Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam wszystkich serdecznie!! Bardzo proszę o przesłamie e-book z matrycami Ravena na adres: magdusia841110@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
22 lis 2011, 08:21
Witam! Również proszę o przesłanie materiałów na adres ja12452@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
22 lis 2011, 08:24
w załączeniu kilka tablic Ravena Pozdrawiam
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
22 lis 2011, 14:34
Rownież bardzo proszę o e-book z matrycami Ravena i inne materiały, które w choć maleńki sposób pomogą w nauce, e:mail - loniunio4@gwno.pl pozdrawiam i z góry dziękuję
22 lis 2011, 16:26
Witajcie forumowicze Zdecydowałam i nie ma odwrotu - podchodzę do egzaminu! Dlatego będę bardzo wdzięczna za wszelkie materiały pomocne w nauce. To mój adres: alegria77@o2.pl Z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam
23 lis 2011, 20:01
Witam bardzo serdecznie i proszę o materiały do postępowania kwalifikacyjnego oraz e-book z matrycami Ravena na adres digger@onet.com.pl
24 lis 2011, 23:19
Moja prośba podobna do powyższych - proszę o materiały przydatne w przygotowaniu do egzaminu + e-book tablice Ravena. Mój e-mail: allynka@autograf.pl Ślicznie dziękuję
25 lis 2011, 10:30
Witam bardzo serdecznie i proszę o materiały do postępowania kwalifikacyjnego oraz e-book z matrycami Ravena na adres spring1709@wp.pl Z góry dziękuję.
25 lis 2011, 22:00
spring1709
Witam bardzo serdecznie i proszę o materiały do postępowania kwalifikacyjnego oraz e-book z matrycami Ravena na adres spring1709@wp.pl
Spring1709 - masz 302 latka i jeszcze chce Ci się uczyć???
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
25 lis 2011, 22:58
Witam, ja również proszę o materiały do postępowania kwalifikacyjnego oraz e-book z matrycami Ravena na adres elap6@poczta.onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam
26 lis 2011, 13:00
Witam,
Serdecznie proszę o przesłanie wszelkich pomocy przydatnych do testu wiedzy i umiejętności w postępowaniu kwalifikacyjnym na adres remic1@onet.pl
Z góry dziękuję
28 lis 2011, 14:32
Witam, ja również jak poprzednicy proszę o materiały do egzaminu oraz e-book z matrycami Ravena na adres rudotel@vp.pl, z góry bardzo dziękuję
29 lis 2011, 19:43
Witam,
I ja serdecznie proszę o przesłanie wszelkich pomocy przydatnych do testu wiedzy i umiejętności w postępowaniu kwalifikacyjnym na adres amietz@poczta.onet.pl Mam nadzieję że szczęśliwi forumowicze którzy są już po egzaminie zaglądają tu czasem z sentymentu i coś podeślą
Pozdrawiam,
30 lis 2011, 21:19
proszę o materiały przydatne w przygotowaniu do egzaminu + e-book tablice Ravena. Mój e-mail: jarekartur4@wp.pl Z góry dziękuję!!!