Teraz jest 06 wrz 2025, 12:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 155  Następna strona
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA28 sty 2010, 21:00

POSTY        101
Post Re: Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
Vende                    

Zasłużył w pełni na to stanowisko!Nie znosi donosicielstwa i knucia.Zawsze radosny i życzliwy dla pracowników.Po prostu człowiek kryształ.Stroni od protekcji, wszystko co osiągnoł zawdzięcza sobie. 3mmsie-- Oczywiście Marcin Kuś

Jak już to "osiągnął" nigdy "osiągnoł".  :nonono: Nie pomagasz takimi babolami Marcinowi :zeby: Ale cóż ten się nie myli co nic nie robi. ;)

15 gru 2011, 21:40
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA03 sie 2009, 19:35

POSTY        113
Vende                    

Zasłużył w pełni na to stanowisko!Nie znosi donosicielstwa i knucia.Zawsze radosny i życzliwy dla pracowników.Po prostu człowiek kryształ.Stroni od protekcji, wszystko co osiągnoł zawdzięcza sobie. 3mmsie-- Oczywiście Marcin Kuś
Nie ma to jak autoprezentacja ale przesadziłeś. Z tego co pamiętam M.K został po.nus podczas czystki PIS z zadaniem usunięcia "żydowsko-komunistycznych" naleciałości poprzedniego reżimu. Potem przyszła czystka reżimu PEŁO i go spuścili ze stołka, ale wiernie służąc obecnemu w-ce dyr is Katowice, a byłemu nus w Sosnowcu B.Smalcerzowi dał wyraz swej  przydatności reżimowi i uzyskał pozwolenie objęcia stołka tym razem z nadania PEŁO. :piwo: /ups ale się rozpisałem/
Duks                    

Jak już to "osiągnął" nigdy "osiągnoł".  :nonono: Nie pomagasz takimi babolami Marcinowi :zeby: Ale cóż ten się nie myli co nic nie robi. ;)

Jakbyś pisał takie farmazony tak na szybko/żeby nus nie widziała/to nie taką kupę byś :dupa: zrobił.Pozdrawiam :D

15 gru 2011, 22:20
Znawca

REJESTRACJA28 sty 2010, 21:00

POSTY        101
Bitnova                    

Vende                    

Nie ma to jak autoprezentacja ale przesadziłeś. Z tego co pamiętam M.K został po.nus podczas czystki PIS z zadaniem usunięcia "żydowsko-komunistycznych" naleciałości poprzedniego reżimu. Potem przyszła czystka reżimu PEŁO i go spuścili ze stołka, ale wiernie służąc obecnemu w-ce dyr is Katowice, a byłemu nus w Sosnowcu B.Smalcerzowi dał wyraz swej  przydatności reżimowi i uzyskał pozwolenie objęcia stołka tym razem z nadania PEŁO. :piwo: /ups ale się rozpisałem/
Duks                    

Jakbyś pisał takie farmazony tak na szybko/żeby nus nie widziała/to nie taką kupę byś :dupa: zrobił.Pozdrawiam :D

A to przepraszam ;)

15 gru 2011, 22:33
Fachowiec
Własny awatar

REJESTRACJA14 wrz 2011, 21:56

POSTY        1263
Bitnova                    

Nie ma to jak autoprezentacja ale przesadziłeś. Z tego co pamiętam M.K został po.nus podczas czystki PIS z zadaniem usunięcia "żydowsko-komunistycznych" naleciałości poprzedniego reżimu. Potem przyszła czystka reżimu PEŁO i go spuścili ze stołka, ale wiernie służąc obecnemu w-ce dyr is Katowice, a byłemu nus w Sosnowcu B.Smalcerzowi dał wyraz swej przydatności reżimowi i uzyskał pozwolenie objęcia stołka tym razem z nadania PEŁO. :piwo: /ups ale się rozpisałem/

Mnie też trudno w to uwierzyć, że POkemonia kieruje się rozsądkiem i merytorycznymi kryteriami przy obsadzie stołków. Dla mnie to banda gorsza od komuny, bo nie ma żadnych zasad moralnych.
Ale to chyba dobrze, że nawet najgorszy motłoch potrafi jednak przyciągnąć wartościowych ludzi PiS... :dokuczacz:

17 gru 2011, 08:03
Znawca
Własny awatar

POSTY        113
wbuluinadzieji                    

Dla mnie to banda gorsza od komuny, bo nie ma żadnych zasad moralnych.
Ale to chyba dobrze, że nawet najgorszy motłoch potrafi jednak przyciągnąć wartościowych ludzi PiS... :dokuczacz:

Popieram w 100% tylko czy ci wartościowi przy zmianie u góry nie zdradzą znowu :piwo: . Odnośnie konkursów to kręcą do tego stopnia, że się w końcu POgubią i spartolą tą misterną intrygę /jak zresztą wszystko inne/. :za2:

18 gru 2011, 15:10
Amator

REJESTRACJA18 gru 2011, 19:09

POSTY        20
no i na co takie podniecenie jak są wybrani na rok, najwyżej na dwa. Ciekawe na czym reforma się skończy.

18 gru 2011, 23:06
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA02 lis 2011, 14:30

POSTY        6
Nowe konkursy:

http://www.mf.gov.pl/dokument.php?const=6&dzial=583&id=279335&typ=news

02 sty 2012, 23:22
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 gru 2010, 19:06

POSTY        72
A co z nowo powołanymi?

03 sty 2012, 00:03
Znawca

REJESTRACJA21 paź 2006, 21:56

POSTY        127
Bitnova                    

Vende                    

Duks                    

Albo umie się pisać albo nie !! Radzę popracować nad ortografią!

03 sty 2012, 07:46
Znawca
Własny awatar

POSTY        113
Ja nie umiem pisać i w  :dupa: mam wszelkie rady bo jestem Koleś Git i p...ę zasady! :rolleyes:  Nowy końkurs na nus JVR rozpisał do 16-tego stycznia czas na składanie papierów. :piwo:

03 sty 2012, 21:04
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 lut 2009, 14:28

POSTY        22
Ja spróbuje ponownie, nie ma nic do stracenia, a doświadczenie napewno się przyda. Zachęcam wszystkich niezdecydowanych, szczególnie tych co nie są p.o. :)

03 sty 2012, 21:28
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 wrz 2009, 15:19

POSTY        16
skarbecki                    

Z ogłoszenia wynika, że do obsadzenia jest 14 urzędów. Coś mi tu nie gra z moich wyliczeń wynika że zdało 29 osób, konkurs ogłoszono na 62 urzędy. Zakładając, że wszyscy co zdali pisemny osiągnęli wynik 68 pkt oraz że każdy z nich zostanie powołany.  czyli powinno zostać do obsadzenia 33 urzędy a nie 14, chyba że w 19 urzędach powołają naczelników według "jedynie słusznych zasad"  B))) I będzie "jedyny taki" :wysmiewacz:

04 sty 2012, 22:01
Znawca
Własny awatar

POSTY        113
Jaka waadza takie końkursy :lol:

04 sty 2012, 22:04
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA29 paź 2009, 17:12

POSTY        360
Czy potrafi nam ktoś wyjaśnić dlaczego w urzędach, gdzie nikt nie zdał testu nie ogłoszono dalszego konkursu.
Czyżby wladzę przywożono w teczce, jak za komuny.

05 sty 2012, 08:23
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 155  Następna strona