Teraz jest 04 wrz 2025, 12:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Mistrzostwa Polski służb skarbowych w siatkówce 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA20 maja 2010, 08:52

POSTY        5
Post Mistrzostwa Polski służb skarbowych w siatkówce
witam
byłem na mp jednakże z uwagi na czynne w nich uczestnictwo nie posiadam żadnych fotek, może ktoś zechce się podzielić jakimiś, najbardziej interesuje mnie finał.
pozdrawiam

13 mar 2012, 21:26
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 lis 2011, 15:48

POSTY        53
Post Re: Mistrzostwa Polski służb skarbowych w siatkówce
Nie byłem również, ale słyszałem od kolegów, że Pan Min Parafianowicz nieźle się bawił w towarzystwie swoich kolesi ze służb ("...władzę w państwie tak naprawdę ma tajna policja....., ta policja u nas to CIA..." R.K. )
Chciałbym również zobaczyć jak Pan Minister znany z zamiłowania do trunków wlewa "ciekłą stal" do przełyku

14 mar 2012, 07:09
Początkujący
Własny awatar

POSTY        5
bardziej chodziło mi o fotki z części sportowej  :rolleyes:

14 mar 2012, 07:27
Zaawansowany

REJESTRACJA18 maja 2009, 08:54

POSTY        41

LOKALIZACJApółnoc, północny zachód
Co do samych mistrzostw. Organizatorom zabrakło wyobraźni, by około setki osób z zespołów, które zakończyły zawody w czwartek wieczorem miała w jakiś sposób zagospodarowany czas. Moim zdaniem w takim turnieju wszystkie drużyny powinny być do końca zaangażowane w granie (choćby w meczu o 15 miejsce). Wymagałoby to innej organizacji zawodów ale nie byłoby sytuacji, że większość ludzi, z braku ciekawszych zajęć, zajęła się piciem.
Jak się okazało organizatorzy mieli przy tym szczęście, że turniej w takiej formule udało się sprawnie przeprowadzić. Gdyby bowiem w czwartek na drodze dojazdowej do ośrodka były takie warunki jazdy jak w niedzielne przedpołudnie (samochody większe niż typowy samochod osobowy nie były w stanie podjechać śliską drogą na szczyt wzniesienia), autobusy, które zawiozły ludzi do Ustrzyk Dolnych nie dojechałyby do ośrodka a z pewnością by z niego nie wyjechały obciążone ludźmi.
A wracając do min. Parafianowicza. Jeśli ktoś pojechał tam zajmować się głównie nim, zobaczyłby co ten człowiek pije, z kim się bawi na imprezach, zamieniłby może z nim kilka słów. Ale pozostałym jego obecność ani nie pomagała, ani nie przeszkadzała w dobrej zabawie.

14 mar 2012, 10:05
Początkujący
Własny awatar

POSTY        5
Jestem pewien, że w przyszłym roku zdolny Śląsk stanie na wysokości zadania i zapewni zabawę sportową drużynom spoza ósemki - nie powielimy błędów poprzedników - fakt jakbym miał od czwartku siedzieć i lampić to bym się lekko poirytował.

14 mar 2012, 11:55
Zaawansowany

REJESTRACJA26 paź 2006, 09:48

POSTY        72

LOKALIZACJAMars
Ciekawostkami mistrzostw była obecność na imprezie trenera Wspaniałego i siatkarza Świderskiego oraz to, że w okolicy krążył przebudzony ze snu zimowego niedźwiedź, podobno wyjątkowo głodny i niebezpieczny...

14 mar 2012, 12:40
Początkujący
Własny awatar

POSTY        5
Co do Wspaniałego i Świdra wspaniali ludzie zupełnie inna bajka jak ci super sportowcy, których znam, a sława im poprzewracała w główkach. A co do pana ministra wielkie dzięki za zorganizowanie takiej imprezki - jestem pod jej wrażeniem bo to mój 1 raz. Może pomyślmy o jakichś turniejach międzyresortowych. Z tego co wiem mundurówka też ma mistrzostwa w siatkówce. Budowa dobrych stosunków na tym polu być może przełoży się również na kontakty służbowe - co tam być może z własnego podwórka wiem, że jest to pewnik.

14 mar 2012, 21:04
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA27 wrz 2009, 10:36

POSTY        19
Gratki dla Dolnego Śląska, a zwłaszcza dla dwóch Pań - Kamili i Justyny - które podnosząc
'ciężary'  pije-===[  do późnych godzin nocnych, zawsze stawały na wysokości zadania na parkiecie  :brawa:  Do zobaczenia za pół roku w Karpaczu  :piwo:

A co do czasu wolnego po I rundzie, to organizatorzy dali niestety  :dupa:  Gdyby nie samoinicjatywa, to z uwagi na darmowe  :piwo: ludzie mogliby zapić się na śmierć.

16 mar 2012, 17:40
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA07 paź 2009, 13:33

POSTY        1
podaj meila to kilka prześlę

19 mar 2012, 13:52
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA04 mar 2012, 07:45

POSTY        9
Ja w innym temacie, ale nie znalazłam bardziej odpowiedniego wątku. Czy może ktoś wie coś o terminie rajdu skarbowców 2012 ?  :)

21 mar 2012, 14:53
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 lis 2011, 15:48

POSTY        53
Nadal nie ma żadnych fotek. Czyżby ktoś się wstydził swojej facjaty? A może zakazali mu w ABW-u ?

22 mar 2012, 06:37
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA23 lut 2010, 09:11

POSTY        1
darmowe piwo powiadasz, jakoś nie pamiętam darmowego piwa na mistrzostwach w piłce nożnej które są na jesieni, a byłem na kilku. Może ktoś inny pamięta? Pozdrowienia dla piłkarzy.

22 mar 2012, 07:39
Początkujący
Własny awatar

POSTY        5
Co do rajdu przesłali nam dzisiaj info na skrzynki. Z tego co pamiętam we wrześniu, a spotkanie w Karpaczu, szacowany koszt określili na ok. 900 zł. Jutro w firmie zobaczę szczegóły.
Dziękuję za przesłane fotki z mp w siatce.

22 mar 2012, 18:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 13 ]