Materiał pochodzi ze sprawozdania SSC za 2012 rok (załącznik Nr 1 - zatrudnienie i wynagrodzenia)
Załącznik:
t1.GIF
Załącznik:
t2.GIF
Załącznik:
t3.GIF
Załącznik:
t4.GIF
Załącznik:
t5.GIF
Załącznik:
t6.GIF
Załącznik:
t7.GIF
Załącznik:
t8.GIF
Załącznik:
t9.GIF
Załącznik:
t10.GIF
Załącznik:
t11.GIF
Załącznik:
t12.GIF
Załącznik:
t13.GIF
Załącznik:
t14.GIF
Załącznik:
t15.GIF
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
08 cze 2013, 05:04
Re: Nasze wynagrodzenia
Szkoda że wynagrodzenia w US nie są rozbite na poszczególne stanowiska tylko zebrane do jednego kosza. Chciałbym mieć te 4 z kawałkiem nawet brutto.
____________________________________ Należy mieć: siłę, aby zmienić to, co się da; cierpliwość, aby przeczekać to, na co nie ma się wpływu oraz mądrość, aby odróżnić jedno od drugiego.
08 cze 2013, 07:06
Ja trochę z innej beczki czy jest przepis mówiący że po tylu latach należy się awans z inspektora na starszego inspektora, nie wiąże się to oczywiście z kasą.
07 lip 2013, 19:46
olusia
Ja trochę z innej beczki czy jest przepis mówiący że po tylu latach należy się awans z inspektora na starszego inspektora, nie wiąże się to oczywiście z kasą.
Nie ma. Awans (oczywiscie teoretycznie) należy się za wzorowe wykonywanie pracy, a nie upływ czasu.
07 lip 2013, 22:58
Chciałam się Was, szanowni forumowicze zapytać, czy jest może wsród Was jakiś oskarżciel skarbowy. Interesuje mnie bardzo wysokość wynagrodzenia jaką łaskawie Wam dano Przede mną ocena okresowa i może dałoby się coś zadziałać, przynajmniej spróbować. Ja pracuję w podkarpackim i tu wyciągam całe 2100 zł netto.
09 lip 2013, 11:09
a jaka wielkość urzędu?
09 lip 2013, 11:22
średni urząd
09 lip 2013, 11:39
Anetusz
Chciałam się Was, szanowni forumowicze zapytać, czy jest może wsród Was jakiś oskarżciel skarbowy. Interesuje mnie bardzo wysokość wynagrodzenia jaką łaskawie Wam dano Przede mną ocena okresowa i może dałoby się coś zadziałać, przynajmniej spróbować. Ja pracuję w podkarpackim i tu wyciągam całe 2100 zł netto.
Sądzisz, że otrzymasz ocenę wyższą niż 3? Ja - 2000 netto.
09 lip 2013, 12:17
Myślę, że będzie dokładnie tyle, 3. I myślę, że podwyżki też nie będzie, ale nie chce już siedzieć cicho. Punktów w wartościowaniu, że hoho, a wynagrodzenie, że hehe
09 lip 2013, 12:25
Nie wiem czy gdzieś było, ale: "Rada Służby Cywilnej w czerwcu zaopiniowała negatywnie proponowany - w wysokości 100,0% (w ujęciu nominalnym) - wskaźnik wzrostu wynagrodzeń w państwowej sferze budżetowej, w zakresie służby cywilnej, na 2014 rok."
Jest chyba szansa na wzrost wynagrodzeń w przyszłym roku. Pytanie ile taka opinia będzie znaczyć dla Min. Finansów.
09 lip 2013, 14:40
Oni tzn. minister finansów i jego świta widzą tylko cyferki, a budżetówka to nie ludzie, tylko hasło, na którym można coś zaoszczędzić. Nie wierzę, że ta opinia coś zdziała na naszą korzyść, a już na pewno nie przy naszej biernej postawie.
09 lip 2013, 16:59
W IUS w Bydgoszczy NUS autorytatywnie zabrał oszczędności z etatów całego urzędu i dał podwyżki i awanse nielicznym... czywiście znajomym królika I co? I nic!
10 lip 2013, 08:20
julian10
W IUS w Bydgoszczy NUS autorytatywnie zabrał oszczędności z etatów całego urzędu i dał podwyżki i awanse nielicznym... oczywiście znajomym królika I co? I nic!
Piszesz, jakby NUS zrobił coś złego. A przecież nie zabrał oszczędności, tylko wykorzystał zgodnie z przeznaczeniem. Oszczędności - są częścią funduszu wynagrodzeń i właśnie na wynagrodzenia powinny być przeznaczone.
Co do wyboru pracowników do awansu i podwyżki - nie wypowiadam się z braku wiedzy.
10 lip 2013, 09:01
Anetusz
Myślę, że będzie dokładnie tyle, 3. I myślę, że podwyżki też nie będzie, ale nie chce już siedzieć cicho. Punktów w wartościowaniu, że hoho, a wynagrodzenie, że hehe
Czy udało się coś wywalczyć? Same smutne informacje na forum, więc czekamy na jakiś promyk nadziei.