Teraz jest 11 wrz 2025, 03:09

Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2422 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 173  Następna strona
Znowu bez podwyżek... 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA07 kwi 2016, 06:58

POSTY        54
Post Re: Znowu bez podwyżek...
Herbatnick                    

balbina22                    

A my mieliśmy zebrania z kierownikami i powiedzieli, że podwyżki wstrzymane do 01.01.2017 :( Dotyczy IS Gdańsk.  Także ja już nic z tego nie rozumiem :( Smutno, że w innych izbach już w tym roku będą pracować na wyższych mnożnikach

No weź nie żartuj, bo zaraz wstanę i wyjdę.

Trzy razy pytałam kierownika, czy to prawda. Dostał potwierdzenie, że takie info dostali od DIS. Zastanawiam się, dlaczego tak i co na to nasze ZZ.

21 kwi 2016, 11:01
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2007, 14:53

POSTY        90
łykneliśmy piękną bajeczkę o podwyżkach w połowie zeznań tak żebyśmy siedzieli cicho, no i siedzieliśmy jak myszki. a trzeba było iść do lekarza przebadać się czy się nie jest chorym, dajmy na to na nerwice/depresję. teraz to sobie możecie krzyczeć do bólu. Jedynie co to młodzi tylko dostaną, a w KAS będzie nas mniej to po co na odchodne dawać podwyżki. nie ma to żadnego sensu.

21 kwi 2016, 11:27
Specjalista

REJESTRACJA09 gru 2015, 14:56

POSTY        547
Skoro nie będzie podwyżek to nikt nie dostanie, więc daj już spokój młodym. Ale to prawda, poszła ładna bajka w okresie zeznań, ludzie dostali powera, zapier*** jak osły a tu taki 8====>

21 kwi 2016, 11:36
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        54
xman                    

łykneliśmy piękną bajeczkę o podwyżkach w połowie zeznań tak żebyśmy siedzieli cicho, no i siedzieliśmy jak myszki. a trzeba było iść do lekarza przebadać się czy się nie jest chorym, dajmy na to na nerwice/depresję. teraz to sobie możecie krzyczeć do bólu. Jedynie co to młodzi tylko dostaną, a w KAS będzie nas mniej to po co na odchodne dawać podwyżki. nie ma to żadnego sensu.

Teraz to ja mam depresję dopiero :)

21 kwi 2016, 11:37
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA07 kwi 2016, 06:44

POSTY        40
W IS Lublin kierownicy po spotkaniu a naczelnikiem w poniedziałek przekazali nam, że podwyżki w maju i wyrównanie od stycznia również w maju.
Czyżby dziś/wczoraj coś się zmieniło? Jeszcze przedwczoraj takie było stanowisko NUSa, że wszystko w maju.

21 kwi 2016, 11:48
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 gru 2015, 20:13

POSTY        7
Mam nadzieję, że w IS Poznań także nie wycofali się z obietnicy wypłaty podwyżek wynagrodzeń (z wyrównaniem od 1 stycznia 2016 r.) do dnia 31 maja 2016 r.

21 kwi 2016, 11:52
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        54
" Protokół ze spotkania kierownika ... z pracownikami ... w dniu 20 kwietnia 2016

Temat: Przekazanie informacji z narady kadry kierowniczej z dnia 13.04.2016 oraz sprawy organizacyjne

I. Informacje z narady kadry kierowniczej: 1. Reorganizacja (KAS) – przekazano informację od DIS – nie wiadomo jeszcze na dzień dzisiejszy w jakim kształcie będzie reorganizacja, ale jest zapewnienie, że żaden z pracowników US w jej wyniku nie straci pracy 2. System podwyżek ma być uruchomiony po 01.01.2017r., po konsolidacji. W tym zakresie jest opublikowany komunikat na stronie intranetowej AP. Przeczytano treść komunikatu..."
Wyciąg z protokołu zebrania umieszczonego na Qasystencie :(

21 kwi 2016, 11:53
Znawca

REJESTRACJA05 cze 2009, 08:09

POSTY        145
balbina22                    

" Protokół ze spotkania kierownika ... z pracownikami ... w dniu 20 kwietnia 2016

Temat: Przekazanie informacji z narady kadry kierowniczej z dnia 13.04.2016 oraz sprawy organizacyjne

I. Informacje z narady kadry kierowniczej: 1. Reorganizacja (KAS) – przekazano informację od DIS – nie wiadomo jeszcze na dzień dzisiejszy w jakim kształcie będzie reorganizacja, ale jest zapewnienie, że żaden z pracowników US w jej wyniku nie straci pracy 2. System podwyżek ma być uruchomiony po 01.01.2017r., po konsolidacji. W tym zakresie jest opublikowany komunikat na stronie intranetowej AP. Przeczytano treść komunikatu..."
Wyciąg z protokołu zebrania umieszczonego na Qasystencie :(

O jakim "systemie podwyżek po 01.01.2017r." jest mowa?

21 kwi 2016, 12:16
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        54
Jak się zapytałam kierownika o jakich podwyżkach mówimy, odpowiedział, że o wszystkich, nawet tych do mnożnika 1,5.

21 kwi 2016, 12:31
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA18 gru 2007, 22:08

POSTY        2
...czy ktoś posiada jakieś wiarygodne informacje? ...zwariować idzie...

21 kwi 2016, 12:47
Specjalista

POSTY        547
Pracować mi się odechciało. Jak moża pokazać dziecku lizaka i zabrać?

21 kwi 2016, 13:02
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA07 kwi 2016, 06:44

POSTY        40
Herbatnick                    

Rozumiem, że w Twoim US również pojawiła się ta ,,sprawdzona" informacja i jesteś już tego pewny?
Póki nie było oficjalnego komunikatu, że dostanę podwyżkę i wyrównanie w maju póty w nic nie wierzyłem.
Póki nie ma oficjalnego komunikatu, że jednak nie dostanę podwyżki i wyrównania w maju póty nie mam powodu rozpaczać.
Rozpaczać zacznę jak ktoś oficjalnie z naszej IS przekaże te smutne wiadomości.

21 kwi 2016, 13:08
Zaawansowany

REJESTRACJA30 mar 2016, 07:54

POSTY        61
Herbatnick                    

to się wydaje niewiarygodne. Może kierownik coś źle zrozumiał... To w maju to miało być wyrównanie do zasadniczego 2800 z groszami, a to od 01.01.2017 do 3000. Może mówił o tych 3000? Nie sądzę, że związki zrezygnowały z bicia się o tą majową podwyżkę, a już mi się wierzyć nie chce, że w jednej IS będzie tak, a w innej zupełnie inaczej (i jak krzywdząco). Chyba, że związki poszły z IS Gdańsk na jakiś chory układ typu my Wam jakieś stanowisko a Wy się zgodzicie na 2017... Ale to tylko moje chore urojenia :rotfl:

21 kwi 2016, 13:11
Specjalista

POSTY        547
Funto                    

Herbatnick                    

Rozumiem, że w Twoim US również pojawiła się ta ,,sprawdzona" informacja i jesteś już tego pewny?
Póki nie było oficjalnego komunikatu, że dostanę podwyżkę i wyrównanie w maju póty w nic nie wierzyłem.
Póki nie ma oficjalnego komunikatu, że jednak nie dostanę podwyżki i wyrównania w maju póty nie mam powodu rozpaczać.
Rozpaczać zacznę jak ktoś oficjalnie z naszej IS przekaże te smutne wiadomości.

Nie jestem tego pewien. Ale u mnie w US nigdy nikt nic nie wie, zero informacji, a intranet służy tylko do informowania o zagubionych pieczątkach i innych pierdołach, qasystent do tego by publikować telefony i regulaminy ze wszystkich urzędów z województwa. Dlatego opieram się na tym co ludzie tutaj piszą.

21 kwi 2016, 13:16
Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2422 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 173  Następna strona