Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Tomek8484
kasienka1268
Hmm.. bardzo możliwe, chociaż przesłanie do innych forumowiczów tego samego maila nie sprawiało żadnych trudności :huh: Skoro wspomniałeś o "swoich skarbach" to mam pytanko czy jesteś jeszcze w ich posiadaniu? Jeśli tak to czy mogę prosić abyś mi przesłał? Mój mail to katarzyna.szudy@wp.pl Będę przeogromnie wdzięczna :D i z góry dziękuję!
te 14 części o których wspomina Misiekp to to samo co dostałaś. ja od niego mam te materiały, tyle że miałem je ściagnięte na dysk i ja je spakowałem w 4 meile i wysłałem co do wielkości załączników to trochę dziwne, bo wydawało mi się że 100 mega załącznika to już standart, a ostatnia część miała raptem trochę ponad 30
jeszcze niektóre serwusi pocztowe ograniczają wielkość załączników do 25 mega - na pewno robi tak gmail - dlatego było to 14 maili
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
13 sty 2012, 10:02
I ja ponownie proszę o materiały, może ktoś z osób które ostatnio coś dostały podeśle :) - amietz@poczta.onet.pl
ps widzę że nauka rusza pełną parą
13 sty 2012, 23:02
Witam serdecznie! Również ponawiam prośbę o materały i baaardzo dziękuje życzliwym osobom. Adres: eridu@go2.pl Pozdrawiam :)
14 sty 2012, 10:57
Wysłane do ANITA36 i DRDRE
Co do nauki to po zgromadzeniu materiałów i ogarnięciu tematu mam zamiar zacząć w końcu bo już chyba pora przy tej rozpiętości zakresu
Dla odmiany proszę o przesłanie materiałów na adres kbalm@poczta.fm Dziękuję
15 sty 2012, 16:27
Witam ponownie! Jeszcze raz ta sama gorąca prośba o materiały swietlana8@wp.pl Może podeśle ktoś kto ostatnio otrzymał? Będę bezgranicznie wdzięczna za pomoc
15 sty 2012, 17:10
Materiały które dziś otrzymałam przesłalam do: Elqsia, Bondzia, Farid, Ellida82. Życzę owocnej nauki
15 sty 2012, 18:43
Co prawda czekam jeszcze na wyniki egzaminu z angielskiego, ale już powoli rozgrzewam szare komórki :)