Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
26 sty 2015, 04:56
Re: Pośmiejmy się
To jeszcze dwa obrazki. I najwdzięczniejszy z tematów: kobieta.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
26 sty 2015, 22:53
Rozmowa kwalifikacyjna: - Proszę wymienić swoją 1 mocną cechę - Jestem wytrwały - Dziękuję, skontaktujemy się z panem później - Zaczekam tutaj
W sądzie: - Oskarżony, zastał pan żonę z kochankiem i zabił pan ją. Może mi pan wytłumaczyć, dlaczego zabił pan ją, a nie jego? - Wysoki Sądzie, doszedłem do wniosku, że lepiej raz zabić kobietę, niż co tydzień innego mężczyznę...
W restauracji: - Jak panu smakowała nasza pikantna tortilla? - D..y nie urywa. - Cierpliwości.
29 sty 2015, 19:49
Zdenerwowany szef zwiadu wbiega do szefa Centrum Lotów Kosmicznych NASA. - Szefie! Ruskie na księżyc polecieli! - Dobra, nic sie nie dzieje. Wyszedł. Za chwile przybiega znowu. - Szefie! Oni malują księżyc na czerwono! - Nic sie nie dzieje - wyluzuj. Wyszedł. Po pewnym czasie. - Szefie! Oni juz skończyli! - Dobra, to teraz wyślijcie naszych, żeby napisali 'Coca Cola'.
- Babciu, czy dziadek jest mechanikiem? - Nie wnusiu. - Dziwne, bo właśnie leży na ulicy pod autobusem...
Przyszła prezydenta Rzeczypospolitej z Partii Zielonych?
Zastanawiam się dlaczego "zielonych" , a nie "tęczowych"?
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
01 lut 2015, 12:26
Załącznik:
daszek.png
04 lut 2015, 03:41
W sądzie...
04 lut 2015, 22:45
Facet jak wypije...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
05 lut 2015, 18:53
Pewien Chińczyk, udał się na zakupy do osiedlowego sklepu spożywczego: - Dziń dobly, ci jest mąka? - Nie ma mąka - odpowiada sprzedawczyni, zmierzywszy obcokrajowca wzrokiem. Chińczyk chwilę wpatruje się w panią jak zaczarowany, kiedy ta już chce mu zacząć tłumaczyć na migi, pyta niepewnie: - A ciemu pani uziwa mianownika ziamiast dopełniacia?
Mąż zwraca się do żony znad gazety: - Kochanie! Właśnie przeczytałem, że podczas seksu mężczyzna spala tyle kalorii, co przebiegając dziesięć kilometrów! - No to jesteś mistrzem świata! Dziesięć kilometrów w dwie i pół minuty!
05 lut 2015, 19:45
Magsli, jesteś Wielka! Błagam, nie ustawaj w wysiłkach i zapodawaj takie smaczki, zapodawaj! Pewnie ten dowcip już był, ale powtórzę, bo bardzo i nieustannie mnie śmieszy.
Skarbowiec wybrał się na narty w polskie góry. Ubrał się odpowiednio, założył narty, wdrapał się na górę, przeżegnał się i szus, z górki na pazurki. Zjeżdża przeszczęśliwy, raptem odpięła mu się narta, wywalił się okrutnie, a że zbocze było strome, przekoziołkował jeszcze kilkadziesiąt metrów w dół obijając się dotkliwie na muldach, zahaczył o jeden słup, drugi, a na końcu, to jest na zakręcie jak nie przypieprzył w drzewo! Huk wracał echem przez kilka minut a z drzewa cały śnieg spadł na biednego skarbowca. Szybko podjechali do niego ratownicy by udzielić mu niezbędnej pomocy, wygarnęli go spod śniegu, położyli na noszach, patrzą, a skarbowiec ma na twarzy radosny uśmiech. - co się tak pan śmiejesz? Na co skarbowiec słabym głosem: - Aaaa, i tak jest lepiej niż w pracy.
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
Ostatnio edytowano 06 lut 2015, 19:08 przez Leibowitz, łącznie edytowano 2 razy
06 lut 2015, 18:58
Dzięki LEIBOWITZ! Mówisz-masz...
Wieczór. Małżeństwo leży w łóżku. Żona czyta "Cosmopolitan", mąż przysypia. Nagle żona, odkładając czasopismo, zagaduje do męża: - Śpisz? - Nieee... - odpowiada ziewając. - A chcesz? - kontynuuje małżonka. - Jasne - odpowiada momentalnie rozbudzony małżonek. - To czemu nie śpisz?
07 lut 2015, 03:30
Stoi gość w kolejce do kasy biletowej, w końcu dochodzi jego kolej i mówi:
dwa bilety poproszę !
kasjerka: Hobbit?
gość: Nie !!! to żona !!!
10 lut 2015, 18:02
Komóra w tamtych czasach to był luksus...