A może tak by zakupić rogatywki. Najlepiej koloru czerwonego, bowiem niektórym się śni "Komuna wróć". Skarbowca byłoby widać z daleka i nadają się one dla Pań i Panów. Nagroda za pomysł.
to ja wolę kominiarkę
03 paź 2011, 18:16
Re: Skarbówka w apaszkach
jot_G
to ja wolę kominiarkę
No! z kominiarką to sam sobie poradzisz
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
04 paź 2011, 18:04
Panie JVR obawiam się fali samobójstw w skarbówce jak wszyscy będą nosili krawaty i apaszki
04 paź 2011, 18:50
Pinero
jot_G
to ja wolę kominiarkę
No! z kominiarką to sam sobie poradzisz :zeby:
Zwłaszcza jeśli ta kominiarka
Załącznik:
kominiarka_1736.jpg
jest sexi...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
04 paź 2011, 19:15
Czy ktoś może zamieścić wzór służbowego dupo-papieru (tzn. toaletowego) według norm MF? Nie wiem czym obecnie mogę sobie wytrzeć
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
04 paź 2011, 19:17
supersaper
Czy ktoś może zamieścić wzór służbowego dupo-papieru (tzn. toaletowego) według norm MF? Nie wiem czym obecnie mogę sobie wytrzeć :wacko:
Saper oto model specjalnie dla Ciebie... A to dla Pana ... Brak podwyżek w skarbówce = brak papieru w MF (jak oszczędzać, to na wszystkich, nie tylko na skarbówce)
04 paź 2011, 19:23
A jakiej firmy garnitur ma zamiar zafundować mi JVR? Będzie szyty na miarę? Bo taki trochę niewymiarowy jestem - ale niech tam zgodzę się nawet na gotowca - byle od dobrego krawca (z Londynu...).
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
04 paź 2011, 19:36
Skarbowiec profesjonalista - to nic, że nie ma na chleb, ważne żeby w garniturze chodził
04 paź 2011, 19:45
austeen
Skarbowiec profesjonalista - to nic, że nie ma na chleb, ważne żeby w garniturze chodził :zygi:
Może w takim?
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
04 paź 2011, 19:52
Tadeo74
Może w takim?
Tadeo, Harakiri i ja już się zapisujemy do kolejki po ten garnitur, bo potem może dla nas zabraknąć W takim garniturze będziemy wyglądać suuuper Z daleka widać będzie, że pracujemy w skarbówce
04 paź 2011, 20:03
Jak nas będą poganiać w pracy w związku z miernikami, to za niedługo będziemy nosić nie tylko krawaty i apaszki, ale i pampersy, bo nie będzie czasu wyjść do WC
04 paź 2011, 20:50
Hehehe... Te pampersy by mi się przydały bo te ich mierniki już tam mam!
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
04 paź 2011, 21:58
Kiedy będzie ten Gigantyczny przetarg na dostarczenie elementów ubiorów dla skarbowców . Taki jak na telefony? Czy powstanie nowy departament MF ds rozdzielnictwa umundurowania?
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit