Teraz jest 11 wrz 2025, 16:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Potwierdzam Nie mozna używać kalkulatora Uccząc się do tego egzaminu w pewnym momencie ogarnął mnie smiech bo stwierdziłam że mam kłopoty z tabliczką mnożenia!!!  :wysmiewacz:  Musiałam sobie wydrukować i po prostu się troche poduczyć Człowiek wszystko liczy na kalulatorku i takie są tego efekty  :P  Musiałam tez powtórzyć działania na ułamkach i takie tam.... Poczułam się jak uczeń w podstawówce

Też jestem ciekawa czy wyniki trafiają do pracodawcy ale myślę że nie Wydaje mi się że tylko Ci dostają informację, którzy muszą dokonać mianowań ale jeśli ktoś ma taką wiedzę też jestem ciekawa jak jest naprawdę

05 lip 2011, 12:04
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 kwi 2010, 10:48

POSTY        7
lista osób ze zdanym egzaminem w zeszłym roku została opublikowana, nawet był link na forum! osoby wskazane z imienia i nazwiska

05 lip 2011, 12:30
Znawca

REJESTRACJA05 gru 2010, 14:54

POSTY        118
wyniki egzaminu, w postaci tabeli z otrzymanymi punktami, są dostępne w necie. Wobec tego każdy może sie dowiedzieć ile zdobyło się punktów ale tylko w przypadku osób, które zdobyły minimum. Reszta jest niewidoczna.  W zeszłym roku ogłoszono tabelę z 1482 nazwiskami osób, które miały co najmniej 90 punktów. Reszta - ponad tysiąc - żeby sie dowiedzieć ile mieli punktów, dzwonili do KSAP.
Startować warto B)))

05 lip 2011, 12:36
Zaawansowany

REJESTRACJA06 paź 2009, 08:16

POSTY        92
W zeszłym roku wyniki były w sierpniu. Tak szybko się oblecieli w tym roku??Możesz wrzucić link do tabeli?

05 lip 2011, 12:52
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 kwi 2010, 10:48

POSTY        7
w tym roku też wcześniej nie będą, a chodzą plotki, iż może to być nawet wrzesień!

05 lip 2011, 13:49
Zaawansowany

REJESTRACJA06 paź 2009, 08:16

POSTY        92
pezet                    

w tym roku też wcześniej nie będą, a chodzą plotki, iż może to być nawet wrzesień!

I na to mogę się zgodzić. Szkoda, że na forum ktoś ploty o wynikach sieje.  palka--==

05 lip 2011, 13:56
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
visavi                    

Kluczową dla mnie wiedzą jest czy do pracodawcy trafiają wyniki egzaminu?
Boję się, że uzyskam żenującą liczbę punktów i będzie mi po prostu wstyd. To pytanie kieruję szczególnie do osób, które już zdawały.

Nie. Do pracodawców nie trafiają wyniki egzaminu osób, które nie zdały.
visavi                    

Na razie wszystko co tu czytam wydaje mi się trudne, zarówno pytania z testu wiedzy jak i umiejętności boje--==

Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe... :)

Yehuda                    

I na to mogę się zgodzić. Szkoda, że na forum ktoś ploty o wynikach sieje.  palka--==

Początkowo też tak zrozumiałem, ale czytając powtórnie widzę, że nikt nie pisze o wynikach tegorocznych egzaminów, tylko zeszłorocznych.

05 lip 2011, 15:25
Amator

REJESTRACJA01 lip 2011, 13:07

POSTY        14
Chciałabym się dowiedzieć która z odpowiedzi na pytanie z wiedzy "kiedy wygasa zobowiązanie podatkowe" jest poprawna:
1. umorzenie, przedawnienie, zapłata
2. czy odpowiedź zdaje sie byla przed ostatnia, w której było wymienione jeszcze więcej informacji :wacko:

08 lip 2011, 07:31
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 kwi 2009, 18:04

POSTY        12
Kala10                    

Chciałabym się dowiedzieć która z odpowiedzi na pytanie z wiedzy "kiedy wygasa zobowiązanie podatkowe" jest poprawna:
1. umorzenie, przedawnienie, zapłata
2. czy odpowiedź zdaje sie byla przed ostatnia, w której było wymienione jeszcze więcej informacji :wacko:

poprawna była ta najdłuższa, gdzie było też pobranie przez płatnika, inkasenta

08 lip 2011, 09:01
Znawca

POSTY        143
Ja licze na to że wyniki będą pod koniec lipca. W tamty roku po miesiącu było wiadomo To czekanie mnie wykańcza Co innego jakby poszło mi totalnie żle ale w moim przypadku myślę że nienajgorzej było choć nie wiem jak to moje "nienajgorzej" wypadnie na forum wszystkich zdających  :wacko:

08 lip 2011, 09:29
Znawca

REJESTRACJA05 gru 2010, 14:54

POSTY        118
Yehuda                    

W zeszłym roku wyniki były w sierpniu. Tak szybko się oblecieli w tym roku??Możesz wrzucić link do tabeli?

Chyba mnie źle zrozumiałeś. Nie pisałam o tegorocznych wynikach, tylko ogólnie jak są publikowane.Zeszłoroczne ukazały się po połowie sierpnia.

08 lip 2011, 10:16
Zaawansowany

REJESTRACJA08 lut 2010, 22:09

POSTY        55
W tym roku pisało ok 800 osób mniej więc sprawdzanie prac powinno zająć mniej czasu. Mam nadzieję że na początku sierpnia będą już wyniki.

08 lip 2011, 14:18
Znawca

POSTY        143
Podpowiedzcie jak to formalnie wygląda... Skąd wiadomo, że są już wyniki Trzeba śledzić Biuletyn czy prześlą jakąś informację na Moje Konto w KSAP-ie? :unsure:

08 lip 2011, 14:48
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA13 cze 2010, 14:58

POSTY        45
Trzeba śledzić Biuletyn

08 lip 2011, 15:03
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 840  Następna strona