Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Ja również proszę przesłanie materiałów dot postępowania kwalifikacyjnego na adres mariusz.pacocha@wp.pl (testy z lat ubiegłych mam wszystkie poza 2008 r - jeżeli ktoś reflektuje to proszę o kontakt na maila)
22 lut 2012, 06:47
basianka
Witam wszystkich którzy poszukują wiedzy, Jeżeli brakuje Wam np. testów na inteligencję Mensy, lub też poszukujecie "rozkosznej" książki Lecha Pijanowskiego "Rozkosze łamania głowy" to mogę wam przesłać je w wersji elektronicznej.
Proszę o testy i materiały na adres w-wie@wp.pl z góry dziękuje bardzo
22 lut 2012, 07:35
Re: Gimnastyka umysłu
zajan2
brynga
Jeśli ktoś wyraża taką chęć mogę przesłać w PDF książkę z testami IQ. Do poćwiczenia umysłu przed egzaminem.
bardzo proszę na maila w-wie@wp.pl pozdrawim i dziękuje
22 lut 2012, 07:38
Bardzo serdecznie proszę o przesłanie tej książki na adres ewabaran@onet.pl Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam.
22 lut 2012, 09:36
witam! bardzo proszę o materiały za wyjatkiem testów wiedzi z lat ubiegłych i książek bo to już mam, ale jeśli macie jakies ciekawe "tabelki", obrazki, słowa to bardzo poproszę speidi@wp.pl, z góry dziekuję
23 lut 2012, 11:53
Proszę o materiały związane z testem umiejętności. W 2011r. byłam pierwszy raz na egzaminie - nie udało się z testu umiejętności osiągnąć nawet połowy. Może ktoś poda wskazówki jak się do niego przygotowywał. Z góry dziękuję. akowalczyk2166@wp.pl
23 lut 2012, 17:18
Witam. Bardzo proszę o wszelkie możliwe materiały potrzebne aby zdać ten egzamin Będę podchodzić do niego kolejny raz. Mój adres to: drakula1919@wp.pl Z góry dziękuję Tomek
26 lut 2012, 10:10
Witam. Ja również bardzo proszę o wszelkie możliwe materiały przygotowujące do zdania testu wiedzy i umiejętności. W tym roku będę podchodzić do egzaminu pierwszy raz. Mój adres to: akotnarowska@poczta.onet.pl Z góry bardzo dziękuję Ania
26 lut 2012, 21:58
Witam, zwracam się z prośbą o przesłanie wszelkich materiałów przygotowujących do egzaminu na adres dorka_a1@op.pl (między dorka a a1 jest dolne podkreślenie) Będę bardzo wdzięczna!
Ostatnio edytowano 27 lut 2012, 17:34 przez Nikol, łącznie edytowano 1 raz
27 lut 2012, 17:30
Uprzejmie poproszę o materiały do egzamin na adres asiaczek.k@interia.pl Z góry serdecznie dziękuję.
28 lut 2012, 11:59
Witam wszystkich Wpisywałem się już na początku grudnia 2011 na stronie 91, ponownie proszę o materiały na adres: christo81@o2.pl Pozdrawiam
28 lut 2012, 12:23
witam, jestem tu poraz pierwszy, i od razu z prośbą, czy można prosić o przesłanie materiałów jakichkolwiek do egzaminu na urzędnika mianowanego służby cywilnej na adres: szoszna@interia.pl, z góry dziękuję!
28 lut 2012, 17:24