Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Ja również proszę o przesłanie mi materiałów na adres:ilona.rokosz@poczta.onet.pl. Bardzo dziękuje
20 wrz 2011, 08:27
Witam
No to i ja z myślą o podejściu do do testu prosiłbym o podesłanie materiałów na adres : marot@gwno.pl
20 wrz 2011, 09:43
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Madziaradzia
Sniezko bardzo Ci współczuję. Ja czekając na wyniki mówiłam do siebie, że jak mam się nie załapać to o kilka punktów, a nie jakieś procenty. Napisz mi na privie swoją pocztę. Może uda mi się przesłać Ci fajne książeczki ściągnięte na płytkę. Bardzo mi pomogły. I dorzucę Ci kilka słownych zagadek.
jeśli moge prosić o te książeczki lub inne zadania głównie z testu umiejętności to będe wdzięczna. Również sie nie załapałam na mianowanie:ogko@interia.pl
20 wrz 2011, 11:16
Ok nie ma sprawy Mam je na płytce nie wiem czy poczta mailowa coś takiego przepuści bo szczerze mówiąc nie wiem jak duże są to pliki
20 wrz 2011, 11:34
Czy ktoś spełnia te prośby i rozsyła materiały?
Póki co można studiować temat "Gimnastyka umysłu". To nie będzie stracony czas
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
20 wrz 2011, 16:24
Ja również mam ogromną prośbę o przesłanie tych książeczek lub zadań z testu umiejętności. Z góry serdecznie dziękuję: bozena.marc@gmail.com
20 wrz 2011, 19:03