Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Dostaję maile i PW z prośbami o materiały, a nawet widzę imienne prośby na forum, więc wyjaśniam: musicie sami się dogadać na forum. W tym roku materiałami miał zarządzać chyba "Misiekp". I jeszcze ktoś. Kilka stron wcześniej ta sprawa była wyjaśniana.
Poprawka posta W tym roku materiałami miał zarządzać "jankielll" - adres: kielaaaczkaa@wp.pl
"Misiekp" zarządzał w 2010 roku. A w 2009 - Nadir
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 03 sty 2012, 23:13 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy
uzupełnienie treści
29 gru 2011, 19:58
Ponownie proszę o przesłanie materiałów przydatnych do przygotowania się do egzaminu. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
29 gru 2011, 20:17
Re: Gimnastyka umysłu
jagoda49
brynga
Jeśli ktoś wyraża taką chęć mogę przesłać w PDF książkę z testami IQ. Do poćwiczenia umysłu przed egzaminem.
Bardzo proszę o książkę z testami IQ na adres: annawag@wp.pl Serdeczne dzięki.
30 gru 2011, 01:06
Proszę o przesłanie "pomocy naukowych" do egzaminu na urzędnika sc. Może dzięki "wzajemnej pomocy" spełni się w moim przypadku powiedzenie, że "do trzech razy sztuka" i zdam ten egzamin, czego sobie (i innym zainteresowanym) w nadchodzącym Nowym Roku życzę. I udowodnię moim dzieciom, że "ucz się, ucz (...)" ma jakiś sens... Szczęśliwego Nowego 2012 Roku i ... spełnienia marzeń. Proszę wszystkich Łaskawców o materiały na adres: 2behappy@gwno.pl Z góry dziękuję. A.
30 gru 2011, 11:14
Nadir
Dostaję maile i PW z prośbami o materiały, a nawet widzę imienne prośby na forum, więc wyjaśniam: musicie sami się dogadać na forum. W tym roku materiałami miał zarządzać chyba "Misiekp". I jeszcze ktoś. Kilka stron wcześniej ta sprawa była wyjaśniana.
Jeśli rzeczywiście w tym roku materiałami do postępowania zarządza "Misiekp", to bardzo go proszę o przesłanie tych materiałów na adres: monikafedro@wp.pl. Z góry dziekuję i życzę wszystkim forumowiczom Szczęśliwego Nowego Roku!!! Pozdrawiam.
30 gru 2011, 23:59
Witam. Jak inni uprzejmie proszę o przesłanie materiałów do egzaminu z umiejętności i wiedzy na adres: zdzinio@op.pl
02 sty 2012, 12:48
Witam serdecznie! Ode mnie również gorąca prośba o wszelkie przydatne materiały do testu wiedzy i umiejętności - swietlana8@wp.pl
02 sty 2012, 15:27
Witam, ja też tu jestem nowa. W tym roku i mnie czekają zmagania z egzaminem , stąd prośba o pomoc i przesłanie materiałów również i na mojego maila: offfca@interia.pl Pozdrawiam
02 sty 2012, 17:16
Bardzo proszę jeśli ktoś może udostępnić "Rozkosze łamania głowy" oraz matryce Ravena na mail michaelt1@wp.pl. Z góry dziękuję.
02 sty 2012, 18:43
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam, ja również proszę o wszelkie materiały na adres menia.w@interia.pl, z góry dziękuje
02 sty 2012, 19:08
Witam, Jakiś czas temu zaglądałam na te forum i były wówczas przerabiane różne zadania z testu umiejętności z poprzednich lat. Teraz nie mogę ich odnaleźć ale być może źle szukam. Może ktoś wie gdzie one są. PS Ja również proszę o przesłanie materiałów na maila: margo.wz@wp.pl. Z góry ogromne dzięki. Pozdrawiam,
02 sty 2012, 23:19
Ja również proszę o wszelkie możliwe materiały - wolejak@wp.pl - i z góry za nie dziękuję
03 sty 2012, 07:51
Witam. Jak inni uprzejmie proszę o przesłanie materiałów do egzaminu z umiejętności i wiedzy na adres kocmar1@o2.pl
03 sty 2012, 12:24
Witam, dwa razy nie udało się,... jednak muszę spróbowac, choć mam dwuletnią przerwę. Bardzo bym prosiła o materiały. Szczególnie zależy mi na psychologii. Czy ktoś wie, jak nauczyć się tych zadań z tabelami? agazmu@interia.eu pozdrawiam!!!