Uchwała Zespołu Sprawdzającego nr 7 z dnia 25 lipca 2011 r. w sprawie uszeregowania zsumowanych wyników postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2011 r.
Uszeregowanie zsumowanych wyników postępowania kwalifikacyjnego, o którym mowa w art. 43 ust. 7 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o służbie cywilnej (załącznik do ww. uchwały) na stronie
A czy ktoś może mi napisać, jak powinna wygladać tabelka dot. zadania z ankietą (ostatniego)?
Jeśli dowiedziałaś się jak wygląda ostatnia tabela czyli zadanie z ankietą to prosiłabym Ciebie o przesłanie ewentualnej odpowiedzi na mojego maila beatakostka@o2.pl :D Z góry dziękuję :)
PROŚBY O MATERIAŁY PROSZĘ PISAĆ WE WŁAŚCIWYM - SPECJALNIE DO TEGO PRZEZNACZONYM - TEMACIE:
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
. .
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
31 sie 2011, 21:44
Re: Gimnastyka umysłu
Chciałem podziękować wszystkim którzy udzielali się na tym forum dzięki WAM jestem MIANOWANY! Uczestniczyłem czynnie w tej konwersacji i uważam , że to jest klucz do sukcesu.
01 wrz 2011, 09:25
Może przyda się cdn.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
01 wrz 2011, 09:42
czy ktoś pamięta jakie były słówka na egzaminie umiejętności?
01 wrz 2011, 20:52
Spórz na stronę 290 i na zestawienie ABCABC, na następnych stronach forum jest także sporo słówek z egzaminu umiejętności. Pozdrawiam
02 wrz 2011, 07:44
ponieważ trzeci raz poległem na egzaminie z umiejętności, bardzo proszę wszystkich o przysłanie wszelkich materiałów dot. tego egzaminu na adres henryr@onet.pl
ponieważ trzeci raz poległem na egzaminie z umiejętności, bardzo proszę wszystkich o przysłanie wszelkich materiałów dot. tego egzaminu na adres henryr@onet.pl
Oj nie wróżę Ci wielkiego powodzenia w testach.
5 postów wyżej masz:
PROŚBY O MATERIAŁY PROSZĘ PISAĆ WE WŁAŚCIWYM - SPECJALNIE DO TEGO PRZEZNACZONYM - TEMACIE:
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
Ostatnio edytowano 03 wrz 2011, 12:15 przez Badman, łącznie edytowano 2 razy
03 wrz 2011, 12:14
rrrr1962
Podziwiam za determinację.
04 wrz 2011, 21:17
twardziel! odpuść człowieku chcesz się zabić?
07 wrz 2011, 18:45
Uważam, że forum jest składnicą wiedzy dzięki której wielu zdało egzamin. Uważam że dalej warto próbować. Dzięki wszystkim za materiały które dostałem. Jeżeli ktoś ma jeszcze materiały dot. tablic rawena prosze o przysłanie na adres henryr@onet.pl
pozdrawiam
Ostatnio edytowano 09 paź 2011, 12:37 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy