Między księgowym a cudotwórcą albo między magikiem a cudakiem tylko uważaj na portfel
Ale ktoś ma wyobraźnię! I wizję!
To nie jest wyobraźnia!
To jest wizja sprawiedliwej Polski za 3-4 lata
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
10 mar 2013, 13:25
Re: Pośmiejmy się
W zapyziałym amerykańskim miasteczku o drugiej w nocy dobija się ktoś do drzwi miejscowego lekarza. Ten zaspany otwiera. Na progu stoi nieznajomy i pyta: - Ile trzeba zapłacić za odwiedziny chorego około siedmiu mil stąd? - Piętnaście dolarów. - Świetnie, zatem jedziemy. Lekarz ubiera się, bierze torbę, bierze samochód, jadą. Gdy dotarli na miejsce nieznajomy wyciąga piętnaście baksów. - Proszę. - A gdzie pacjent? - E, tam, pacjent. W tej dziurze w środku nocy po prostu nie da się znaleźć żadnej taksówki.
13 mar 2013, 04:52
Kilka prawd życiowych:
Wszystkie choroby pochodzą od stresu. Tylko weneryczne wywodzą się z zadowolenia.
Przyjaciel to nie ten, który taszczy cię z baru. Ale ten, co czołga się razem z tobą!
Śniadanie na kacu jest jak przeszczep, może się nie przyjąć.
I coś na poprawę humorku. Blondynka żali się przyjaciółce: - Już trzy miesiące piję tę hennę, a włosy mi nie ciemnieją.
13 mar 2013, 10:23
Już sama nie wiem czy to takie śmieszne...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
14 mar 2013, 19:06
A zrywanie śliwek-robaczywek z przytorowych drzew też oPOdatkowane? Czy zwolnione?
A ja się zastanawiam czy to
jest śmieszne?
Czy smutne?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
14 mar 2013, 19:45
Gorące laski, wolisz pierś czy udko?
Załącznik:
13443601983.jpg
Stringi, dalej uważasz, że są seksowne?
Załącznik:
13443421282.jpg
Zostaw już ten komputer! Kliknij
Załącznik:
13620454776.gif
16 mar 2013, 06:10
Radujmy się! Dzisiaj DZIEŃ OTWARTY W URZĘDACH SKARBOWYCH! Czekamy na podatników Załatwimy ich uprzejmie , z radością i pożegnamy serdecznie - z nadzieją na szybkie kolejne spotkanie
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
16 mar 2013, 08:34
Ding-dong! - Dzień dobry pani. - A to ty Piotrusiu. Co się stało? - Tata mnie przysłał, bo dłubie przy aucie i nie może sobie poradzić. - Stary, rusz dupę i idź pomóc sąsiadowi. - Tata jeszcze mówił, żeby pan sąsiad wziął jakiś specjalny klucz, bo tata nie ma. - A jaki? - Szklana pięćdziesiątka...
18 mar 2013, 04:18
Załącznik:
untitled.JPG
Załącznik:
1281299995_by_FreeG.jpg
18 mar 2013, 23:07
Sędzia na rozprawie rozwodowej. - Postanowiłem przyznać pańskiej żonie 2 tys zł miesięcznie. - Świetnie, Wysoki Sądzie - odpowiada mąż. - Ja też od czasu do czasu dorzucę jej parę złotych od siebie. ==================== Ogłoszenie: Młody, przystojny, dobrze ubezpieczony pan z wykształceniem wyższym i dobrymi manierami. Posiadam dwa najnowsze samochody, rodzinną posiadłość i willę na Karaibach. Nie szukam nic, ani nikogo... Chwalę się tylko... ====================== Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze wątroba mnie boli. - A czy pije pan wódkę?! - Piję, panie doktorze, ale mi nie pomaga. ======================= Facet wybrał się na ryby. Gdy wypłynął łodzią w morze, z wody wynurza się rekin i ze złowieszczym uśmiechem pyta: - Co, na rybki? - Na grzyby! Jak Boga kocham że na grzyby! ====================== - Masz jakieś hobby? - Tak, lubię roślinki - A jakie? - Chmiel, tytoń, konopie... ================= Sekretarka mówi do prezesa: - Albo da mi pan podwyżkę, albo powiem wszystkim, że mi ją pan dał. ==================== Sekretarka mówi do szefa: - Albo zacznie mi pan więcej płacić albo ja zacznę pisać pamiętniki!
19 mar 2013, 11:35
Nasz Jan Vincent-Rostowski robi karierę medialną. Oto parę próbek. 1) okładka czasopisma ekonomicznego 2) reklama stacji radiowej.
19 mar 2013, 20:18
W barze facet odwraca się do sąsiada: - Przepraszam, czy mogę panu postawić drinka? Taki pan przystojny... - Och, jaki pan sympatyczny! - Jest pan gejem? - Nie, a pan? - Też nie. - Szkoooda... - powiedzieli naraz.
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
19 mar 2013, 23:12
Jedzie ksiądz przez małą mieścinę, na głównym skrzyżowaniu, tuż przed drzwiami komendy policji leży rozjechany pies. Ksiądz zdegustowany brakiem reakcji zatrzymuje auto, wchodzi na komendę i mówi: - Panowie chciałem zwrócić uwagę, że przed waszymi drzwiami leży rozjechany pies i zero reakcji z waszej strony! Na to gliniarz głupio się zaśmiał i mówi: - Ja myślałem, że to wy jesteście od pogrzebów. Ksiądz na to też z ironicznym uśmiechem: - Przyszedłem zawiadomić najbliższą rodzinę
____________________________________ "Kto cały czas ciężko pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy" - J. D. Rockefeller
21 mar 2013, 18:24
- Co to jest: ma sto metrów, tysiąc nóg i nie ma włosów łonowych? - Pierwszy rząd na koncercie Justina Biebera.