Załączniki poprzenosiłem na swoje pierwotne miejsca - tzn. tam gdzie były, a skąd znikły.
Mam nadzieję, że zrozumiałaś
Czyli do zadań.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
13 lip 2011, 11:41
Re: Gimnastyka umysłu
Na egzaminie było pytanie dotyczące wspierania bezrobocia i między innymi w odpowiedzi był "fundusz pracy". Czy to jest dobra odpowiedź?
14 lip 2011, 13:32
Nadirku, ostatnia tura. Trochę się naszukałam (nie zapisywałam sobie tego w jednym miejscu ). Nie jestem w stanie odtworzyć tylko 3-ech zadań - zad. 16, 17 i 26 (ominęłam też zad.42, bo było z błędem i wywołało wiele kontrowersji), ....więc jakby się ktoś o nie pytał...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
14 lip 2011, 14:30
Mamba999
Nadirku, ostatnia tura. Trochę się naszukałam (nie zapisywałam sobie tego w jednym miejscu :mur: ). Nie jestem w stanie odtworzyć tylko 3-ech zadań - zad. 16, 17 i 26 (ominęłam też zad.42, bo było z błędem i wywołało wiele kontrowersji), ....więc jakby się ktoś o nie pytał...
Nie bój żaby! Nadir był przezorny i kopiował zadania Zaraz je poprzenoszę i dodam zad. 16, 17 i 26
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
14 lip 2011, 17:34
Czy gimnastyka umysłu gdzieś zostaje przenoszona i tylko nieliczni są wtajemniczeni?? szkoda, też bym chętnie dalej korzystała
14 lip 2011, 20:12
kasiapach
Czy gimnastyka umysłu gdzieś zostaje przenoszona i tylko nieliczni są wtajemniczeni?? szkoda, też bym chętnie dalej korzystała
Uwaga... ciiii... też Cę wtajemniczę: - są tam gdzie napisałem parę postów wyżej: załączniki poprzenosiłem na swoje pierwotne miejsca - tzn. tam gdzie były, a skąd znikły.
Mamba999 przypadkiem usunęła prawie wszystkie swoje załączniki ze swoich postów - zadania dołączane w formie plików jpg. Ja te pliki z powrotem powrzucałem do jej postów. Które były pozbawione (przypadkiem) tych załączników. Mówiąc krótko: przywróciłem stan pierwotny.
Np. zad.85, które zostawiłem w ostatnim poście Mamby999, (pozostałe po przeniesieniu na swoje miejsca usunąłem z jej posta) wróciło na swoje miejsce tutaj: viewtopic.php?p=82821#p82821
14 lip 2011, 21:16
och dzięki, bez forum w ogóle nie wiedziałabym o co chodzi, a teraz spokojnie znowu bedę ćwiczyć, chociaż na wyniki dalej czekam
15 lip 2011, 06:29
Czy ktoś odpowie mi na moje pytanie, o które pytałam parę dni temu? Chodzi o jedną z odpowiedzi o wspieraniu bezrobocia, czy jest nią "fundusz pracy" ?
15 lip 2011, 11:25
Kala10
Czy ktoś odpowie mi na moje pytanie, o które pytałam parę dni temu? Chodzi o jedną z odpowiedzi o wspieraniu bezrobocia, czy jest nią "fundusz pracy" ? :wacko:
Dzięki te informacje poszukałam już w internecie jakiś czas temu, chodziło mi tylko o to czy to dobra odpowiedź gdyż pozostałych nie pamiętam, ale zdaję się że dobrą odpowiedzią jest Fundusz Pracy i coś jeszcze
15 lip 2011, 13:57
lepiej poczekajmy, zamiast sobie łamać głowę, ja obstawiam, że wyniki w tym roku będą w trzeciej dekadzie lipca...
15 lip 2011, 14:27
Anna5
A czy ktoś może mi napisać, jak powinna wygladać tabelka dot. zadania z ankietą (ostatniego)?
Jeśli dowiedziałaś się jak wygląda ostatnia tabela czyli zadanie z ankietą to prosiłabym Ciebie o przesłanie ewentualnej odpowiedzi na mojego maila beatakostka@o2.pl Z góry dziękuję
25 lip 2011, 11:28
Kiedy wyniki postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej?05.08.2011, Aktualności Uprzejmie informujemy, że zgodnie z przepisem art. 43 ust. 7 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o służbie cywilnej uszeregowane w porządku malejącym wyniki osób, które pozytywnie przeszły postępowanie kwalifikacyjne w służbie cywilnej w 2011 roku, zostaną opublikowane w Biuletynie Informacji Publicznej Kancelarii Prezesa Rady Ministrów. Nastąpi to po analizie przekazanego Szefowi Służby Cywilnej przez Dyrektora KSAP sprawozdania z przebiegu postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2011 r. oraz po ocenie przebiegu postępowania przez Radę Służby Cywilnej. Najbliższe posiedzenie Rady zaplanowane zostało na dzień 30 sierpnia br.