Teraz jest 06 wrz 2025, 08:09

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 205 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona
Nie zagłosuję na PiS 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA10 lis 2010, 15:17

POSTY        53
Post Re: Nie zagłosuję na PiS
dyziek                    

niech lepiej silniczek napisze czemu kaczor nie otworzył archiwów SB
miały być jawne
tyle obiecywali i co, i jak zawsze nic  :za2:
miało nie byc już grania teczkami
i jak zwykle nic

zaraz dostaniesz odpowiedź typu:

"czemu nie otworzył ich Tusk, a wcześniej Miller, poza tym Kaczyński był premierem krótko i wtedy Kwasniewski był prezydentem, to nie bardzo mógł" i takie inne BLA, BLA, BLA....

21 maja 2011, 22:27
Zaawansowany

REJESTRACJA25 lis 2006, 01:10

POSTY        76
wiem wiem
bo nie raz tak było, ale jeszcze moga moją wypowiedź wyciąć, jako niewygodną politycznie
jestem skarbowcem, a nie agitatorem politycznym
dlatego się na tym forum wypowiadam
i piszę co myślę
a nie jedynie to co mi jedyniesłuszna linia polityczna podpowiada
pozdrawiam wszystkich skarbowców
:za2: z agitacja polityczną

21 maja 2011, 22:41
Specjalista

REJESTRACJA28 mar 2011, 20:41

POSTY        332
Wam nikt nie dogodzi. Ma 100k zł - dorobił się moim kosztem i żyje za moje podatki. Ma 7k  - co zrobił z kasą na pewno na luksusowe k...ki wydał? Boziu co Was to obchodzi. Może żre tylko kawior i popija szampanem. No i co? Może, bo uczciwie tą kasę zarobił. Zawiść i nienawiść. Wstyd braci skarbowa.  :D

22 maja 2011, 09:26
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA24 wrz 2007, 16:08

POSTY        237
Silniczek jak zawsze piszesz głupoty, ale to już taka przypadłość.
Jako przykład Twoich bezpodstawnych sformułowań przytoczę cytat: "Z Twoich wypowiedzi maxer2007 też nie wynika, abyś opływał w bogactwo, pomimo, że popierasz PO...ców"
Przypominam Tobie, że nigdzie nie napisałem, że "nie opływam w bogactwo" jak również że "popieram PO..ców". To tylko takie Twoje chore urojenia, ale skoro się mylę to podaj przykłady - czekam  boje--==  pije-===[  czytaj=--===

22 maja 2011, 10:25
Znawca
Własny awatar

POSTY        237
Maxer2007                    

Jako przykład Twoich bezpodstawnych sformułowań przytoczę cytat: "Z Twoich wypowiedzi maxer2007 też nie wynika, abyś opływał w bogactwo, pomimo, że popierasz PO...ców"
Przypominam Tobie, że nigdzie nie napisałem, że "nie opływam w bogactwo" jak również że "popieram PO..ców". To tylko takie Twoje chore urojenia, ale skoro się mylę to podaj przykłady - czekam  boje--==  pije-===[  czytaj=--===

Za powyższą wypowiedź otrzymałem ostrzeżenie - pozwolę sobie zapytać, czy Waszym zdaniem zasłużyłem sobie na nie?

22 maja 2011, 17:20
Specjalista

REJESTRACJA23 gru 2009, 22:16

POSTY        317
Nie płacz chłopcze, nie płacz.

22 maja 2011, 20:04
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Maxer2007                    

Maxer2007                    

Za powyższą wypowiedź otrzymałem ostrzeżenie - pozwolę sobie zapytać, czy Waszym zdaniem zasłużyłem sobie na nie?

Wyciąg z regulaminu Skarbowców:
7. Zabrania się obrażania innych Użytkowników
20. Administratorzy i Moderatorzy mają prawo do kasowania, przenoszenia, edycji, scalenia, rozdzielenia tematów lub postów oraz innych działań uznanych przez nich za konieczne. Decyzje Administratora i Moderatorów w powyższym zakresie są ostateczne
22.  Wykładnia i interpretacja Regulaminu należy wyłącznie do Administratorów strony.
23. Dyskusja NA FORUM na temat Regulaminu, zasad funkcjonowania serwisu oraz dokonywanych na nim zmian i posunięć Administratorów i Moderatorów jest niedopuszczalna. Jeżeli masz jakieś uwagi na ten temat - wyślij je do Adminów i Moderatorów przez PW lub e-mail.

Bialoruś!   :zly1:

Bialoruś!  :dokuczacz:

Bialoruś  :wysmiewacz:

22 maja 2011, 20:24

REJESTRACJA27 sty 2011, 13:59

POSTY        114

LOKALIZACJABydgoszcz
dyziek                    

wiem wiem
bo nie raz tak było, ale jeszcze moga moją wypowiedź wyciąć, jako niewygodną politycznie
jestem skarbowcem, a nie agitatorem politycznym
dlatego się na tym forum wypowiadam
i piszę co myślę
a nie jedynie to co mi jedyniesłuszna linia polityczna podpowiada
pozdrawiam wszystkich skarbowców
:za2: z agitacja polityczną

W pełni popieram wypowiedź kolegi!

23 maja 2011, 07:13

REJESTRACJA27 sty 2011, 13:59

POSTY        114

LOKALIZACJABydgoszcz
Maxer2007                    

No wiesz, teoretycznie to moderator miał prawo wystawić ostrzeżenie bo 'silniczek' mógł się poczuć urażony choć z tego co wiem to rzadko mu się to zdarza. Może zacznijmy zgłaszać wszystko co nam nie pasuje i zobaczymy czy nazwanie na przykład mnie 'POwcem' też zakończy się w podobny sposób choć mnie to nie obraża, ale jak już kiedyś pisałem jest dalekie od prawdy!

23 maja 2011, 07:19
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 06:14

POSTY        103
PiS i PO (POPiS) to dwie partie prawicowe, zbliżone programowo, o podobnym etosie i życiorysach głównych działaczy.  Bardzo są te partie skłócone pomiędzy sobą, ale tak naprawdę różnice pomiędzy nimi są minimalne. Sukces nie rządzącej a administrującej PO wynika z fatalnego wizerunku PiS wyrobionego w trakcie 2-letnich rządów spowodowanego m.in. fatalnymi działaniami „wielkiego stratega” JK (wybór na premiera atrakcyjnego Kazimierza by później wywalić go u szczytu jego popularności, wybór tkwiącego w układzie Kaczmarka na ministra, seksaferalne bądź antydarwinowskie ciemnogrodzkie przystawki, prymitywnie pod publiczkę grający minister Ziobro itd . a z naszego podwórka superbzdurny projekt ustawy KAS  itd)  Ewentualne rządy PiS poza szumem medialnym niestety niewiele zmienią  tak w odniesieniu do całego kraju jak i w stosunku do nas skarbowców.

23 maja 2011, 10:56
Fachowiec

REJESTRACJA07 gru 2007, 12:19

POSTY        1667
serwant                    

PiS i PO (POPiS) to dwie partie prawicowe, zbliżone programowo, o podobnym etosie i życiorysach głównych działaczy.  Bardzo są te partie skłócone pomiędzy sobą, ale tak naprawdę różnice pomiędzy nimi są minimalne. Sukces nie rządzącej a administrującej PO wynika z fatalnego wizerunku PiS wyrobionego w trakcie 2-letnich rządów spowodowanego m.in. fatalnymi działaniami „wielkiego stratega” JK (wybór na premiera atrakcyjnego Kazimierza by później wywalić go u szczytu jego popularności, wybór tkwiącego w układzie Kaczmarka na ministra, seksaferalne bądź antydarwinowskie ciemnogrodzkie przystawki, prymitywnie pod publiczkę grający minister Ziobro itd . a z naszego podwórka superbzdurny projekt ustawy KAS  itd)  Ewentualne rządy PiS poza szumem medialnym niestety niewiele zmienią  tak w odniesieniu do całego kraju jak i w stosunku do nas skarbowców.

ale się ubawiłem :D

23 maja 2011, 11:46
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 06:14

POSTY        103

ale się ubawiłem

A co wtym takiego zabawnego. Że zamiast Kaczmarka czy ministra narkomana mamy Drzewieckiego i spółę, że zamiast atrakcyjnego Kazimierza mamy złotoustego Donka,  że zamiast przystawek mamy klejącą się do władzy branżówkę z PSL, że zamiast superbzdurnej ustawy o KAS mamy nie mniej idiotyczną racjonalizację (wszystkich zwolnić żeby później niektórych przyjąć a teraz  wszędzie ciąć po równo 10% zatrudnienia), itd., itp. ?

23 maja 2011, 11:56
Specjalista

REJESTRACJA28 mar 2011, 20:41

POSTY        332
Mimo że zgadzam się poniekąd z Serwantem to niestety nie ma większego wyboru. Masz zły PIS, gorsze PO, beznadziejne SLD i totalne dno PSL (lub inna kolejność w zależności od poglądów). Co wybrać? Może Pali-kota? Co on zdziała? Sprzeda samolot, obrazy i załata "dziurę"? Zlikwiduje Kościół? Ile zaoszczędzi - 100mld, 200mld? Zadłużenie kraju zbliża się do 1bln.

23 maja 2011, 12:19
Znawca
Własny awatar

POSTY        237
bombel                    

Mimo że zgadzam się poniekąd z Serwantem to niestety nie ma większego wyboru. Masz zły PIS, gorsze PO, beznadziejne SLD i totalne dno PSL (lub inna kolejność w zależności od poglądów). Co wybrać? Może Pali-kota? Co on zdziała? Sprzeda samolot, obrazy i załata "dziurę"? Zlikwiduje Kościół? Ile zaoszczędzi - 100mld, 200mld? Zadłużenie kraju zbliża się do 1bln.

Aby zaoszczędzić miliardy złotych nie trzeba likwidacji kościoła, a wystarczy odcięcie kościoła od publicznej kasy! Dla przykładu podam, że likwidacja finansowania z budżetu składek emerytalnych i zdrowotnych duchownych to 800 mln zł, wynagrodzeń katehetów 1,3 mld zł, preferencji podatkowych duchownych + uposażeń kapelanów kilka mld zł ROCZNIE!

Takie posunięcia są uzasadnione fatalną sytuacja finansów publicznych oraz zdrowym rozsądkiem (realizacją rozdziału kościoła i państwa) ale aby je zrealizować potrzeba politycznej woli albo kompletnego krachu finansów publicznych  :nonono:

23 maja 2011, 17:09
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 205 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona