a skąd wiecie że akurat tyle Była gdzies dokładna informacja bo jeśli chodzi o absolwentów KSAP'u to słyszałam tylko domysły :)
30 sie 2011, 12:43
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
wczoraj Pani z KPRM-u to powiedziała
30 sie 2011, 12:46
Emi726 skąd masz liczbę 432, jeśli chodzi o miejsca?
30 sie 2011, 12:50
czytaj powyżej info z KPRM-u wczoraj
30 sie 2011, 12:53
No to coś ta Pani dziwnie powiedziała. Za każdym razem gdy są nowi absolwenci to jest pisane pismo do DG żeby gdzieś po urzędach ulokowac tych ludzi którzy ukończyli ksap. Na internecie mozna zapoznac się z takimi pismami i jest jasno napisane że absolwentów z sierpnia 2010 jest 29 a z lutego 2011 37 osób. Razem 66 co daje 434 miejsca. A zawsze istnieje możliwośc że ktoś z nich nie złozy wniosku o mianowanie a wtedy jeszcze lepiej dla nas. W tamtym roku przy informacji o wynikach było napisane ile osób (absolwentów) złożyło wniosek. Nie należy rzucac się na wyniki od razu tylko dokładnie przeczytac od początku do końca pełną informację. Nasze wyniki już dawno sa uszeregowane a dzisiejsze posiedzenie nic nie zmieni. Też mam nadzieje ale co ma być to będzie. Tak naprawdę są w życiu ważniejsze sprawy niż wynik tego egzaminu. Choć fajnie by było.... się załapać już w tym roku.
30 sie 2011, 12:53
Madziaradzia
Gdybym była świadoma że dużo rzeczy nie wiedziałam to bym nawet nie wyczekiwała na te wyniki a tak wszystko jest pół na pół..... ale już niedługo się wyjasni....
Już za 10 miesięcy będzie kolejny egzamin...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 sie 2011, 13:10
Ale i limit podobny a ludzie coraz lepiej wyszkoleni ...
30 sie 2011, 13:13
dzięki Nadir za słowa otuchy
30 sie 2011, 13:45
kurde co za wiocha z tymi wynikami tyle nas trzymać.... nie łudzę się, że przy moim 2 podejściu uda mi się zdobyć mianowanie, ale wolałabym już wiedzieć czy chociaż pozytywnie zdałam... kochani rodzice powiedzieli mi, że 3 podejście mi sponsorują więc mam nadzieję, że u mnie zastosowanie znajdzie zasada do 3 razy sztuka. pozdrowionka dla każdego wysiadującego jajo
30 sie 2011, 14:35
Są wyniki !!
30 sie 2011, 15:42
mam mianowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za wszystko. Ale się ciesze. Było warto tyle czekać!!
30 sie 2011, 15:57
Jeżeli ktoś się znajduje się wśród "pierwszej" 430 to chyba może się już cieszyć, co?
30 sie 2011, 16:23
Ja również mam mianowanie!!! i to z zaskakująco wysokim wynikiem Dziękuję forumowiczom za nieocenioną pomoc w nauce! Polecam to forum wszystkim, którzy będą przystępować do postępowania za rok! Jeszcze raz dzięki!
30 sie 2011, 16:31
Zdałam i nie mam mianowania Brakło mi jakieś 6 punktów. Będę płakać.