Teraz jest 10 wrz 2025, 16:20

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2013 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 144  Następna strona
Egzamin na iks-a 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA22 sty 2011, 09:58

POSTY        35
Post Re: Egzamin na iks-a
Podobno już są w stolicy:) w województwach ościennych na razie cisza. Czekamy palka--==

20 lis 2011, 15:40
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 lis 2006, 10:46

POSTY        31
Dostojewski1                    

Podobno już są w stolicy:) w województwach ościennych na razie cisza. Czekamy palka--==

Dzień dobry
Ja WIEM, że oblałem więc teraz zaczynam naukę w inny sposób niż dotychczas. Czytanie, zakreślanie testy - to już było. Teraz robię testy własne. Np test z OP będzie zawierał WSZYSTKIE zapisy OP oczywiście wg wzoru jak na egzaminie. Np. dział pierwszy zawiera 21 pytania z wszystkimi opcjami 42 odpowiedzi PRAWIDŁOWYCH. Testy generują się losowo (tak samo pozycje prawidłowych odp. na a b i c). Po stworzeniu takiego testu z WSZYSTKIMI artykułami (ok 4 tygodni) OP nie będzie miała dla mnie tajemnic :):), być może :)
Powodzenia w wynikach Wam życzę

20 lis 2011, 20:46
Amator

REJESTRACJA30 sie 2009, 21:26

POSTY        27
JuKa                    

Dostojewski1                    

Dzień dobry
Ja WIEM, że oblałem więc teraz zaczynam naukę w inny sposób niż dotychczas. Czytanie, zakreślanie testy - to już było. Teraz robię testy własne. Np test z OP będzie zawierał WSZYSTKIE zapisy OP oczywiście wg wzoru jak na egzaminie. Np. dział pierwszy zawiera 21 pytania z wszystkimi opcjami 42 odpowiedzi PRAWIDŁOWYCH. Testy generują się losowo (tak samo pozycje prawidłowych odp. na a b i c). Po stworzeniu takiego testu z WSZYSTKIMI artykułami (ok 4 tygodni) OP nie będzie miała dla mnie tajemnic :):), być może :)
Powodzenia w wynikach Wam życzę

Może następnym razem się uda. Swoją drogą myśełem, że już masz zdany ten egzamin - takie dawałeś rady dla debiutantów, ja sam zdałem kiedyś stosując prawie w 100% Twoje spostrzeżenia, więc wydawało mi się, że i Tobie już wyszło

21 lis 2011, 16:26
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA11 kwi 2011, 12:15

POSTY        4
Pamięta ktoś z was pytanie dotyczące rozstrzygania sporów z KPA w pytaniu było miedzy wojewodą a ...... ? i odpowiedzi a/ było (jakiś minister) gdy nie można ustalić wspólnego organu czy komisji, b/ sad administracyjny, c/ minister ds. administracji. Stres coraz większy przez czekanie...

21 lis 2011, 16:40
Zaawansowany

REJESTRACJA22 sty 2011, 09:58

POSTY        35
a organem administracji niezespolonej - odp. minister adm. publicznej w porozumieniu z organem sprawującym nadzór nad organem adm. niezespolonej

Egzamin był trudny, jednak nadzieja umiera ostatnia. Czekam na wyniki boje--== , obstawiam jednak wiosnę :mur:

21 lis 2011, 20:05
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 lis 2006, 10:46

POSTY        31
antekzzz                    

Może następnym razem się uda. Swoją drogą myśełem, że już masz zdany ten egzamin - takie dawałeś rady dla debiutantów, ja sam zdałem kiedyś stosując prawie w 100% Twoje spostrzeżenia, więc wydawało mi się, że i Tobie już wyszło

:) zabrakło wiedzy po prostu.

21 lis 2011, 20:56
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA20 wrz 2010, 17:22

POSTY        1
Witam
Czy są już może w jakiś UKS wyniki? Kiedy się ich spodziewać?

23 lis 2011, 17:53
Zaawansowany

REJESTRACJA11 sie 2010, 18:48

POSTY        30
Też już się nie mogę ich doczekać. Jak na razie w moim UKS powołanie dostały 2 osoby które zdały egzamin w kwietniu. A o naszych wynikach nic nie wiadomo. :angry2:

23 lis 2011, 20:32
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA14 lip 2011, 21:48

POSTY        2
A czy rozumiał ktoś przewodniczącego komisji. Jego przerywniki słowne (tubalne yyyyyyyyyy) rewelacyjnie utrudniały zrozumienie. Swoją drogą najwyższy czas sprowadzić ten egzamin na ziemię. Czasy inspektorów organów się skończyły. Więc ten "sprawdzian wiedzy" jest anachronizmem. Wymagana jest doskonała znajomość ok. 14 ustaw.  :mur: Do decydentów: w naszej pracy liczy się nie wykucie na pałę prawa ale umiejętne ich stosowanie. Ustawy są po to aby z nich korzystać, a nie wbijać do pamięci. Tym bardziej co nowelizacje są nazbyt częste.

:za2:

25 lis 2011, 00:52
Amator

REJESTRACJA30 sie 2009, 21:26

POSTY        27
Mataharii                    

Też już się nie mogę ich doczekać. Jak na razie w moim UKS powołanie dostały 2 osoby które zdały egzamin w kwietniu. A o naszych wynikach nic nie wiadomo. :angry2:

Dawno dostali te powołania ? Czy są to osoby z kręgu przyd.upasów, czy zwykłego plebsu roboczego ?
Niektórzy czekają po kilka lat i nic... :mur:

Shaggy90                    

...w naszej pracy liczy się nie wykucie na pałę prawa ale umiejętne ich stosowanie. Ustawy są po to aby z nich korzystać, a nie wbijać do pamięci. Tym bardziej co nowelizacje są nazbyt częste.

:za2:

to prawda, ale dla niektórych cały czas liczy się przede wszystkim forma, nie treść.

26 lis 2011, 01:15
Zaawansowany

REJESTRACJA11 sie 2010, 18:48

POSTY        30
antekzzz                    

Dawno dostali te powołania ? Czy są to osoby z kręgu przyd.upasów, czy zwykłego plebsu roboczego ?
Niektórzy czekają po kilka lat i nic... :mur:

Od razu gdy dowiedzieli się, że zdali poszło pismo i od 01.12.2011r. dostali powołanie.

27 lis 2011, 12:50
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 paź 2009, 12:05

POSTY        22
Czy w Waszych urzędach są już oficjalne wyniki egzaminu? Minęły dwa tygodnie a u nas dalej cisza.

29 lis 2011, 11:26
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA25 wrz 2009, 16:50

POSTY        3
podobno w stolicy zdało 7 lub 8 osób
proszę, wpisujcie pytania (z odpowiedziami :)) - może się przydadzą w "sesji wiosennej"

29 lis 2011, 13:40
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 maja 2009, 21:05

POSTY        10
Nie wiecie, czy i tym razem na stronie MF ukażą się pytania z listopadowego egzaminu ?

30 lis 2011, 11:45
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2013 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 144  Następna strona