Teraz jest 08 wrz 2025, 00:07

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona
Kiedy mianowanie w 2007, a co słychać na 2008 ? 
Autor Treść postu

REJESTRACJA22 paź 2006, 17:51

POSTY        197
Oto moja rada - Baw się, szalej i nie pytaj co dalej...

16 kwi 2007, 17:02
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:46

POSTY        315

Witam, czy ktoś ma może problem podobny do mojego? W aparacie skarbowym pracuję 4 lata i w tym roku miałem zamiar przystąpić do postępowania kwalifikacyjnego na urzędnika korpusu cywilnego. Czy w związku z planowananą reformą i wprowadzeniem ustawy o KAS, mój trud będzie miał sens? Wiem, że jeszcze nadzieja w państwowym zasobie kadrowym - o ile oczywiście zmiany wejdą w życie. Bardzo proszę o radę bo nie wiem co robić. :(

Jestem w podobnej sytuacji, postanowiłam jednak przystapić do egzaminu. Dziś nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak to wszystko się zakończy (koalicja rządowa, reforma KAS itp.). "Ryzyk Fizyk" :). Podobno mianowania uzyskane w SC nie będą miały znaczenia, doszłam jednak do wniosku, że wolę żałować, że przystąpiłam do egzaminu niż żalować, że nie przystąpiłam. Pozdrawiam i życzę podjęcia słusznej decyzji. :piwo:

Ostatnio edytowano 17 kwi 2007, 07:42 przez Kasik, łącznie edytowano 1 raz

17 kwi 2007, 06:10
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 mar 2007, 20:47

POSTY        47

LOKALIZACJAkraina marzeń
Ta data 30 czerwca 2007 jest już pewna czy to na razie propozycje? Bo na stronie KSAP nic nie ma o tej dacie.

Ostatnio edytowano 17 kwi 2007, 07:19 przez justysia 29, łącznie edytowano 1 raz

17 kwi 2007, 06:33
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA22 paź 2006, 17:52

POSTY        65

Jestem w podobnej sytuacji, postanowiłam jednak przystapić do egzaminu. Dziś nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak to wszystko się zakończy (koalicja rządowa, reforma KAS itp.). "Ryzyk Fizyk" :). Podobno mianowania uzyskane w SC nie będą miały znaczenia, doszłam jednak do wniosku, że wolę żałować, że przystąpiłam do egzaminu niż żalować, że nie przystąpiłam. Pozdrawiam i życzę podjęcia słusznej decyzji. :piwo:

Pamiętajcie, że zdecydowana większość urzędników mianowanych to pracownicy skarbówki. Uważam więc, że warto zdobyć mianowanie, bo jeśli nawet oddzielą nas od SC to będą musieli mianowanym dać coś w zamian. Ponieważ jest to nie tylko duża grupa lobbingowa, ale co najważniejsze, najbardziej atrakcyjna grupa pracowników dla MF.

Ostatnio edytowano 17 kwi 2007, 07:43 przez Raptus, łącznie edytowano 1 raz

17 kwi 2007, 06:48

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Ja zdawałam w latach ubiegłych - na szczęście z powodzeniem - więc wszystkim starającym się w tym roku powodzenia życzę. :)))

Ile razy udało Ci się zaliczyć egzamin pozytywnie? :D

Raptus                    

Ponieważ jest to nie tylko duża grupa lobbingowa, ale co najważniejsze, najbardziej atrakcyjna grupa pracowników dla MF.

Ani to duża grupa lobbingowa, ani tym bardziej atrakcyjna grupa dla MF. To zło konieczne, które systematycznie jest obecnie eliminowane.

Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 06:28 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

17 kwi 2007, 22:39
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        47

LOKALIZACJAkraina marzeń
Czy ktoś ma już zaakceptowane zgłoszenie do KSAP, moje zgłoszenie zostało doręczone do KSAP w połowie marca 2007r. i do tej pory nic się nie dzieje..., tj. nie mam potwierdzenia, że je zaakceptowali, a tak poza tym to ta strona <a href="http://rekrutacja.ksap.gov.pl/sc/" target="_blank">http://rekrutacja.ksap.gov.pl/sc/</a> nie zawiera bieżących informacji.

Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 06:29 przez justysia 29, łącznie edytowano 1 raz

18 kwi 2007, 06:03
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        47

LOKALIZACJAkraina marzeń
Czas mija i dalej nikt nic nie wie w tej sprawie?

Ostatnio edytowano 27 kwi 2007, 14:30 przez justysia 29, łącznie edytowano 1 raz

27 kwi 2007, 12:23
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 mar 2007, 17:41

POSTY        129

LOKALIZACJACzarna dolina
Lista zagadnień na to postępowanie jest mglista, dokładnie nie wiadomo, z których ustaw się przygotowywać.

Ostatnio edytowano 27 kwi 2007, 14:30 przez zenekzenek, łącznie edytowano 1 raz

27 kwi 2007, 13:22
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA03 kwi 2007, 15:16

POSTY        7

<!--quoteo(post=8221:date=09. 04. 2007 g. 14:42:name=OjciecPIO)--><div class='quotetop'>(OjciecPIO @ 09. 04. 2007 g. 14:42) [snapback]8221[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Ja zdawałam w latach ubiegłych - na szczęście z powodzeniem - więc wszystkim starającym się w tym roku powodzenia życzę. :)))

Ile razy udało Ci się zaliczyć egzamin pozytywnie? :D

Raptus                    

Ponieważ jest to nie tylko duża grupa lobbingowa, ale co najważniejsze, najbardziej atrakcyjna grupa pracowników dla MF.

Ani to duża grupa lobbingowa, ani tym bardziej atrakcyjna grupa dla MF. To zło konieczne, które systematycznie jest obecnie eliminowane.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nie będę się odnosić do twoich złośliwości, bo musiałabym zacytować jeden z pkt. regulaminu, a Ty często (hmmm... jako Moderator) go naruszasz. Jedni starają się podnosić swoje kwalifikacje, inni kończą na wyższej szkółce.
A co do ustawy KAS, istnieje jeszcze TK...
A poza tym, rzeczywiście jest eliminowana, skoro to nie ustawa o KAS, a zmiana ustawy o urzędach i izbach jest w sejmie, poczytaj zmiany...

Ostatnio edytowano 30 kwi 2007, 07:29 przez Ojciecpio, łącznie edytowano 1 raz

29 kwi 2007, 18:32
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Nie będę się odnosić do twoich złośliwości, bo musiałabym zacytować jeden z pkt. regulaminu, a Ty często (hmmm... jako Moderator) go naruszasz.

Nie poczytuj sobie tego również za złośliwość, ale "najszła" mnie taka refleksja co do Twojego nicku.
A raczej płci jego właściciela.
Chyba bardziej odpowiedni byłby... "Matka Teresa". :excl:
:lol:

Ostatnio edytowano 01 maja 2007, 21:42 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

01 maja 2007, 10:38
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA03 kwi 2007, 15:16

POSTY        7
Muszę zareagować na Twój off-topic: każdy ma taki nick, na jaki zasłużył. Męskim szowinistą jesteś??? :)

Nie lubię tu pisać właśnie dlatego: brać skarbowa jest jaka jest (zazdrosna, złośliwa, niesolidarna)...
Żegnam.  :)

Ostatnio edytowano 01 maja 2007, 21:44 przez Ojciecpio, łącznie edytowano 1 raz

01 maja 2007, 15:58
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Muszę zareagować na Twój off-topic: każdy ma taki nick, na jaki zasłużył. Męskim szowinistą jesteś??? :)

Nie lubię tu pisać właśnie dlatego: brać skarbowa jest jaka jest (zazdrosna, złośliwa, niesolidarna)...
Żegnam.  :)

No nie bądź taki obrażalski!!!
Zostań z nami.
 :excl:
Na żartach się nie znasz?
:D

Ostatnio edytowano 01 maja 2007, 21:44 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

01 maja 2007, 17:55
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 17:43

POSTY        153

LOKALIZACJAkongo

No nie bądź taki obrażalski!!!
Zostań z nami.
 :excl:
Na żartach się nie znasz?
:D

Spoko - przejdzie MU, w końcu musi mieć jaja. A wcale brać skarbowa nie jest zazdrosna, złośliwa, niesolidarna...

Ostatnio edytowano 01 maja 2007, 21:45 przez mariopiekario, łącznie edytowano 1 raz

01 maja 2007, 19:51
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 mar 2007, 17:41

POSTY        129

LOKALIZACJACzarna dolina
Na jakiej stronie  znajdują się testy umiejętności i zdolności kierowniczych, podobne do tych co będą na postępowaniu SC 2007? Ktoś wie?

02 maja 2007, 08:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 247 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona