Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam i podaję adresy osób, którym przesłałem materiały przydatne do nauki: <lacheta08@interia.pl>; <rossa2222@o2.pl>; <radziksobie@op.pl>; <gubicza@wp.pl>; <wrobelki_familia@poczta.onet.pl> Proponuję potrzebującym zwrócić się do tych osób o materiały. Pozdrawiam i życzę przyjemnej lektury :)
____________________________________ Marluk
06 lut 2012, 23:59
Witam!
Bardzo proszę o przesłanie materiałów na egzamin na urzędnika na adres madzia040111@wp.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję.
07 lut 2012, 09:08
Witam!
Bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres porostgp@tlen.pl Z góry dziękuję.
Pozdrawiam (zwłaszcza wszystkich przygotowujących się)!
07 lut 2012, 11:31
Witam!
Bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres surowkakrystyna@wp.pl Z góry dziękuję.
07 lut 2012, 12:22
Witam wszystkich,
Bardzo proszę o przesłanie materiałów do egzaminu na adres: beatrice10@wp.pl Pozdrowienia dla wszystkich z szczególnie tych przymierzają się do egzaminu.
07 lut 2012, 15:32
Witam bardzo proszę o przesłanie materiałów do egzaminu na adres vmex@interi.pl Pozdrawiam i dziękuję
07 lut 2012, 17:49
zorro12
Witam bardzo proszę o przesłanie materiałów do egzaminu na adres vmex@interi.pl Pozdrawiam i dziękuję
Przez przypadek podałem nieprawidłowy adres email, prawidłowy to vmex@interia.pl
08 lut 2012, 08:43
Witam.Ja także bardzo proszę o przesłanie materiałów: dorota010@onet.pl Dzięki!
08 lut 2012, 21:56
Witam wszystkich przygotowujących się do egzaminu. Będę wdzięczna za przesłanie jakichkolwiek materiałów, zaczynam dopiero kompletować...Proszę o przesłanie na adres rent20@o2.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam
09 lut 2012, 07:39
Witam wszystkich przygotowujących się do egzaminu. Będę ogromnie wdzięczna za przesłanie materiałów, zaczynam dopiero kompletować...Proszę o przesłanie na adres ewabaran@onet.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam
09 lut 2012, 14:34
Również i ja bardzo proszę o wszelkie materiały mogące pomóc w osiągnięciu celu, mój adres to jankaj74@wp.pl Życzę wszystkim powodzenia!!!
09 lut 2012, 22:40
Serdecznie proszę o przesłanie materiałów na adres jaga649@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
09 lut 2012, 23:08
Witam, również poproszę o materiały do postępowania - mój adres xostry@poczta.onet.pl pozdrawiam i dziękuję
10 lut 2012, 12:34
Mam gorącą prośbę o przesłanie materiałów na adres rudotel@vp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam