Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Gimnastyka umysłu
Proszę o przesłanie materiałów na urzędnika mianowanego na e-maila: ramzesg10@wp.pl Z góry dziękuję i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Iza
03 sty 2012, 13:37
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam serdecznie! W tym roku będę próbował po raz pierwszy, więc proszę o przesłanie wszelkich materiałów pomocnych w zdaniu egzaminu, zwłaszcza tych do testu umiejętności. Mój adres: josinzbasin69@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich !!!
03 sty 2012, 18:41
Witam! Ja również proszę o przesłanie "Rozkoszy łamania głowy" oraz matryce Ravena na mail isztar_k@wp.pl. Z góry dziękuję
03 sty 2012, 20:54
Przemiłą osobę, która w tym roku podjęła się przekazywania materiałów, proszę o przesłanie ich na mojego maila: sebek@k.pl
Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
03 sty 2012, 22:34
misiekp
zajan
Czy wiecie kto w tym roku rozsyła materiały do egzaminu? Ja nie znalazłam kontaktu na tym forum kto rozsyła i nie wiem do kogo mogę się zwrócić z prośbą. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Do MIśkaP proszę prześlij mi co masz a ja podejmę się żeby to rozsyłac bo jak widac wszyscy chcą miec ale nikt nie chce pomóc. Pozdrawiam. e-mail kielaaaczkaa@wp.pl viewtopic.php?p=88939#p88939
widnieją tylko same zgłoszenia , a brak potwierdzenia czy osoby, które zgłaszały się otrzymały te materiały.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
03 sty 2012, 23:03
I ja też, z pewną taką nieśmiałością, poproszę o przesłanie materiałów do postępowania kwalifikacyjnego: babula102@gwno.pl. Z góry dziekuję.
____________________________________ Doświadczenie uczy, że doświadczenie niczego nie uczy" Giovanni Guareschi
04 sty 2012, 10:24
Bardzo proszę o przesłanie materiałów na urzędnika mianowanego, mój e-maila: milkasz19@o2.pl Z góry dziękuję.
04 sty 2012, 11:40
Może i ja mogłabym liczyć na te materiały, o które wszyscy tu proszą? Na wszelki wypadek podaje mój e-mail: moja2005@op.pl Z góry bardzo dziekuję...i oczywiście szczęścia i dużo optymizmu dla wszystkich na ten rok
04 sty 2012, 16:53
Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów mój mail: jareksyn@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
05 sty 2012, 13:56
Ja również poproszę o materiały z zakresu testów psychologicznych na meil: go16sz07@wp.pl Z góry dziękuję!
05 sty 2012, 17:13
W tym roku chyba nikt nie rozsyła materiałów do postępowania na urzędnika mianowanego.
05 sty 2012, 18:02
Cześć, mam prośbę .... czy ktoś mógłby przesłać mi testy na IQ i materiały na maila: kingatorun@gmail.com? Z góry dziękuję
05 sty 2012, 20:38
Witam serdecznie! Ja również bardzo proszę o materiały do testu wiedzy i umiejętności na adres: katarzyna.szudy@wp.pl Z góry dziękuję życzę wszystkim wytrwałości w przygotowaniach i powodzenia na egzaminie!