Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam. Bardzo proszę o przesłanie wszelkich mateiałów do postępowania kwalifikacyjnego (do testu umiejętności i wiedzy). Mój adres e-mail: eb2-55@go2.pl Bedę dozgonnie wdzięczna skarbek55
21 sty 2012, 23:05
Witam wszystkich serdecznie jak wielu moich poprzedników proszę o przesłanie materiałów do testu umiejętności na adres ziolko@wp.pl z góry dziękuje
23 sty 2012, 12:39
Witam wszystkich serdecznie i bardzo proszę o przesłanie wszystkich możliwych materiałów do postępowania kwalifikacyjnego na 2012 rok, z góry dziękuję. Mój adres: julka6624@wp.pl
23 sty 2012, 12:53
Ja również serdecznie witam wszystkich i dopisuję się do próśb poprzedników o pezsłanie wszelkich materiałół na adres stopk.ka@onet.pl. Z góry dziękuję!
23 sty 2012, 13:07
Należe do szerokiego grono potrzebujących pomocy więc prosze o przesłanie materiałów pozdrawiam j.kowalska416@wp.pl
23 sty 2012, 13:30
Bardzo proszę o materiały zarówno do części testu umiejętnościowego jak i testu z wiedzy. Z góry dziękuję mój adres: gocha.k1@o2.pl
23 sty 2012, 15:25
Również należę do szerokiego grona potrzebujących pomocy więc proszę o przesłanie materiałów pozdrawiam krystede@interia.pl
23 sty 2012, 22:59
witam bardzo proszę również o przysłanie materiałów na urzędnika, mój adres m_z-62@go2.pl
24 sty 2012, 09:51
krystede
Również należę do szerokiego grona potrzebujących pomocy więc proszę o przesłanie materiałów pozdrawiam Mójadres: krystede@interia.pl
24 sty 2012, 16:15
Witam ja równiez poproszę o materiały na adres ml79@op.pl z góry dzieki
24 sty 2012, 18:00
Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres: guzam@op.pl
24 sty 2012, 18:03
Witam Wszystkich - również proszę o przesłanie materiałów na adres : krysiaki14@wp.pl - z góry dziękuję , pozdrawiam i życzę owocnej nauki!!!
24 sty 2012, 23:04
Witam wszystkich ! Również zwracam się z ogromną prośbą o przekazanie materiałów na adres: enigma.mz@gmail.com Z góry bardzo dziękuję !!
25 sty 2012, 10:54