Mnie przekonywać nie musisz. To co bylo w punktach, to esencja wywodów Bardzo Mądrego, Zdolnego i Ambitnego Stróża Praworządności. Ja, wsiowy głupek z podrzędnego organu nie mam prawa nawet zasugerować narzucających sie wątpliwości. Ale zdając sobie sprawę ze swej ułomności spytałem o opinię (korzystając z okazji, że kolega prowadzi postepowanie przy jego czynnym udziale) biegłego rewidenta, z doświadczeniem prawie tak długim jak mój żywot, pełnomocnika spółki, która co miesiąc przewala dziesiątki tysięcy faktur zakupu - "panie bis, a któż panu takich głupot naopowiadal"? P.S. Że już nie wspomnę, jak to resort każe wyodrębniać związek infrastruktury...
25 kwi 2007, 18:38
Bis
...Że już nie wspomnę, jak to resort każe wyodrębniać związek infrastruktury...
Niestety MF znalazło ostatnio sprzymierzeńca na tym polu w WSA w Warszawie ( sygn. akt III SA/Wa 4045/06 ), ale na temat infrastruktury mamy odrębny wątek.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 25 kwi 2007, 21:21 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz