Teraz jest 10 wrz 2025, 09:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA14 lip 2009, 16:44

POSTY        12
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Nadir                    

Wszyscy są tak zaaferowani, że nie mają głowy do odpowiadania na pytania:D
Tak - ci, których nie ma na liście dostana na konta informacje ile punktów zdobyli z poszczególnych sprawdzianów.

Nadir, bardzo dziękuje za odpowiedź. A forumowiczom to się oczywiście nie dziwie .Tym bardziej, że w tym roku, przy takim limicie,  to tak naprawdę mianowani będą najlepsi z najlepszych.

30 sie 2011, 19:29
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400
uran                    

A ci którym się nie udało nie załamywać się. W zeszłym roku zabrakło mi 4 punktów. Teraz mam super wynik.
Spróbujcie jeszcze raz za drugim razem nauka jest łatwiejsza bo część rzeczy powtarzamy i śledzić forum bo to naprawdę kopalnia wiedzy.
Ok teraz muszę odreagować ten cały stres i co nie co się napić, a w weekend to dopiero będzie he he...

Mnie w tamtym roku skreśliła ustawa - byłam w 5, która mimo, iż zdała i zmieściła się limicie mianowania nie dostała, a obecnie bardzo się cieszę - zdałam i mam mianowanie  pije-===[  :) .

30 sie 2011, 19:30
Znawca

REJESTRACJA05 cze 2011, 10:15

POSTY        163
Również przyłączam się do podziękowań dla Nadira i wszystkich, którzy tak wiele pracy włożyli w to forum. Bez tej bezcennej pomocy nie wiem czy dziś bym się cieszył z wyniku.

30 sie 2011, 19:36
Amator

REJESTRACJA01 lip 2009, 17:59

POSTY        28
Zdałem i ponownie zabrakło punktów  :( . Z tym wynikiem rok temu w cuglach byłoby mianowanie... Nic to, gratuluję tym co się zmieścili w limicie, a z pozostałymi do zobaczenia za rok :). Na smutno pije-===[

30 sie 2011, 19:38
Nowicjusz

REJESTRACJA05 lip 2010, 16:13

POSTY        2
lot123                    

Nadir                    

Wszyscy są tak zaaferowani, że nie mają głowy do odpowiadania na pytania:D
Tak - ci, których nie ma na liście dostana na konta informacje ile punktów zdobyli z poszczególnych sprawdzianów.

Nadir, bardzo dziękuje za odpowiedź. A forumowiczom to się oczywiście nie dziwie .Tym bardziej, że w tym roku, przy takim limicie,  to tak naprawdę mianowani będą najlepsi z najlepszych.

W zeszłym roku trzeba było samemu napisać maila do ksapu żeby podali ile punktów się zdobyło, odpowiedź wysyłali bez problemu, myślę, że w tym roku pewnie też tak będzie.

Przy okazji powiem, że udało mi się zdać, ale nie mianować... rok temu mianowanie byłoby bez problemu... wszystko przez pana R. i wszystkim od dziś będę o tym przypominać...

Gratulacje tym którym się udało i do zobaczenia za rok w Wawie.

30 sie 2011, 19:41
Zaawansowany

REJESTRACJA10 gru 2009, 15:52

POSTY        76
Udało się :D . W środku stawki, to całkiem może być. Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców :brawa: . Dla tych, co się im nie udało - powodzenia w przyszłym roku :) . Nie załamujcie się. I dziękuję wszystkim forumowiczom za wiele cennych wskazówek.
A do KSAP-u trzeba wysłać e-mail z prośbą o przesłanie wyników szczegółowych. Sami z siebie tego nie zrobią.

30 sie 2011, 19:46
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA25 lip 2009, 13:32

POSTY        8
Właśnie jestem po urlopie i mam super wiadomość, że w tym roku mam pewne mianowanie !!
Dziękuję wszystkim z forum bo to również Wasz wkład w mój wynik
Pozdrawiam, nie traćcie nadziei w przyszłym roku :)

30 sie 2011, 19:48
Początkujący

REJESTRACJA03 cze 2011, 08:24

POSTY        5
Udało się :)
Dziękuję za waszą pomoc, materiały...
Gratuluję ponadkreskowym, życzę wytrwałości tym dziś wieczór mniej szczęśliwym.

30 sie 2011, 19:59
Zaawansowany

REJESTRACJA14 gru 2010, 20:03

POSTY        33
Żeby ksap-owców było 20-25 osób,  a nie 64...
Za rok - chyba nie...

30 sie 2011, 20:06
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
nowa                    

uran                    

A ci którym się nie udało nie załamywać się. W zeszłym roku zabrakło mi 4 punktów. Teraz mam super wynik.
Spróbujcie jeszcze raz za drugim razem nauka jest łatwiejsza bo część rzeczy powtarzamy i śledzić forum bo to naprawdę kopalnia wiedzy.
Ok teraz muszę odreagować ten cały stres i co nie co się napić, a w weekend to dopiero będzie he he...

Mnie w tamtym roku skreśliła ustawa - byłam w 5, która mimo, iż zdała i zmieściła się limicie mianowania nie dostała, a obecnie bardzo się cieszę - zdałam i mam mianowanie  pije-===[  :) .

Nowa, bardzo, bardzo gratuluję:) Tobie szczególnie się należy, w tamtym roku to była totalna niesprawiedliwość:(
Gratuluję wszystkim co zdali i uzyskają mianowanie, a tym co zdali i nie załapali się na zaszczytne "mianowane"  zapewniam, że trzeba próbować w następnym roku, bo na pewno się uda, a to nie ich wina, że tak bardzo ograniczono limit.
Kochani, nie poddawajcie się, skarbowcy górą!!!!!
Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 30 sie 2011, 20:23 przez Adaneta, łącznie edytowano 1 raz

30 sie 2011, 20:17
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA14 cze 2011, 23:45

POSTY        14
YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!! Udało się między 250 a 300 miejscem Chyba tylu absolwentów KSAP to nie było żebym się nie załapał?

30 sie 2011, 20:19
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Adaneta                    

nowa                    

Mnie w tamtym roku skreśliła ustawa - byłam w 5, która mimo, iż zdała i zmieściła się limicie mianowania nie dostała, a obecnie bardzo się cieszę - zdałam i mam mianowanie  pije-===[   :)      

Nowa, bardzo, bardzo gratuluję :) Tobie szczególnie się należy, w tamtym roku to była totalna niesprawiedliwość  :(  

Też gratuluję i cieszę się, że "sprawiedliwości stało się zadość".
Bo w tamtym roku to był wyjątkowy pech, że cała piątka mimo iż zdała i wynik mieścił się w limicie, to były to miejsca 998-1002 i dwie osoby z tej piątki przekraczały limit 1000 mianowań -w efekcie wszystkie pięć miały prawo czuć się pokrzywdzone przez los. Ciekaw jestem jak pozostałym 4 osobom poszło w tym roku?

30 sie 2011, 20:42
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400
Nadir wielkie dzięki. I jeszcze malutkie sprostowanie w tamtym roku miejsca od 997 do 1001 zajmowały osoby, które mimo zdania egzaminu mianowania nie dostały - jedna osoba przekraczał tylko limit. Z tej 5 to wiem tylko jeszcze o jednej osobie, która w tym roku zdawała i zdała. A czy pozostałe 3 zdawały w tym roku to nie wiem.  :)

Dzięki wszystkim za intensywną pracę przez cały rok i pomoc w gromadzeniu materiałów.

Ostatnio edytowano 30 sie 2011, 21:05 przez nowa, łącznie edytowano 1 raz

30 sie 2011, 21:01
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA01 lip 2010, 21:29

POSTY        12
Witam należę do tych podglądających forum a nie udzielających się. W obecnej chwili chcę podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do mojego szczęścia, mam mianowanie, hura. Forum to kopalnia wiedzy, wsparcia i motywacji do pracy. DZIĘKUJĘ.

30 sie 2011, 21:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359 ... 840  Następna strona