viola1 Ja tam chętnie poprawię, nie ma sprawy. A jak się to robi?! ;)
Proszę się zwrócić do swojej IS. Na pewno pomogą
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
25 lut 2012, 19:05
Re: O ile mniej?
tadeo74 Wszytko pokręciłeś, to ja zadałem violi takie pytanie, bo U NICH wszystkie mierniki są super, tylko w pozostałych urzędach do U mnie IS nie rządzi.
25 lut 2012, 19:10
Panie Kominiarzu i nie tylko, mam prośbę, proszę wyrażać się bardziej przyzwoicie. Zwroty typu "olałem", "zwisa mi", wkur***" itp to język plebsu. To forum jest miejscem wypowiedzi Skarbowców.
____________________________________ "Nikt nie przekona nas, że białe jest białe a czarne jest czarne". Jarosław Kaczyński
25 lut 2012, 19:15
silniczek
tadeo74 Wszytko pokręciłeś, to ja zadałem violi takie pytanie, bo U NICH wszystkie mierniki są super, tylko w pozostałych urzędach do :dupa: U mnie IS nie rządzi.
Jak ma dobre mierniki, niech zdradzi patent. A jak nie zechce właściwa organizacyjnie IS winna z niej ten paten "wydobyć" i przekazać wszystkim podległym sobie urzędom.
Panie Kominiarzu i nie tylko, mam prośbę, proszę wyrażać się bardziej przyzwoicie. Zwroty typu "olałem", "zwisa mi", wkur***" itp to język plebsu. To forum jest miejscem wypowiedzi Skarbowców.
Ja jestem z plebsu. Bycie Skarbowcem nie powoduje, że uważam się za lepszego od innych.
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
25 lut 2012, 19:18
viola1
Pani Violu, biorę przykład z członków (za przeproszeniem) rządzącej partii - Platformy Obywatelskiej: magistra Palikota (tego od chamów) oraz dwóch profesorów: Niesiołowskiego (tego od ćwoków, któremu nienawiść zalewa mózg) i Bartoszewskiego (tego od bydła).
No i jeszcze od doktora i mędrca w jednej osobie (sympatyka PO) Wałęsy (tego od durni).
A to forum nie jest jakimś oficjalnym forum ministerstwa finansów czy służby cywilnej, tylko związkowców. A wiadomo - związkowcy to, wiesz pani - plebs.
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
25 lut 2012, 19:28
Panowie, ja tylko przypuszczałam. Wasze powyższe wypowiedzi utwierdziły mnie w mych przypuszczeniach.
____________________________________ "Nikt nie przekona nas, że białe jest białe a czarne jest czarne". Jarosław Kaczyński
25 lut 2012, 19:38
Polecamy się na przyszłość Pani Violu
25 lut 2012, 19:48
A z czym to się Pan wraz z kolegami chce polecić, na przyszłość?
25 lut 2012, 19:51
viola1
Jak zechce Pani trochę zmniejszyć ego, zniżyć loty itd. to plebs chętnie z Panią porozmawia. I nie ze względu na ładny awatar
25 lut 2012, 19:57
viola1
Z wyszukanym słownictwem używanym przez tz. "plebs"/biedotę skarbową/ Nus-om przybyło to plebsowi na forum wskazują jak należy pisać pięknym literackim językiem! 2348 zeta (wymoderowano) Od moderatora - wiem, że temat gorący i mocno ... denerwujący brać skarbową. Proszę jednak o zachowanie umiaru w skrótach, kropkach, emotkach itp.
Ostatnio edytowano 26 lut 2012, 11:59 przez supersaper, łącznie edytowano 1 raz
zmniejszyłem ładunek emocjonalny
25 lut 2012, 20:47
Pan i Panowie polecają się na przyszłość jako ewentualne towarzystwo dyskusyjne dla Pani Violi, więc już nie kombinujcie co autor wypowiedzi miał na myśli
25 lut 2012, 22:29
Na PIT- cie nieco mniej , w szarej strefie dużo więcej, mierniki mam w d.... .
26 lut 2012, 11:51
viola1
stokrotka30
Moje wynagrodzenie zmniejszyło się o 4.021,88 zł. Nie byłam żadnego dnia na chorobowym. Spadek wynagrodzenia jest wynikiem braku premii, a ta z kolei złymi miernikami.
Popraw mierniki rzetelną pracą i wszystko wróci do normy.
Myśisz, że to od tego zależy? Dział w którym pracuje od kilku lat nie jest niżej niż na 3 miejscu wśród innych urzędów na terenie Izby......