Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres: lukasz.scibor@gmail.com w tym materiałów do testu umiejętności bo w zeszłym roku go zawaliłem : )
pozdrawiam lucky luke
25 sty 2012, 16:03
Witam Wszystkich! Hej Hej czy ktoś to czyta Zwracam się z ogromną prośbą o przekazanie materiałów na adres: krystede@interia.pl Z góry bardzo dziękuję !!
26 sty 2012, 18:12
Witam. Również proszę o przesłanie materiałów na adres; mirpu@onet.pl Pozdrawiam
26 sty 2012, 20:00
Jeżli ktos byłby chętny to ja również poprosiłbym materiały : tyglysek@poczta.fm
26 sty 2012, 20:47
........
Ponawiam apel z 16 stycznia: Proponuję aby osoby wysyłające materiały podały tutaj swoje adresy mailowe, a wtedy wszyscy chętni będą wysyłać zgłoszenia bezpośrednio na te maile, zamiast zamieszczać je tu na forum. Myślę, że to ułatwi sprawę obu stronom
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
26 sty 2012, 22:20
uścislając, nie jestem osobą która zadeklarowała się wysyłać materiały wysłałem materiały, które sam otrzymałem żeby rozpocząć tą akcję i prosiłem o przesyłanie ich dalej. przesłałem ze 20 osobom i z tego co widziałem to tylko jedna osoba przekazywała materiały dalej, a reszta (nie obrażając nikogo) poszła na łatwizne, bo dostałem więc spokój
ogólnie to nie śledziłem już tego wątku, bo obecnie czytam "gimnastykę umysłu" i "postępowanie kwalifikacyjne" i naprawdę wszystkim polecam tam też jest sporo materiałów, które mogą pomóc, ale trzeba włożyć trochę własnego wysiłku
postaram się podesłać w najbliższym czasie materiały jeszcze paru osobom pozdrawiam
27 sty 2012, 07:23
Witam:) Również serdecznie proszę o przesłanie materiałów na adres cytrynka23@o2.pl Z góry serdecznie dziękuję
29 sty 2012, 14:07
Witam serdecznie. Aby otrzymać materiały myślę, że lepiej zwrócić się do konkretnej osoby, która już je otrzymała. Adresy emailowe tych osób są podane na forum. W przeciwnym wypadku wszyscy uważają, że ich to nie dotyczy. To działa tak samo jak ktoś na ulicy prosi o pomoc ogólnie - nikt się nie ruszy. Trzeba poprosić konkretną osobę. Ja również wysłałam kilku osobom. Pozdrawiam i życzę powodzenia