Ja zaznaczyłam syntonię (ale moim zdaniem akord nie musiał być źle) oraz wyobraźnię
07 wrz 2011, 09:33
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Zaznaczyłam syntonię i przewidywanie. Moim zdaniem syntonia powinna być na 100%
Po namyśle jestem pewna, że zaznaczyłam w tym roku przewidywanie (w ubiegłym wyobraźnię), ponieważ uznałam, że wyobrażać można sobie również to, co dzieję się aktualnie, ale w innym miejscu. Plan, to dla mnie celowe, wybiórcze działanie (aczkolwiek przyszłościowe) i w związku z tym nie przystaje do szerokiego pojęcia ,,pamięć", a raczej do ,,wspomnienie".
A z testu umiejętności miałam 59,84
Ostatnio edytowano 07 wrz 2011, 10:17 przez nova1, łącznie edytowano 3 razy
07 wrz 2011, 09:51
dinka
Bardzo proszę kogoś kto zdał o przypomnienie sobie dwóch korelacji słów: 1)rozdźwięk - dysonans a współbrzmienie - ? czy zaznaczył syntonie czy akord? 2) przeszłość - pamięć a przyszłość - ? ?= 1. wyobraźnia, 2. myślenie, 3.plan, 4. zamiar, 5. przewidywanie
Zaznaczyłam syntonię i plan.
Z testu umiejętności miałam max, ale jakoś udało mi się zrobić wszystko, co w ubiegłym roku wydawało mi się niemożliwe. Dokładnie kontrolowałam czas. Robiłam po kolei i na każdą część założyłam sobie określoną ilość minut, żeby wszytko zrobić po równo.
Już??? palka--== Ja już nic z tego testu nie pamiętam.... no może kilka odpowiedzi.... nie pamiętam nawet tych 30-stu pewniaków...
Ja jak go czytam to też mam jakieś czarne dziury w pamięci;-)
07 wrz 2011, 11:23
Jak czytam te umiłowane pytania z odpowiedziami...to odnoszę wrażenie, ze mam czarną dziurę w mózgu..nic nie pamiętam...i nie wiem jak odpowiadałam (i zaczynam podejrzewać, ze jakoś chyba inaczej)....w świetle tego, że zdałam i mam mianowanie nawet dla mnie brzmi to śmiesznie
Ostatnio edytowano 07 wrz 2011, 17:17 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
usunąłem cytat poprzedniego posta
07 wrz 2011, 12:07
gratulują wszystkim - ja niestety za rok
07 wrz 2011, 13:35
Hanka81
Już??? Ja już nic z tego testu nie pamiętam.... no może kilka odpowiedzi.... nie pamiętam nawet tych 30-stu pewniaków...
Ja jak go czytam to też mam jakieś czarne dziury w pamięci;-)
jak czytam te umiłowane pytania z odpowiedziami...to odnoszę wrażenie, ze mam czarną dziurę w mózgu..nic nie pamiętam...i nie wiem jak odpowiadałam (i zaczynam podejrzewać, ze jakoś chyba inaczej)....w świetle tego, że zdałam i mam mianowanie nawet dla mnie brzmi to śmiesznie
Mam tak samo W wielu pytaniach nie pamiętam co zaznaczyłam Normalnie jakbym czytała test z nie mojego roku
07 wrz 2011, 14:57
Jak dobrze, że też tak macie A już myślałam, że to tylko ze mną jest nie tak wiek albo co
07 wrz 2011, 16:51
Tylko 3 pytania z ustawy Prawo zamówień publicznych!!! 22. Za przygotowanie i przeprowadzenie postępowania o udzielenie zamówienia odpowiada: 72. Ustawy - Prawo zamówień publicznych nie stosuje się do: 86. Z postępowania o udzielenie zamówienia wyklucza się wykonawców, którzy:
Mało...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
07 wrz 2011, 17:41
Sam kiedyś pisałeś, że tych terminów nie da się zapamiętać - nie tylko ja wzięłam sobie to do serca
07 wrz 2011, 17:52
Prawo zamówień publicznych to nie tylko terminy. Kiedyś bywało więcej pytań z tej ustawy. W tym roku można było spokojnie - dla 3 pytań - ją pominąć. Tylko kto to wiedział?..
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
07 wrz 2011, 18:01
Wydaje mi się (bo tego nie liczyłam), że w tym roku mniej więcej rozkład pytań był równomierny. I one naprawdę - jak kiedyś słusznie zauważyłeś - nie miały drugiego dna. Tylko my w stresie dopatrywaliśmy się w nich nie wiadomo czego. Ale do takich wniosków dochodzę dzisiaj, na spokojnie. Wszystkim zdającym radzę - po napisaniu tego testu (czasu jest dosyć) już nic nie kombinujcie. Tego nauczyłam się w ubiegłym roku - gdybym wyszła trochę wcześniej, nie poprawiłabym kilku dobrych odpowiedzi na złe. I znalazłby się ten 1-2 punkty do mianowania