w przypadku silniczka itp. nie można mówić o uprzejmości
No dziękuję Ci uprzejmie, skoro ja jestem nieuprzejmy, to co powiesz o sobie. Tylko szczerze
bardziej przypomina w działaniu oficera politycznego
No to już przegięcie pały! Z polityką nie mam nic wspólnego, i nawet w wojsku nie byłem
powtarza w kółko zgodnie z narzuconą mu i nie do końca rozumianą, ale za to jedynie słuszną linią
Pie....sz jak I Sekretarz KC PZPR o jakichś liniach, co Ty gadasz. Nie rozumiesz tego, że ktoś może mieć SWOJE zdanie. Nie uczyli Cię tego w szkole?!
a jak nie znajduje argumentów staje się strasznie purpurowy i złośliwy
Przykłady proszę, i dowody rzeczowe, to wtedy pogadamy
sporadyczne przejawy uprzejmości są sztuczne i nienajlepiej udawane
NIE NAJLEPIEJ piszemy osobno, to po pierwsze. Zawsze jestem uprzejmy, nie tylko sporadycznie, ale .... nie dla każdego, to po drugie
25 maja 2011, 19:24
Re: Nie zagłosuję na PiS
SILNICZEK moja wypowiedź była konsekwencją twojej
silniczek
maxer2007, ziutek, dyziek, itp
to odnośnie twojej rzekomej uprzejmości
silniczek
No dziękuję Ci uprzejmie, skoro ja jestem nieuprzejmy, to co powiesz o sobie. Tylko szczerze
odpowiedź znajduje się powyżej, czasami występujący brak uprzejmości w stosunku do twojej osoby jest reakcją na twoje napastliwe, nieuprzejme i często niemerytoryczne wypowiedzi
Z polityką nie mam nic wspólnego, i nawet w wojsku nie byłem
a to ciekawostka?? to z czym masz coś wspólnego ???
Pie....sz jak I Sekretarz KC PZPR o jakichś liniach, co Ty gadasz. Nie rozumiesz tego, że ktoś może mieć SWOJE zdanie. Nie uczyli Cię tego w szkole?!
a jednak widać, że miałeś doczynienia z jedynie słuszną linią bo skąd wiesz co mówił I Sekretarz KC PZPR ??? na pewno byłeś pilnym słuchaczem a swoją drogą dziwne, że nie rozumiesz języka polskiego no chyba, że od słuchania I Sekretarza KC PZPR jedynie teksty cyrylicą pisane rozumiesz
Zawsze jestem uprzejmy, nie tylko sporadycznie, ale .... nie dla każdego
no i wszystko się wyjaśniło, masz kłopoty z logiką jeżeli "zawsze" to i dla "każdego"
25 maja 2011, 21:22
dyziek Jeszcze o tym zapomniałeś:
Przykłady proszę, i dowody rzeczowe, to wtedy pogadamy
25 maja 2011, 21:26
SILNICZEK
oto przykład
silniczek
Pie....sz jak I Sekretarz KC PZPR
a to twoje wyznanie w chwili szczerości
silniczek
Zawsze jestem uprzejmy, nie tylko sporadycznie, ale .... nie dla każdego
no chyba, że nie rozumiesz sensu swych słów a może ktoś inny pisze za ciebie??????? może jest was dwóch ?????????????
25 maja 2011, 21:44
dyziek Ale chodziło mi o to, co napisałeś
a jak nie znajduje argumentów staje się strasznie purpurowy i złośliwy
O dowody na to, że staję się purpurowy I przestań się pieklić, bo się zapocisz, i kataru dostaniesz
25 maja 2011, 21:46
no dobra, czasami pewnie robisz się zielony, a nie purpurowy
25 maja 2011, 21:50
dyziek Ulżyło Ci, to dobrze. Nie chciałbym, abyś z mojego powodu nerwicy się nabawił. Aż tak ważny nie jestem na tym portalu
25 maja 2011, 21:55
widzę, że u ciebie zachodzą silne, jednak całkowicie nieuzasadnione stanem faktycznym, mechanizmy narcystyczne
26 maja 2011, 15:57
dyziek A podobam Ci się może?!
26 maja 2011, 21:04
silniczek
dyziek A podobam Ci się może?!
nie licz na to ja w obleśnych podstarzałych panach nie gustuję
w tej kwestii jestem tradycjonalistą i jestem hetero
zresztą jak chcesz wyrwać faceta to puszukaj innego forum
to nie jest forum randkowe dla gejów
27 maja 2011, 21:14
dyziek Spokojnie, żartowałem A swoją drogą jak wydedukowałeś, że jestem "obleśny i podstarzały"
27 maja 2011, 21:21
silniczek
dyziek A swoją drogą jak wydedukowałeś, że jestem "obleśny i podstarzały" :angry2:
Po siwej brodzie - "podstarzały". A "obleśny" bo mieszkasz w lesie.
27 maja 2011, 21:37
ziutek Nie sądź ludzi po ... wirtualnym wyglądzie, bo możesz się mocno zdziwić, o tak lub tak
27 maja 2011, 21:53
silniczek
ziutek Nie sądź ludzi po ... wirtualnym wyglądzie, bo możesz się mocno zdziwić, o tak :o lub tak :blink: