Teraz jest 11 wrz 2025, 07:05

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2009, 12:09

POSTY        13
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
nova1                    

E tam, trochę przesadzacie :(. Po każdym egzaminie wszyscy tak się złoszczą  :zly1: czekając na wyniki, ale żeby zaraz całą winę zwalać na Szefa Służby Cywilnej :o .
To tak jak z tym metrem do Pułtuska, co jak go nie ma, to oczywiście wina Tuska :lol:
A S. Brodziński jest całkiem w porządku facet  3mmsie--

...nikomu nie chodzi o to,czy Brodziński jest fajnym facetem czy nie. Zbyt długo czekamy na wyniki. Prywatnie może być super, ale my "oceniamy" go po tzw.owocach !!!!

17 sie 2011, 11:07
Zaawansowany

REJESTRACJA10 gru 2009, 15:52

POSTY        76
Pewnie, pewnie - wiem. Też mnie trzęsie, ale wytrzymam :wacko: . Z resztą mnie jest łatwiej, bo coś czuję, że tylko jakieś paranormalne zjawisko (czyli cud) dawałoby mi szansę :( .

17 sie 2011, 13:16
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2009, 12:09

POSTY        13
na ten "cud" właśnie wszyscy czekamy, ale jak będzie ???? kto to wie! Wszyscy, którzy zdawali, wiedzą, że pytania to przecież TOTOLOTEK,  :zly1:

17 sie 2011, 15:29
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
nova1                    

To tak jak z tym metrem do Pułtuska, co jak go nie ma, to oczywiście wina Tuska :lol:
A S. Brodziński jest całkiem w porządku facet  3mmsie--

Z tym metrem do Pułtuska to oczywiście przesada. Ale za ceny jabłek to czyja wina jak nie Tuska?!
Sam zarzucał Kaczyńskiemu w debacie przedwyborczej że za PISu wzrosły ceny jabłek!   :wysmiewacz:

A ten Brodziński to nie jest w moim typie. :P
Cio innego pan  Tomaś Tomcikiewić - ten psiewodiniciąci PełO :wub:

17 sie 2011, 17:10
Zaawansowany

POSTY        76
Ja nie oceniam S. Brodzińskiego po wyglądzie i kilku słowach na egzaminie. Miałam z nim kontakty  :lol: służbowe (!) i stąd wiem, że jest ok. A o polityce to raczej nie rozmawiajmy w tym wątku, bo za chwilę bedziemy wszyscy :brawa:  apolitycznymi urzędnikami służby cywilnej. Moja wrzuta o Tusku miała być tylko śmieszna :dokuczacz:

18 sie 2011, 08:44
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA12 paź 2009, 13:30

POSTY        58
..tak sobie to czytam i az się wierzyć nie chce, że w tym roku tak dlugo zwlekają z ogloszeniem wyników..naprawdę bardzo dziwne..zwłąszcza, że w ub. roku bylo duuuuuużo więcej zdających..
Macie jakieś inf. o przybliżonym terminie podania wyników??
Pozdrawiam wszystkich oczekujących..i życzę CIERPLIWOŚCI :)

18 sie 2011, 14:29
Zaawansowany

REJESTRACJA24 mar 2011, 09:20

POSTY        83
nova1                    

Ja nie oceniam S. Brodzińskiego po wyglądzie i kilku słowach na egzaminie. Miałam z nim kontakty  :lol: służbowe (!) i stąd wiem, że jest ok.

Mam odwrotne zdanie. Jak ktoś, kto dopuszcza, by kolejny rok z rzędu były dokładnie identyczne (nie podobne) pytania na teście umiejętności, jak opublikowane w necie przez Wjawora może być dalej szefem służby cywilnej ? Ten egzamin, to najważniejsza rzecz, jaką w ciągu roku robi szef służby cywilnej. Mam nadzieję, ze zostanie zdymisjonowany w tym roku.

18 sie 2011, 17:36
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
nova1                    

Ja nie oceniam S. Brodzińskiego po wyglądzie i kilku słowach na egzaminie. Miałam z nim kontakty  :lol: służbowe (!) i stąd wiem, że jest ok.

Którego stopnia?!  :blush:

gazrik                    

Mam odwrotne zdanie. Jak ktoś, kto dopuszcza, by kolejny rok z rzędu były dokładnie identyczne (nie podobne) pytania na teście umiejętności, jak opublikowane w necie przez Wjawora może być dalej szefem służby cywilnej ? Ten egzamin, to najważniejsza rzecz, jaką w ciągu roku robi szef służby cywilnej. Mam nadzieję, ze zostanie zdymisjonowany w tym roku.

A co to za agencja "Wjawor"? :o
A co do dymisji, to Uwarzam, Rze oni wszyscy - od Abgarowicza Łukasza Marii począwszy do Żylińskiego Adama - na nią zasługują.

18 sie 2011, 17:57
Zaawansowany

REJESTRACJA24 mar 2011, 09:20

POSTY        83
kominiarz                    

A co to za agencja "Wjawor"?

Urzędnik, był też tu na forum.

18 sie 2011, 18:01
Zaawansowany

POSTY        76
Oj, już sama nie wiem :wacko: . Może i macie rację. Ludzie się zmieniają wraz ze stanowiskami :( .

18 sie 2011, 22:20
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA31 gru 2010, 12:00

POSTY        3
Jakie to ma znaczenie, że testy umiejętności się powtórzyły???

Kryterium będzie jedynie wiedza.

Limit jest jaki jest o czym wszyscy wiedzą, a że wysoka komisyja się obija to cóż... lato wakacje... dajcie żyć, bądźcie ludźmi a nie bezdusznymi biurwami, o których piszą w tabloidach.

A tak bez żartów to wyrzuciłbym ich wszystkich za opóźnienia, za powtórzone pytania itp..., na znak protestu chętnie rzuciłbym odznaką, urlopem i dodatkiem... ale niech tam... odpuszczę. 12 dni piechotą nie chodzi.

A  że mogą załapać się "tłuki", które nigdy by testu umiejętności nie zdały gdyby się pytania nie powtórzyły?

Jakie to ma znaczenie.

Prawdziwe Orły i tak nie pracują w służbie cywilnej tylko w realnym świecie, gdzie za wiedzę i umiejętności dostaje się pensję (godziwą) a nie dodatek i dodatkowy urlop.

Zatem cieszmy się latem i nieważne co potem...

pozdrawiam

18 sie 2011, 23:53
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 07:53

POSTY        7
kto każe Ci być w służbie cywilnej z tymi wszystkimi Twoim zdaniem tłukami, jak jesteś takim wyjątkowym   pracownikiem firmy prywatne przyjmą Ciebie z otwartymi ramionami, a jeśli jesteś taki zdolny to test umiejętności zaliczysz na maxa nie wspomnęo teście wiedzy i będziesz pierwszym na liście uprawnionym do mianowania.

Nie obrażaj innych Strusiu

pozdrawaim

19 sie 2011, 06:40
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA18 sie 2011, 09:43

POSTY        17
Termin - terminem strzel===]

Ale zmiana po egzaminie obserwatora jest poważnym naruszeniem procedury.
Nowy obserwator postępowania kwalifikacyjnego za 2011 - jest od 28.06,
Egzamin, będący najważniejszą częścią tego postępowania odbył się zatem bez niego.
Jest to powód do jego unieważnienia, być może stąd ciagle czekamy.

19 sie 2011, 08:25
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA27 paź 2010, 10:55

POSTY        58
opalka                    

Termin - terminem strzel===]
Ale zmiana po egzaminie obserwatora jest poważnym naruszeniem procedury. (...)
Jest to powód do jego unieważnienia

Nie sądzę.
Zmiana obserwatora nie przesądzą, że "obserwacje" poczynione przez poprzedniego sa nieważne. Jeden "poobserwował" do pewnego momentu, drugi "poobserwował" od tego momentu, obaj porobią dokumentujące to notatki (czy tam protokoły) z poszczególnych etapów, RSC na ich podstawie oceni poprawność przebiegu postępowania. Z czego wynika że tak nie można? Nie przesadzajmy kochani z nakręcaniem się ...

19 sie 2011, 09:23
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352 ... 840  Następna strona