Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Jeśli ktoś wyraża taką chęć mogę przesłać w PDF książkę z testami IQ. Do poćwiczenia umysłu przed egzaminem.
bardzo proszę na maila:j.kowalska416@wp.pl
dzięki
14 lut 2012, 11:20
basianka
Witam wszystkich którzy poszukują wiedzy, Jeżeli brakuje Wam np. testów na inteligencję Mensy, lub też poszukujecie "rozkosznej" książki Lecha Pijanowskiego "Rozkosze łamania głowy" to mogę wam przesłać je w wersji elektronicznej.
Witam - poproszę w marę możliwości o przesłanie na adres: barbarama11@wp.pl - wielkie dzięki z góry!
14 lut 2012, 12:46
Ja również dołączam do licznego grona proszących o pomocne materiały. Mój e-mail: crozier@interia.pl Z góry serdeczne dzięki i powodzenia w trakcie postępowania kwalifikacyjnego.
14 lut 2012, 14:01
Re: Gimnastyka umysłu
brynga
Jeśli ktoś wyraża taką chęć mogę przesłać w PDF książkę z testami IQ. Do poćwiczenia umysłu przed egzaminem.
Bardzo proszę o przesłanie tych materiałów Aga
15 lut 2012, 10:54
ja również w roli żebraka wystawiam rękę po jałmużnę mail: lengotom@gmail.com
15 lut 2012, 12:38
basianka
Witam wszystkich którzy poszukują wiedzy, Jeżeli brakuje Wam np. testów na inteligencję Mensy, lub też poszukujecie "rozkosznej" książki Lecha Pijanowskiego "Rozkosze łamania głowy" to mogę wam przesłać je w wersji elektronicznej.
basianka
Jeśli mógłbym prosić o przesłanie takich materiałów na adres lukasz.kozlowski@poczta.pl to będę niezmiernie zobowiązany