wsparcie w tej sytuacji należy dać, co nie zmienia faktu, że nie należy zatrudniać w skarbówce "pseudoemerytów" mundurowych (oprócz pieniędzy jest jeszcze parę innych względów)
03 paź 2011, 16:45
Re: Wsparcie dla Andrzeja Ż.
ka?ka11 Skargi i zażalenia w tej sprawie przyjmuje U.S. Warszawa-Praga Teraz zapewne plują sobie we własną brodę
03 paź 2011, 19:51
No, no ale wynik. Zaskoczona jestem
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
04 paź 2011, 17:42
Pinero
No, no ale wynik. Zaskoczona jestem :brawa:
Aktualny stan na koncie: 3.218,66
Domyślam się, że do akcji dołączyli się również niektórzy forumowicze forum służby cywilnej. W każdym razie numer rachunku bankowego naszej akcji został podany do wiadomości. Kwota kwotą, ale pewnie wszyscy są ciekawi ile osób poparło akcję. Mam nadzieję, że Inspektor poda również taką informację.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
04 paź 2011, 19:01
Przypominamy: zbiórkę pieniężna na rzecz Andrzeja Ż. prowadzi "Solidarność" Pracowników Skarbowych
Od naszej czytelniczki, pani Ilony, otrzymaliśmy następujący list, jeden z wielu w sprawie Andrzeja Ż., oto jego fragment: Szanowni Państwo Z uwagą przeczytałam cały artykuł poświęcony listom, Pana Andrzeja, który podpalił się pod KPRM na Państwa portalu. Treść jest PORAŻAJĄCA. http://wpolityce.pl/wydarzenia/15350-zd ... andrzeja-z (...) Proponuję też, byśmy spróbowali zorganizować jakąś zbiórkę publiczną dla tego Pana. Ma troje maleńkich dzieci, jego emerytura nie wystarczy na utrzymanie czteroosobowej rodziny i leczenie ran po oparzeniach i wcześniejszych chorób... Może jakaś znana Państwu fundacja/stowarzyszenie mogłyby podjąć się takiej zbiórki? (...)
I jeszcze sprawa pomocy. Jak już informowaliśmy, zbiórkę prowadzi "Solidarność" pracowników skarbówki. Jeżeli ktoś może i chce - tam kierujmy. Ludzie "Solidarności" z pewnością najlepiej wiedzą, jak w danym kontekście pomóc (...)
"Ogólnopolska akcja związku zawodowego policjantów polegająca na stosowaniu pouczeń zamiast mandatów, zaczęła się w Katowicach, potem do protestu przyłączały się kolejne województwa."
Teraz rozumiecie dlaczego dostaną w przyszłym roku podwyżki? BO COŚ ROBIĄ !
05 paź 2011, 20:15
silniczek
Przypominamy: zbiórkę pieniężna na rzecz Andrzeja Ż. prowadzi "Solidarność" Pracowników Skarbowych
Od naszej czytelniczki, pani Ilony, otrzymaliśmy następujący list, jeden z wielu w sprawie Andrzeja Ż., oto jego fragment: Szanowni Państwo Z uwagą przeczytałam cały artykuł poświęcony listom, Pana Andrzeja, który podpalił się pod KPRM na Państwa portalu. Treść jest PORAŻAJĄCA. http://wpolityce.pl/wydarzenia/15350-zd ... andrzeja-z (...) Proponuję też, byśmy spróbowali zorganizować jakąś zbiórkę publiczną dla tego Pana. Ma troje maleńkich dzieci, jego emerytura nie wystarczy na utrzymanie czteroosobowej rodziny i leczenie ran po oparzeniach i wcześniejszych chorób... Może jakaś znana Państwu fundacja/stowarzyszenie mogłyby podjąć się takiej zbiórki? (...)
Czy pracownicy Urzędu Skarbowego Warszawa-Praga (koleżanki i koledzy Andrzeja Ż.) współczują mu? I są z nim solidarni? Czy też dołączyli się do zbiórki?
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
05 paź 2011, 20:44
Witam serdecznie na forum. Przypominamy: zbiórkę pieniężna na rzecz Andrzeja Ż. prowadzi "Solidarność" Pracowników Skarbowych.
Zatem mam pytanie do organizatora zbiórki publicznej jako podmiotu uprawnionego realizującego to przedsięwzięcie zapewne zgodnie ze stosownym zezwoleniem - czy ja jako osoba obca mogę dokonać wpłaty ?
Ostatnio edytowano 06 paź 2011, 08:12 przez filip12, łącznie edytowano 1 raz
06 paź 2011, 08:10
filip12 czy ja jako osoba obca mogę dokonać wpłaty ?
Oczywiście, że możesz, każdy może. Po pierwsze, nie jesteś "obcy", bo jesteś zalogowany, a tu są tylko "sami swoi" Po drugie, akcja zrobiła się trochę "ogólnobranżowa", bo wyszła już chyba poza "skarbowców"
06 paź 2011, 09:02
Pomału zaczynają się mikroruchy na Świętokrzyskiej. To z plotek. Czy coś ktoś wie więcej?
06 paź 2011, 12:41
piórek
Pomału zaczynają się mikroruchy na Świętokrzyskiej
A o jakie mikroruchy Ci chodzi, bo nie kapuję?
06 paź 2011, 18:27
silniczek
piórek
Pomału zaczynają się mikroruchy na Świętokrzyskiej
A o jakie mikroruchy Ci chodzi, bo nie kapuję?
Pewnie chcą też coś dorzucić do naszej zbiórki
06 paź 2011, 18:41
Pinero
Pewnie chcą też coś dorzucić do naszej zbiórki
Co za optymistka!!!!! Ale poczekajmy do jutra. Kto wie? Może stan konta nagle wzrośnie?!
Wszak na Świętokrzyskiej średnia jest nieco wyższa od naszej...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
06 paź 2011, 18:57
Nadir
Wszak na Świętokrzyskiej średnia jest nieco wyższa od naszej...
Nieco wyższa...