No popatrz, a ja bite 4 godziny czekałem na chętnego klienta do zapoznania się bliżej z procedurą kontroli podatkowej. Podejrzewam, że to zazdrośni o ilość odwiedzających klientów współpracownicy z innych działów nie przekazali informacji o takiej możliwości tabunom chętnych. :za2:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 15 kwi 2007, 20:53 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
15 kwi 2007, 20:52
wjawor
No popatrz, a ja bite 4 godziny czekałem na chętnego klienta do zapoznania się bliżej z procedurą kontroli podatkowej. Podejrzewam, że to zazdrośni o ilość odwiedzających klientów współpracownicy z innych działów nie przekazali informacji o takiej możliwości tabunom chętnych. :za2:
Zawiodłeś Wjawor - słaby marketing bezpośredni własnego stanowiska pracy, błędna kampania reklamowa, nie trafiłeś z ofertą do adresata... a jak Was rozliczą z ilości zwiedzających na poszczególne działy to uuu... <_<
A wystarczyło tylko odpowiednio rozwiesić strzałki "kierunek zwiedzania"...
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 15 kwi 2007, 21:48 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
15 kwi 2007, 20:59
elsinore
A wystarczyło tylko odpowiednio rozwiesić strzałki "kierunek zwiedzania"...
Rozwiesiłem, ale zabrakło kasy na ochroniarzy i konkurencja pozrywała. Chyba faktycznie przyjdzie mi <_<.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 15 kwi 2007, 21:49 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
15 kwi 2007, 21:28
wjawor
No popatrz, a ja bite 4 godziny czekałem na chętnego klienta do zapoznania się bliżej z procedurą kontroli podatkowej.
Ja dla "bezpieczeństawa" mówiłem o kontroli każdemu kto się nawinął, nawet jak zabłądził dostawał cukierka i parę szczegółów o procedurach.
____________________________________ <!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial--><span style="font-family:Arial"><!--/fonto--><!--coloro:#FF6666--><span style="color:#FF6666"><!--/coloro--> AKCJA OSTRZEGAWCZA <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 16 kwi 2007, 13:36 przez Toms, łącznie edytowano 1 raz
16 kwi 2007, 08:14
Do mnie wpadł jakiś facet, o mało nie przewrócił komputera, był po spożyciu...
____________________________________ CARPE DIEM
Ostatnio edytowano 16 kwi 2007, 13:57 przez justysia 29, łącznie edytowano 1 raz
16 kwi 2007, 10:26
Ja jestem pracownikiem urzędu skarbowego i mam bardzo niedyskretne pytanie. Ilu pracowników izb skarbowych i Ministerstwa Finansów pracowało w tą jakże piękną sobotę (01.04.2007)? I chciałabym zapytać, czy tym "Murzynom" z US przysługują wolne USTAWOWO soboty? Bo naprawwdę, IM należy się wolny dzień po tak ciężkiej 5-dniowej pracy!!! Czy KTOŚ o nich pomyślał?!!!
Ostatnio edytowano 16 kwi 2007, 13:58 przez Murzynek, łącznie edytowano 1 raz
16 kwi 2007, 13:26
Nadir
A u nas (w Gdańsku) były krówki!!! Do poczęstowania się. Z napisem "Administracja skarbowa przyjazna podatnikowi". Ale nie starczyło wszystkim... :blush:
Tzw. mordoklejki.
Nie piszcie z takim entuzjazmem o pracujących sobotach, bo Z. jest w stanie nam dowalić kolejnych 51 sobót w robocie, w celu realizacji dochodów tzw. "taniego państwa" co ma tyle wydatków, że kasy w nim nie starcza na minimalne podwyżki dla nas.
Ostatnio edytowano 17 kwi 2007, 07:45 przez egarobol, łącznie edytowano 1 raz
16 kwi 2007, 18:13
egarobol
Tzw. mordoklejki.
Nie piszcie z takim entuzjazmem o pracujących sobotach, bo Z. jest w stanie nam dowalić kolejnych 51 sobót w robocie, w celu realizacji dochodów tzw. "taniego państwa" co ma tyle wydatków, że kasy w nim nie starcza na minimalne podwyżki dla nas.
Nam zabrakło na krówki.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 17 kwi 2007, 07:45 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
16 kwi 2007, 21:43
W najbliższą sobotę również pracujemy. I bez mordoklejek...
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
Ostatnio edytowano 17 kwi 2007, 17:50 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
17 kwi 2007, 09:51
tranqilo
W najbliższą sobotę również pracujemy. I bez mordoklejek...
Oraz kolejną po najbliższej...
Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 06:31 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
17 kwi 2007, 19:42
elsinore
<!--quoteo(post=8524:date=17. 04. 2007 g. 11:51:name=tranqilo)--><div class='quotetop'>(tranqilo @ 17. 04. 2007 g. 11:51) [snapback]8524[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> W najbliższą sobotę również pracujemy. I bez mordoklejek...
Oraz kolejną po najbliższej... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> To już kolega... Ja będę za to w "Święto Bandery" pracował. Co to za święto...
Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 06:31 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
17 kwi 2007, 19:59
tranqilo
To już kolega... Ja będę za to w "Święto Bandery" pracował. Co to za święto...
Raczej US, ja sam będę się co najwyżej łączył duchowo...
A co do święta: czyżby coś między 1 a 3 maja?
Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 06:32 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
17 kwi 2007, 20:04
elsinore
A co do święta czyżby coś między 1 a 3 maja ?
Yes,yes,yes... jak mawiał stary Marcinkiewicz.
Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 06:32 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
17 kwi 2007, 20:06
tranqilo
Yes,yes,yes... jak mawiał stary Marcinkiewicz.
A jest jakiś nowy, czy znowu coś przegapiłem...?
Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 06:32 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz