Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Uprzejmie proszę o przesłanie materiałów enoch@op.pl
09 wrz 2011, 13:10
Witam! Gratuluję wszystkim, którzy zdali egzamin. Niestety mi się nie powiodło na egzaminie. Bardzo proszę o przesłanie materiałów z testu umiejętności na adres:alu560@wp.pl
09 wrz 2011, 13:53
Witam!!! za otrzymane materiały Bardzo, Bardzo Dziękuję!!!! Mam pytanko jakie materiały, książki polecacie do nauki Matryc Ravena??? na egzaminie były dosyć skomplikowane, może Ktoś polecić jakąś dobrą literaturę na ten temat? Informacje proszę przesłać na e-maila: agila-56@wp.pl
Za okazaną pomoc z góry Bardzo Dziękuję!!!!!!!!
09 wrz 2011, 13:54
Koleżankę, która w tym roku podjęła się żmudnej pracy przekazywania materiałów, proszę o ich przesłanie również na mój adres maila: crozier@interia.pl. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
09 wrz 2011, 14:27
agila
Mam pytanko jakie materiały, książki polecacie do nauki Matryc Ravena??? na egzaminie były dosyć skomplikowane, może Ktoś polecić jakąś dobrą literaturę na ten temat?
W topiku "Gimnastyka umysłu" są chyba wszystkie tablice Ravena, którymi dysponują forumowicze. Ja sam zamieściłem wszystkie, które miałem na kursie 3 lata temu. Proponuje go przestudiować i poćwiczyć na tych tablicach. Za darmo
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
10 wrz 2011, 09:17
Witam, mnie też się w tym roku nie powiodło, proszę o przesłanie materiałów na adres czykita@poczta.onet.eu Z góry dziękuję
10 wrz 2011, 10:36
Witam, gratuluję wszystkim którzy zdali, mnie w tym roku nie poszło, mam prośbę o przesłanie materiałów do postępowania kwalifikacyjnego - malgorzzata@gmail.com
10 wrz 2011, 17:52
Bardzo proszę o przesłanie materiałów dot. egtzaminu przede wszystkim materiały dot. egz. z umiejętności (tablice ravena, tabelki , słowotwory) na adres tomas.ko@onet.eu z góry dziękuję
11 wrz 2011, 16:01
Witam. Niestety w tym roku nie udało mi się załapać na mianowanie mimo zdania egzaminu, a zatem czas na naukę, o wiele więcej nauki... Zatem mam prośbę o materiały na adres mnka85@interia.pl Będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam serdecznie
12 wrz 2011, 22:50
misiekp Proszę Cię o materiały na mojego maila :mojaro@wp.pl, z góry cudnie dziękuję i pozdrawiam cieplutko :)
13 wrz 2011, 07:54
Gratuluję pięknie wszystkim tym Szęśliwcom, którzy zdali i proszę tych wszystkich którzy mają materiały op przesłanie i pomoc :mojaro@wp.pl
13 wrz 2011, 07:56
Witam, Wcześniej pisałem prośbę o materiały ale niestety nic nie dostałem Dlatego proszę jeszcze raz. Podam innego maila: kamilsokol@gmail.com Z góry serdecznie dziękuje.
13 wrz 2011, 07:58
mojaro
misiekp Proszę Cię o materiały na mojego maila :mojaro@wp.pl, z góry cudnie dziękuję i pozdrawiam cieplutko
looknij kilka postów wstecz - ktoś inny zadeklarował się wysyłać w tym roku
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
13 wrz 2011, 12:22
Bardzo proszę o przesłanie materiałów dot. egz. z umiejętności (tablice ravena, tabelki , słowotwory) jak też i z wiedzy na adres tomas53@wp.pl pozdrawiam i dziękuje