Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
04 lut 2012, 16:10
Re: Pośmiejmy się
Polska absurdami stoi!
Polska absurdami stoi, a nasz kraj tak naprawdę niewiele zmienił się od czasów, które w swoich filmach wyśmiewał Bareja. Zobaczcie największe polskie absurdy zebrane przez internautów od morza, aż po samiuśkie Tatry
04 lut 2012, 17:43
Rozmawiają dwaj faceci: - Cholera! Do czego to doszło żebym ja płacił 6 złotych za paliwo! A drugi na to; - Spoko.Więcej niż 9,99 nie będzie - Dlaczego? - Bo się nie zmieści na tablicach
08 lut 2012, 05:05
Trzy kobiety (żony) urządziły sobie domową imprezkę na której nie stroniły od alkoholu!! Po paru drinkach zaczęły porównywać swoich mężów do samochodów!!! Pierwsza mówi: -Mój mąż to jest w łóżku jak PORSCHE! Szybki, wygodny, niedozajeżdżenia!!! Poprostu najlepszy!! Druga mówi: -A mój to jak BMW! Również szybki, komfortowy, bardzo dobrze trzyma się drogi! Cacko! Na to trzecia: -A mój to jak POLONEZ! Pierwsza i druga zaskoczone pytają się z ciekawością co jest przyczyną tak niskiej oceny! Na to trzecia: -Bez ssania nie pojedzie!!
Czyli zamiast Superpucharu możemy sobie pobiegać w koło najdroższego stadionu w Europie , ale za to w jakim towarzystwie . Już widzę te tysiące ludzi biegające z (tfu... za ... wszak nie godzi się plebsowi wysunąć przed lub zrównać) Panią Minister...
Ale, ale to nie wszystko ...
...Superpuchar między Wisłą a Legią, który miał być świętem futbolu, został właśnie odwołany. Najlepsza w tym wszystkim była minister sportu Joanna Mucha, która na jednej z narad łaskawie zapytała: "Kto wybrał drużyny do tego meczu?"...
08 lut 2012, 21:20
Wieczorem Tomek telefonuje do swojego przyjaciela Ryśka mieszkającego aktualnie na Syberii. - Cześć Rychu. Jak ty wytrzymujesz te mrozy ? - Eee, nic takiego Tomku te -15 stopni, spoko. - Ale w radiu mówią, że u ciebie jest minus 35 stopni!! - Aaa, to na zewnątrz!
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
08 lut 2012, 21:29
Grzecho
...Superpuchar między Wisłą a Legią, który miał być świętem futbolu, został właśnie odwołany. Najlepsza w tym wszystkim była minister sportu Joanna Mucha, która na jednej z narad łaskawie zapytała: "Kto wybrał drużyny do tego meczu?"...
Tak naprawdę to nie wiadomo. Chodzą słuchy, że to ten sam co wybrał drużyny do Euro 2012. Podobno jakiś sierota czy sierotka ...
____________________________________ "Wszelkie poglądy, opinie czy wnioski wyciągnięte zostały wyłącznie na podstawie obserwacji poczynionych na własnym podwórku, o ile w treści postu nie zostało wskazane wprost, że jest inaczej"
08 lut 2012, 21:39
Wpływowy poseł PO umiera na ciężką chorobę. Jego dusza trafia do Nieba i wita go Święty Piotr. Witaj w Niebie synu. Zanim tu zamieszkasz, musimy rozwiązać tylko jeden problem. Mamy tu pewne zasady i nie jestem pewien, co z tobą zrobić. Jak to co - wpuśćcie mnie, jestem przecież z PO i znałem JPII- mówi poseł. Cóż, chciałbym, ale nie robimy wyjątków gdyż mamy polecenia z samej góry. Zrobimy tak - spędzisz jeden dzień w Piekle i jeden dzień w Niebie. Potem możesz sobie wybrać, gdzie chcesz spędzić wieczność. Serio, ja już wiem - chcę trafić do Nieba - mówi poseł. Wybacz, ale mamy swoje zasady. Po tych słowach, Święty Piotr odprowadza go do windy i poseł zjeżdża w dół, wprost do Piekła. Drzwi otwierają się i poseł jest pośrodku pełnego zieleni pola golfowego. W tle jest restauracja, a przed nią stoją wszyscy jego partyjni przyjaciele oraz inni politycy, którzy z nim robili różne lewe interesy. Wszyscy są z PO i są szczęśliwi, świetnie się bawią. Podbiegają do posła i witają go, ściskają oraz wspominają stare dobre czasy, gdy oszustwem i zdradą bogacili się kosztem zwykłych ludzi. Potem grają w golfa a następnie jedzą kolację z kawiorem i czerwonym winem. Jest także Rudy Szatan który jest naprawdę fajnym i sympatycznym gościem - świetnie się bawi, tryska humorem opowiadając dowcipy i różne inne bajki jak to jest świetnie, a będzie jeszcze lepiej. Poseł bawi się tak doskonale, że nim się zorientuje, minie jego czas. Wszyscy ściskają go i machają na pożegnanie gdy winda rusza w górę. Winda jedzie i jedzie - aż drzwi się otwierają w Niebie, gdzie czeka na niego Święty Piotr. Czas odwiedzić Niebo. I tak mijają 24 godziny, w których mąż stanu spędza czas z duszyczkami na skakaniu z chmurki na chmurkę, graniu na harfach i śpiewaniu. Bawią się całkiem nieźle i nim się zorientuje, doba mija i powraca Święty Piotr. Cóż - spędziłeś jeden dzień w Piekle i jeden dzień w Niebie. Wybierz zatem swój los. Poseł myśli chwilkę i odpowiada. Cóż, nigdy nie myślałem, że to powiem. To znaczy - w Niebie jest naprawdę cudownie, ale myślę, że lepiej mi będzie ze swoimi w Piekle. Tak więc Święty Piotr odprowadza go do windy i poseł jedzie w dół, dół, dół... - wprost do Piekła. Otwierają się drzwi i poseł jest pośrodku rozpalonej pustyni pokrytej śmieciami i odpadkami. Widzi wszystkich swoich przyjaciół ubranych w szmaty, zbierających śmieci do czarnych, plastikowych toreb. Nagle podchodzi do posła Rudy Szatan i klepie go po ramieniu. "Nie rozumiem! - mówi poseł. Jeszcze wczoraj było tu pole golfowe, restauracja, jedliśmy kawior, tańczyliśmy i bawiliśmy się świetnie. Teraz jest tu tylko pustynia pełna śmieci, ubóstwa i niedoli, a moi przyjaciele wyglądają strasznie! Rudy Szatan spogląda na posła, uśmiecha się szyderczo i mówi: Wczoraj mieliśmy kampanię wyborczą! A dziś na nas zagłosowałeś. Jest już po wyborach…
____________________________________ "Kto cały czas ciężko pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy" - J. D. Rockefeller
09 lut 2012, 20:16
avacs
Grzecho
Najlepsza w tym wszystkim była minister sportu Joanna Mucha, która na jednej z narad łaskawie zapytała: "Kto wybrał drużyny do tego meczu?"...
Tak naprawdę to nie wiadomo. Chodzą słuchy, że to ten sam co wybrał drużyny do Euro 2012. Podobno jakiś sierota czy sierotka ...
Może Platini?...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 lut 2012, 22:50
Powracającego późnym wieczorem do domu męża wita żona z wałkiem. - Ty łajdaku, masz na twarzy szminkę! - To nie szminka, to krew. Potrącił mnie samochód. - No... masz szczęście.
10 lut 2012, 22:04
- Słyszałeś, że podobno "nasz" minister troszczy się o skarbowców niemal cały czas? - - Pije nasze zdrowie...
____________________________________ Nie rusz GWna, nie będzie śmierdzieć.
11 lut 2012, 12:39
achlarwa
- Słyszałeś, że podobno "nasz" minister troszczy się o skarbowców niemal cały czas? - - Pije nasze zdrowie...
Jak już się śmiejemy z tego to znaczy,że z nami jest wszystko ok
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
11 lut 2012, 21:52
- Dzień dobry! Widzę, ze pani nieźle przytyła. - No wie pan! Kobiecie nie mówi się takich rzeczy! - Przepraszam, myślałem, ze w pani wieku jest to już obojętne...