Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Czy wiecie kto w tym roku rozsyła materiały do egzaminu? Ja nie znalazłam kontaktu na tym forum kto rozsyła i nie wiem do kogo mogę się zwrócić z prośbą. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam
13 paź 2011, 15:15
Jeśli ktoś byłby tak miły to ponownie proszę o materiały do egzaminu ninja1982@o2.pl
19 paź 2011, 19:51
Witam,ja nigdy jeszcze nie zdawałam egzaminu, byłbym również wdzięczna za jakiekolwiek materiały mój adres renatatl@wp.pl
20 paź 2011, 10:10
Witam serdecznie! zamierzam zdawać egzamin po raz pierwszy i bardzo będę wdzięczna za przesłanie materiałów na adres kgalczynska@gmail.com z góry bardzo dziękuję
20 paź 2011, 10:57
zajan
Czy wiecie kto w tym roku rozsyła materiały do egzaminu? Ja nie znalazłam kontaktu na tym forum kto rozsyła i nie wiem do kogo mogę się zwrócić z prośbą. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
20 paź 2011, 11:11
Witam. Jest to mój debiut i jestem na etapie zbierania wszelkich pomocy do egzaminu na urzędnika mianowanego. Proszę o ich przesłanie na: sagit@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam.
20 paź 2011, 12:30
misiekp
zajan
Wielkie dzięki za odpowiedź. MISIEKP jesteś WIELKI. Pozdrawiam
20 paź 2011, 20:37
Witam! Jestem pierwszy raz na tym forum i jak pozostali forumowicze mam zamiar zdawać w następnym roku egzamin na urzędnika. Po raz pierwszy z resztą... W związku z tym proszę o jakiekolwiek materiały na adres: monikafedro@wp.pl... Będę wdzięczna...
20 paź 2011, 21:08
Re: Gimnastyka umysłu
zajan
brynga
Jeśli ktoś wyraża taką chęć mogę przesłać w PDF książkę z testami IQ. Do poćwiczenia umysłu przed egzaminem.
Ja też poproszę o książkę do ćwiczenia umysłu, mój adres: anezaj25@wp.pl z góry dzięki:)
No to ja też poproszę taką książeczkę... monikafedro@wp.pl Dzięki!!!