Teraz jest 10 wrz 2025, 09:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Bozena27 masz okazję teraz pomóc tym którzy będą zdawać w przyszłym roku :)

30 sie 2011, 21:29
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2008, 23:07

POSTY        220
... do dwóch razy sztuka :D przynajmniej w moim wypadku ;)
"Załapanym" na limit - gratuluję,
tym, którzy zdali, mówię - nie upadajcie na duchu, zdobyliście coś bardzo ważnego - doświadczenie (teraz to wydaje się mało - potem - zaprocentuje),
a osobom spoza listy - życzę wielu bezcennych godzin na tym forum, nie będą one stracone, o nie :D

30 sie 2011, 21:41
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA28 gru 2009, 17:39

POSTY        5
Zdałam :) Dziękuję wszystkim, którzy zamieszczali pytania, zadania, rysunki, matryce i wspierali duchowo nie tylko aktywnych użytkowników forum, ale też cichych podczytywaczy :)

Gratuluję wszystkim, którym się udało i życzę powodzenia za rok tym, którzy nie mieli szczęścia na egzaminie.

30 sie 2011, 22:36
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 lip 2009, 21:14

POSTY        38
Wielkie podziękowania również należą się MIŚKOWI P, który tak bezinteresownie rozsyłał pomoce  Dzięki

30 sie 2011, 23:09
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA03 mar 2010, 01:27

POSTY        11
lot123                    

A czy ci, ktorych nie ma na liście dostana na konta informacje ile punktów zdobyli z posczegolnych sprawdzianów?

w tamtym roku trzeba bylo napisać do KSAPu maila i odsyłali zwrotnym ilość punktó w w posczególnych częściach

30 sie 2011, 23:13
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA03 mar 2010, 01:27

POSTY        11
:wub: Ja też chciałam bardzo wszystkim podziękować  :brawa:  za chęć dzielenia się wiedzą i wskazywania rzeczy które Wy już umiecie, a na które warto zwrócić uwagę  czytaj=--===, za materiały i umacnianie w przekonaniu że warto próbować.
Forum - jest czymś  w rodzaju starszego kolegi, który ma doświadczenie i który pokazuje jak się przygotować.
To było moje drugie podejście i tym razem  SKUTECZNE. :D. Wszystkim którym mieli mniej szczęścia życzę wytrwałości do zdawania i nie rezygnowania będzie łatwiej bo macie wiedzę już jak trzeba się przygotowywać.
Życzę wam abyście też się udało super uczucie a teraz idę  :piwo: za wszystkich.

30 sie 2011, 23:29

REJESTRACJA27 cze 2009, 18:11

POSTY        108
Ja również dziękuję. Jednakże miejsce 490 oznacza konieczność pobierania dalszej nauki. Lepszym gratuluję, innych zachęcam do nauki i do zobaczenia w prszyszłym roku.
Pech to pech...

31 sie 2011, 06:56
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2010, 22:09

POSTY        55
Gratuluję Wszystkim którzy zdali, szczególnie tym którzy załapali się w limicie mianowań, ja zdałem ale niestety za słabo więc za rok pewnie znowu przejadę się do stolicy.

31 sie 2011, 07:00
Zaawansowany

REJESTRACJA25 mar 2011, 13:42

POSTY        57
To chyba najlepsza wiadomość na wybudzenie... Zdałam!!!!!! I zmieściłam się przed 400  :D
Z tej okazji serdecznie dziękuję tym wszystkim, którzy bezinteresownie dzielili się materiałami i uwagami  na tym forum, wszystkim którzy tworzyli łamigłówki i testy oraz osobie która kiedyś tam wysłała mi pomoce.
Cóż...to forum przyczyniło się w duużej mierze do sukcesu pije-===[  :zeby:

31 sie 2011, 07:08
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 13:42

POSTY        18
mój mąż też zdał :) dziekujemy wszystkim za pomoc :)
teraz on przejmuje pałeczke urzędniczą w naszej rodzinie bo ja zmykam na macierzyński :)

31 sie 2011, 07:37
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA29 lip 2010, 16:02

POSTY        12
nowa                    

Nadir wielkie dzięki. I jeszcze malutkie sprostowanie w tamtym roku miejsca od 997 do 1001 zajmowały osoby, które mimo zdania egzaminu mianowania nie dostały - jedna osoba przekraczał tylko limit. Z tej 5 to wiem tylko jeszcze o jednej osobie, która w tym roku zdawała i zdała. A czy pozostałe 3 zdawały w tym roku to nie wiem.  :)
Dzięki wszystkim za intensywną pracę przez cały rok i pomoc w gromadzeniu materiałów.

Witam wszystkich!
Ja jestem jedną z pozostałych tej pechowej 5. W tym roku też się zdecydowałam zdawać ale już poprosiłam Nadira o materiały i podczytywałam "Skarbowców" - dzięki temu w tym roku się udało i zmieściłam się wreszcie w limicie.
Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc.
Teraz tylko jeszcze wycieczka do W-wy, teraz będzie to przynajmniej przyjemność.
                                                                                                        Pozdrawiam

31 sie 2011, 07:50
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Gratuluje wszystkim, którym się udało  3mmsie--

31 sie 2011, 08:07
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2011, 11:58

POSTY        44
Madziu, Uran dziękuje i również gratuluje bo to naprawdę spowy wyczyn!
Zresztą wyrazy uznania należą się każemu komu udało się przejść tą trudną poprzeczkę, zwłaczcza że zdało duuużo osób - prawie 1350 na 1800 osób czyli jakieś 75%. To tylko oznacza że ludzie są coraz lepiej wyszkoleni.
Poza tym dołączam się do grona uczestników którzy twierdzą że za drugim podejściem jest nieco łatwiej, bo już nieco wie się na czym to polega.
Zdającym za rok polecam śledzenie od stycznia kolejnego roku śledzenie wiadomości, stronkę www.euractiv.pl/ gdzie publikowane są artykuły do UE i nie tyko, śledzenie strony GUSu  - to dużo daje !

31 sie 2011, 08:50
Amator

REJESTRACJA15 cze 2009, 05:59

POSTY        28
Ze stronki KSAP-u.
W związku z opublikowaniem wyników postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej 2011 uprzejmie informujemy, że dnia 1 września każdy uczestnik postępowania otrzyma drogą mailową informację o uzyskanych przez siebie wynikach.

Czyli tym razem nie trzeba do nich specjalnie pisać, hmm...postęp :)
Pozdrowienia dla wszystkich. Jeszcze raz gratuluję wszystkim co zdali. :brawa:
Dla tych którym zabrakło szczęścia gorąco polecam forum gimastyka umysłu, która dla mnie była doskonałym źródłem wiedzy.

31 sie 2011, 08:57
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 840  Następna strona