Rozsyłając materiały zauważyłam, że w przypadku wszystkich, którzy mają gmail jest problem z ostatnimi plikami ze względu na pojemność..
To są właśnie te "uroki". A to adres błędnie podany, a to źle skopiowany. Wystarczy np. zbędna spacja. Misiekp i ja znamy te "uroki".
ano właśnie - ludziska patrzcie jak wpisujecie maila bo częśto potem wraca - adres nieprawidłowy - a ktoś kto wysyła setny raz może się na was pogniewać
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
13 sty 2012, 08:02
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
kasienka1268
Rozsyłając materiały zauważyłam, że w przypadku wszystkich, którzy mają gmail jest problem z ostatnimi plikami ze względu na pojemność..
a co do gmaila to dziwne, bo te skrzynki są ogromne - ale problem może byc jak jeden z maili ma za dużą wagę - dlatego ja jak rozsyłałem w ubiegłym roku to podzieliłem "swoje skarby" na 14 części i bez problemu dochodziło do wszsytkich a wysyłałem a gmaila i niejednokrotnie także na gmaila
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
13 sty 2012, 08:09
Dzisiaj posłałam trochę materiałów, które posiadam do wielu osób, ale pewnie nie wszystkich. Proszę o dalsze rozsyłanie elkato@wp.pl
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
13 sty 2012, 08:28
misiekp
kasienka1268
a co do gmaila to dziwne, bo te skrzynki są ogromne - ale problem może byc jak jeden z maili ma za dużą wagę - dlatego ja jak rozsyłałem w ubiegłym roku to podzieliłem "swoje skarby" na 14 części i bez problemu dochodziło do wszsytkich a wysyłałem a gmaila i niejednokrotnie także na gmaila
Hmm.. bardzo możliwe, chociaż przesłanie do innych forumowiczów tego samego maila nie sprawiało żadnych trudności Skoro wspomniałeś o "swoich skarbach" to mam pytanko czy jesteś jeszcze w ich posiadaniu? Jeśli tak to czy mogę prosić abyś mi przesłał? Mój mail to katarzyna.szudy@wp.pl Będę przeogromnie wdzięczna i z góry dziękuję!
kasienka1268
Hmm.. bardzo możliwe, chociaż przesłanie do innych forumowiczów tego samego maila nie sprawiało żadnych trudności :huh: Skoro wspomniałeś o "swoich skarbach" to mam pytanko czy jesteś jeszcze w ich posiadaniu? Jeśli tak to czy mogę prosić abyś mi przesłał? Mój mail to katarzyna.szudy@wp.pl Będę przeogromnie wdzięczna :D i z góry dziękuję!
te 14 części o których wspomina Misiekp to to samo co dostałaś. ja od niego mam te materiały, tyle że miałem je ściagnięte na dysk i ja je spakowałem w 4 meile i wysłałem co do wielkości załączników to trochę dziwne, bo wydawało mi się że 100 mega załącznika to już standart, a ostatnia część miała raptem trochę ponad 30
13 sty 2012, 09:04
Tomek8484
kasienka1268
Hmm.. bardzo możliwe, chociaż przesłanie do innych forumowiczów tego samego maila nie sprawiało żadnych trudności :huh: Skoro wspomniałeś o "swoich skarbach" to mam pytanko czy jesteś jeszcze w ich posiadaniu? Jeśli tak to czy mogę prosić abyś mi przesłał? Mój mail to katarzyna.szudy@wp.pl Będę przeogromnie wdzięczna :D i z góry dziękuję!
te 14 części o których wspomina Misiekp to to samo co dostałaś. ja od niego mam te materiały, tyle że miałem je ściagnięte na dysk i ja je spakowałem w 4 meile i wysłałem co do wielkości załączników to trochę dziwne, bo wydawało mi się że 100 mega załącznika to już standart, a ostatnia część miała raptem trochę ponad 30
Ach rozumiem Dziękuję Ci za info! Co do załączników to również się zdziwiłam ponieważ na inne maile poszło zupełnie bez problemu ale widzę, że nie tylko ja zetknęłam się z tą nietypową sytuacją w przypadku gmaili hmm..
Ps: KRYNIA43 i MOLA112 - materiały poszły więc możemy działać