Ja chyba dam juz sobie spokój z tym mianowaniem, nie jestem w stanie tego zdać i już.
27 cze 2011, 15:26
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Kck
Musicie uzbroić się w cierpliwość. W zeszłym roku w połowie sierpnia zebrało się jakieś gremium i zatwierdziło protokół z examu czy coś. Wyniki egzaminu podano na przełomie sierpnia i września, czyli po 2 miesiącach. Podejrzewam, że teraz będzie podobnie. To długo i stresuje, ale nie macie na to wpływu więc lepiej oczekiwać ze spokojem. Trzymajcie się wszyscy zdający.
Uchwała zespołu sprawdzającego była z dnia 11.08.2010 r. i ukazała się kilka dni po tej dacie
27 cze 2011, 16:00
Witam. A ja zadzwoniłam dziś do KSAP-u i miła Pani powiedziała, że oni tylko sprawdzają testy i przekazują do KPRM gdzie najpierw musi się zebrać Rada Służby i zatwierdzić wyniki, a potem dopiero ogłaszają je i na pewno nie będzie to w lipcu. Pozostaje nam czekać.
27 cze 2011, 17:02
A czy ktoś wie kiedy i gdzie zostanie opublikowany test wiedzy?
27 cze 2011, 17:06
Anna5
Ja chyba dam juz sobie spokój z tym mianowaniem, nie jestem w stanie tego zdać i już.
Anna5 no teraz to dopiero mnie rozbawiłaś... Chcesz im dać tę satysfakcję? Booo ja nieee
27 cze 2011, 17:08
to już ze mnie totalny bałwan jest - dlaczego zarządzanie strategiczne ma być bardziej długofalowe niż systemowe?
złe odpowiedzi to u mnie widać studnia bez dna. Dno to zresztą słowo bardzo na miejscu w tym przypadku
27 cze 2011, 17:28
Przez tydzień nie wchodzę na forum. Kiedy tylko zaglądam to widzę swoje błędne typy. Bye.Bye.
27 cze 2011, 17:43
karniak
Dzisiaj dzwoniłem do KSAPu z pytaniem czy zamieszczą test z tego roku na swojej stronie, Pani mi odpowiedziała ze tak ale nie wie kiedy bo jak powiedziała teraz sprawdzają prace. Nie bardzo wiem co to przeszkadza ale widocznie zamieszczenie testu na stronie to poważna i skomplikowana sprawa
27 cze 2011, 17:47
karniak
to już ze mnie totalny bałwan jest - dlaczego zarządzanie strategiczne ma być bardziej długofalowe niż systemowe?
Nie pasjonują mnie tematy z zarządzania, ale nigdy nie słyszałem o zarządzaniu systemowym. Wujek Google też sprawia wrażenie, jakby nie słyszał... więc stawiam, że to była podpucha. Może jest jakiś wytrawny znawca zarządzania, który się wypowie...?
27 cze 2011, 20:43
Znawcą nie jestem, ale z kursu pamiętam, że zarządzanie może być strategiczne, taktyczne i operacyjne (o systemowym nic nie słyszałam). Wiem, że różnią się długością planowania. Na potrzeby nauki do egzaminu zapamiętałam że pierwsze litery układają się w słowo STO (strategiczne-taktyczne-operacyjne)
27 cze 2011, 20:47
Faktycznie może być najdłuższe strategiczne
Ostatnio edytowano 27 cze 2011, 21:30 przez ak123, łącznie edytowano 1 raz
27 cze 2011, 21:02
andrzejtoroj
Jarzyna
Nie pasjonują mnie tematy z zarządzania, ale nigdy nie słyszałem o zarządzaniu systemowym. Wujek Google też sprawia wrażenie, jakby nie słyszał... więc stawiam, że to była podpucha. Może jest jakiś wytrawny znawca zarządzania, który się wypowie...?
No cóż test wiedzy poszedł mi rewelacyjnie. Czytając myślę, że utopiłem max. 5 pytań ale niestety z testu umiejętności będę miał max 10 pkt więc i tak do tyłu. Zrobiłem 5 tabelek (nie w kolejności zadań czyli np. 1,2,5,6,7) a wstawiłem je w stresie po kolei (w miejsca 1,2,3,4,5....). Do zobaczenia za rok