Teraz jest 11 wrz 2025, 23:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11089 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400 ... 793  Następna strona
Gimnastyka umysłu 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA23 lis 2010, 07:51

POSTY        64
Post Re: Gimnastyka umysłu
Miejmy nadzieję, że nie trzeba będzie za długo czekać. Na szczęście moja amnezja nadal obejmuje odpowiedzi na większość pytań :D Z nielicznych, które pamiętam, ok. połowę mam na pewno źle. Ale że pamiętam niewiele, to jest jeszcze jakaś szansa. Z drugiej strony nie chcę za długo myśleć, że może jednak się udało, bo jak się jednak nie uda, to będzie cholernie przykro. W sumie... DAWAĆ WYNIKI! JUŻ! ;)

05 lip 2012, 09:06
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2010, 21:00

POSTY        60

Miejmy nadzieję, że nie trzeba będzie za długo czekać. Na szczęście moja amnezja nadal obejmuje odpowiedzi na większość pytań :D Z nielicznych
,

Ja mam amnezję do tej pory  :wysmiewacz: Nie pamiętam pytań, ani odpowiedzi  :lol: Zrobili nam wodę z mózgu.  :blink:

Ostatnio edytowano 05 lip 2012, 10:11 przez karolaaa, łącznie edytowano 1 raz

05 lip 2012, 10:10
Zaawansowany

POSTY        64
Jak patrzę na spis pytań, to coś tam sobie przypominam, ale przy większości za choinkę nie mogę sobie przypomnieć jak odpowiedziałam. I potem się okazuje, że pamiętam tylko jedno pytanie, a zagadnienie pojawiło się w dwóch różnych...

05 lip 2012, 14:03
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA23 lut 2011, 19:53

POSTY        5
:zly1: a ja wszędzie ostatnio widzę Libor i Wibor  pije-===[  (oczywiście ze zwykłego braku zainteresowania rynkami finansowymi zaznaczyłam ten pierwszy)  :mur:

05 lip 2012, 20:10
Zaawansowany

POSTY        64
Moja alma mater odebrałaby mi dyplom, gdybym nie zaznaczyła WIBORu, ale  fakt faktem, te pytanka potrafią zaskoczyć. To w sumie pierwszy raz od studiów, kiedy przydały mi się wiadomości z nich :D
Wydaje mi się poza tym, że nawet nie było odpowiedzi LIBOR tylko LIBER albo jakoś inaczej zniekształcone. No, do wyboru był też NASDAQ :D
A z DAXem typowałam D jak Deutsche ;) stąd Frankfurt.

06 lip 2012, 10:22
Znawca

REJESTRACJA11 sty 2010, 08:40

POSTY        231
do wyboru był: LIBOR i WIBID, a NASDAQ był przy indeksach giełdowych, tam był też NIKKEI

06 lip 2012, 10:32
Zaawansowany

POSTY        64
DUFUS, ja mam wrażenie ostatnio, że każdy z nas pisał inny egzamin ;) Spierać się nie będę, bo dopóki nie opublikują pytań, to się nie dowiemy, komu się dobrze wydaje :) Ale nadal obstawiam, że był WIBOR i zniekształcony LIBOR, a pytanie dotyczyło stopy pożyczek międzybankowych w Polsce.
Może zrobili jakieś różnice w wersjach testów w tym roku (poza zmianą kolejności pytań)?

06 lip 2012, 12:44
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2012, 10:58

POSTY        71
yasi                    

DUFUS, ja mam wrażenie ostatnio, że każdy z nas pisał inny egzamin ;) Spierać się nie będę, bo dopóki nie opublikują pytań, to się nie dowiemy, komu się dobrze wydaje :) Ale nadal obstawiam, że był WIBOR i zniekształcony LIBOR, a pytanie dotyczyło stopy pożyczek międzybankowych w Polsce.
Może zrobili jakieś różnice w wersjach testów w tym roku (poza zmianą kolejności pytań)?

hmm.. też powoli zaczynam podejrzewać, że pytania były przemieszane. U mnie w grupie B było na pewno do wyboru: LIBER, WIBID, WIBOR i NASDAQ.
W pytaniu z DAXem nie patrzyłam nawet na inne odpowiedzi, bo wiedziałam, że to Frankfurt (nie, nie jestem wszechnicą - to pytanie po prostu było w latach ubiegłych  :brawa: )

06 lip 2012, 13:25
Zaawansowany

POSTY        64
Przemieszane na pewno były, ale jak piszesz o tym, że do wyboru był NASDAQ, WIBOR, WIBID i LIBER, to odpowiedzi w obu wersjach były chyba takie same, bo trzy z nich pamiętam. LIBER mnie rozwalił na egzaminie :) jeszcze MEZA brakowało :)
Miałam wersję A (teraz, jak to napisałam, to straciłam pewność że A :D)

06 lip 2012, 13:38
Początkujący

REJESTRACJA29 lip 2010, 07:13

POSTY        5
Macie pojęcie co się stało z materiałami ze skrzynki na wp?wszystkie zniknęły!

06 lip 2012, 13:39
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
komornik12                    

Macie pojęcie co się stało z materiałami ze skrzynki na wp?wszystkie zniknęły!!

Najwyraźniej ktoś, kto był Użytkownikiem/założycielem skrzynki albo autorem materiałów - po prostu je usunął. Szkoda tylko, że wcześniej nie powiedział, że nosi się z takim zamiarem, bo można by sobie wszystko ściągnąć  strzel===] . Część materiałów jeszcze jest, w części "aktówka".
Ja część materiałów mam w domu, mogę wrzucić, o ile będą jeszcze potrzebne  B)))

06 lip 2012, 13:41
Zaawansowany

REJESTRACJA07 cze 2011, 07:16

POSTY        77
a gdzie te materiały były lub jak się do nich dostać, może trochę za późno ale warto poczytać na przyszły rok

06 lip 2012, 16:10
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Uczennica84                    

komornik12                    

Macie pojęcie co się stało z materiałami ze skrzynki na wp?wszystkie zniknęły!!

Najwyraźniej ktoś, kto był Użytkownikiem/założycielem skrzynki albo autorem materiałów - po prostu je usunął. Szkoda tylko, że wcześniej nie powiedział, że nosi się z takim zamiarem, bo można by sobie wszystko ściągnąć  strzel===] . Część materiałów jeszcze jest, w części "aktówka".
Ja część materiałów mam w domu, mogę wrzucić, o ile będą jeszcze potrzebne  B)))

Ja byłam założycielem, ale na pewno nic nie usunęłam. W końcu nie po to ją zakładałam żeby potem usuwać. Niestety każdy kto miał login i hasło mógł je usunąć, np. ktoś kto został usunięty z tego forum  :(  Przykro mi, że to nie wypaliło  :(
Też postaram się wrzucić to co mam, tylko w moich opracowaniach jest niestety sporo przejęzyczeń, literówek i drobnych błędów (pisałam je czasem późno w nocy), ale np. mam tabelki z różnymi zestawieniami, w których raczej błędów nie ma.  :rolleyes:

06 lip 2012, 16:56
Znawca

REJESTRACJA11 sty 2010, 08:40

POSTY        231
Kto wie, kiedy w tamtym roku opublikowali pytania z odpowiedziami?

06 lip 2012, 17:58
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11089 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400 ... 793  Następna strona