Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam mam zamiar przystąpić do egzaminu proszę o przesłanie materiałów i wskazówek do testu umiejętności z góry dziękuję eska1961@vp .pl zobowiązuję się przesłać je dalej pozdrawiam
13 mar 2012, 20:22
szczęśliwych posiadaczy materiałów proszę o podzielenie się nimi i przesłanie na adres: tommii6@wp.pl Pozdrawiam i dzięki
16 mar 2012, 11:18
Witam. Ja również prosiłabym o przesłanie materiałów: yennefer3@op.pl
Z góry dziękuję
18 mar 2012, 08:36
Od 18 lutego (110 strona) widzę wyłącznie prośby. Czy ktoś na nie odpowiadał? Jeśli tak - niech napisze. Jeśli nie - niech ktoś, kto otrzymał materiały od innych, zgłosi się, że... już je rozesłał
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
18 mar 2012, 09:17
Bardzo prosze o materiały kwalifikacyjne. Podchodze pierwszy raz, więc każda pomoc mi się przyda. Z góry dziękuje. mnich100@o2.pl
19 mar 2012, 09:27
Bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres dorotamaslo@op.pl- dziękuję i pozdrawiam
20 mar 2012, 09:28
Nadir
Od 18 lutego (110 strona) widzę wyłącznie prośby. Czy ktoś na nie odpowiadał? Jeśli tak - niech napisze. Jeśli nie - niech ktoś, kto otrzymał materiały od innych, zgłosi się, że... już je rozesłał
Ja dostałam materiały dzień po zgłoszeniu od CYTRYNKI23, więc pewnie posłała do wszystkich z 13go...
Aha, zgłaszam się, że wieczorkiem puszczę maile do osób, które wpisały się po 13.03
20 mar 2012, 10:11
jeżeli można to ja również poproszę o takie materiały: joannajoz@op.pl
z góry dziekuję
20 mar 2012, 11:12
anglo
Bardzo proszę o przesłanie wszelkich testów wiedzy i na inteligencję np. testów na inteligencję mensy, lub też "rozkosznej" książki Lecha Pijanowskiego "rozkosze łamania głowy" (prócz tych t.wiedzy zamieszczonych na stronie KSAP). Czekam i czekam....a tu nic;-) podaję adres walglo@op.pl