:11
Zaawansowany

REJESTRACJA09 gru 2015, 11:10

POSTY        42
bakterian                    

USy w woj. opolskim (bez IS). Eksplozja o 14:00. Można się ewakuować ale - wyjście prywatne do odpracowania

To jest kompletna paranoja jakaś przecież, z tym odpracowywaniem tego typu zdarzeń. A jak by tak coś faktycznie pieprzło, to też każą nam odrabiać?

U mnie ewakuacja jest do 14:30. Zamiast odpuścić te 30 min. to musimy wrócić jak barany z pastwiska do roboty i odbić się na fantastycznym czytniku, żeby się RCP zgadzało.

Czy są jakieś granice biurokracji?

21 cze 2016, 12:02
Początkujący

REJESTRACJA02 gru 2015, 11:35

POSTY        6
Jak widać chyba nie, ważniejsze RCP
US Śląsk też alarm bez ewakuacji, ciekawe kiedy ktoś nas faktyczne zaskoczy i kto to weźmie na siebie  boje--==

21 cze 2016, 12:15
Amator

REJESTRACJA08 gru 2015, 07:52

POSTY        25
w pomorskim też alarmy bez ewakuacji. Sprawdzić czy są podejrzane pakunki i do roboty.

21 cze 2016, 13:07
Specjalista

REJESTRACJA09 gru 2015, 14:56

POSTY        547
Straszne. Nie wiedziałem, że dla mojego ukochanego kraju moje życie warte jest 2810 zł brutto. W koło słychać o zamachach, słyszymy przynajmniej raz w tygodniu, że gdzieś zatrzymano osobę podejrzaną o próbę przeprowadzenia zamachu. A u nas co?
Alarm bombowy...przyjechała Policja, ogrodziła nas jak trędowate bydło szarfami i siedzimy. Ludzi do US nie wpuszczają, bo szkoda podatnika. Ludzie się denerwują, niektórzy spakowali się i czekają na hasło ewakuacja...a tu przychodzi kierownik i mówi, że mamy pracować. Ogrodzeni, Policja, radiowozy na sygnalizacji świetlnej o 14 planowane BOOM. Siedź i pracuj.

Uważajcie, bo oni kiedyś uśpią czujność służb i pewnego pięknego dnia ktoś wysadzi ,,ukochanego przez wszystkich fiskusa" w kosmos. Jak po tym wybuchu znajdziecie w zgliszczach moją dupę, to pośmiertny medalik za służbę możecie w nią wsadzić.

21 cze 2016, 16:52
Amator

REJESTRACJA07 cze 2014, 19:59

POSTY        20
Za nic mają nasze bezpieczeństwo i to za 2800 ... życie ludzkie powinno być bezcenne. Dziś też niby była bomba i co? nic. Tak będzie do czasu aż rzeczywiście coś pierdyknie i wtedy będą szukać winnych... ale za wolno się ewakuowali... bomba tyknie i już.  będzie mądry Polak po szkodzie... Czasami mam ochotę po prostu wyjść z urzędu gdy słyszę że zagrożone moje życie, zresztą mam prawo o nim decydować...

21 cze 2016, 20:08
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
stolik1234                    

Czasami mam ochotę po prostu wyjść z urzędu gdy słyszę że zagrożone moje życie, zresztą mam prawo o nim decydować...

Masz do tego prawo. Masz prawo wyjść na żądanie - jeśli przełożony nie wyrazi zgody, to złóż wniosek pisemny - niech odmówi Ci na piśmie. U mnie w urzędzie nie było z tym problemu - każdy miał prawo to zrobić w formie wyjścia prywatnego.

21 cze 2016, 20:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 33 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona