Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
04 maja 2011, 07:34
Re: Pośmiejmy się
Dwóch facetów poszło na golfa, chcąc szybko rozegrać partię, ale przed nimi grają dwie początkujące kobiety, którym bardzo wolno idzie gra. Jeden mówi do drugiego: - Idź do nich i zapytaj się, czy możemy je wyprzedzić? Drugi idzie, dochodzi do połowy, zatrzymuje się i szybko wraca. Pierwszy pyta: - Co się stało? - Słuchaj, ty musisz iść, bo jedna z nich to moja żona, a druga to moja kochanka! Nie mogę się z nimi równocześnie zobaczyć! - Ok, rozumiem, jasne. Pierwszy podszedł do połowy boiska, zatrzymał się i też wraca. Drugi pyta jego: - No, co jest?? - Jaki ten świat mały!
Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza: - Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą? Mistrz: - Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko... Uczeń (zmieszany) : - Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron. Mistrz: -To nie kobiety, TO PERŁY!
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
04 maja 2011, 08:09
majowy bałwan
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
04 maja 2011, 11:56
Dlaczego blondynka wrzuca chleb do toalety? - Karmi WC kaczkę.
Nocnym pociągiem w jednym przedziale jadą kobieta i mężczyzna. Zapoznali się, chwilę porozmawiali. Kobieta zaproponowała, że, aby droga się nie dłużyła, opowie mężczyźnie historię. "Król, wybierając się na wielką bitwę, rzecze do swego zaufanego sługi: - Jesteś jedyną osobą, której mogę powierzyć opiekę nad moją ukochaną córką. Troszcz się o nią i spełniaj jej wszystkie życzenia - tylko ona została mi na tym świecie. Pamiętaj, jeśli córka moja nie będzie zadowolona z opieki - zapłacisz za to głową! Nastała noc. Królewna woła sługę do swojej sypialni. Sługa biegnie w te pędy. Królewna, leżąc nago na łóżku mówi: - Zimno mi! Sługa znalazł w szafie sypialni pierzynę i przykrył nią królewnę. Następnej nocy sytuacja się powtarza, z tym, że w sypialni sługa nie znajduje ani pierzyny, ani koca - nic, czym mógłby przykryć królewnę. W desperacji zrywa story z okien i nimi przykrywa nagą królewnę. Trzeciej nocy sługa nie znalazł ani stor, ani kilimów, niczego, absolutnie niczego, czym można by było okryć marznące, nagie ciało królewny. Rozebrał się więc i swoim ubraniem okrył królewnę. Następnego dnia król wrócił ze zwycięskiej bitwy. Pyta swego sługi: - Opowiadaj, jak spełniałeś swoje obowiązki? - Panie mój, wypełniłem każde życzenie twej córki! - A ty, córeczko, co powiesz? - Tatku, nieprawda, ani jednego mego życzenia nie wypełnił! - Szykuj się zatem, sługo, jutro rano na ścięcie!!! Zrozpaczony sługa udał się do królewskiego mędrca, opowiedział mu historię, błagał o wyjaśnienie dlaczego królewna tak odpowiedziała swemu ojcu. Mędrzec podprowadził sługę do okna, wskazał mu stóg siana i powiedział: - Widzisz ten stóg siana? - Widzę - odrzekł sługa. - Idź i zjedz go zatem! - Dlaczego? - Osłem jesteś! Dlatego właśnie!" Pośmiali się razem z głupiego sługi. Po pewnym czasie podróż kobiety dobiega końca. Mężczyzna pomaga jej wynieść bagaże na peron. Tam kobieta wyciąga z portfela kilka banknotów. Widząc to, mężczyzna mówi: - Ależ nie trzeba! Absolutnie nie wezmę od pani ani grosza za pomoc! - Źle mnie pan zrozumiał - odpowiedziała kobieta - To dla pana na siano!
13 maja 2011, 04:32
Władze rosyjskie postanowiły wydać Czukczom dowody osobiste. Do takich dowodów potrzeba naturalnie zdjęć. Jedynemu fotografowi na Czukotce szybko się robota znudziła i stwierdziwszy, że i tak wszyscy jednakowo wyglądają, doszedł do wniosku, że wystarczy sfotografować jednego, a wszystkim pozostałym robić odbitki z tego jednego negatywu. Wszystko szło pięknie do momentu, kiedy jeden z Czukczów zgłosił reklamację: - To nie moje zdjęcie! - No jakże nie twoje? Twoje! Twoja morda! - Morda moja, kufajka nie moja!
13 maja 2011, 04:34
Co oglądacie?
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
13 maja 2011, 11:34
Student pyta studenta: - Powtarzałeś coś przed egzaminem? - Tak - A co? - Będzie dobrze, będzie dobrze!
List od rodziny do studenta. Synku. Wysyłamy Ci z mamą 20 złotych tak jak prosiłeś w ostatnim liście. Pamiętaj jednak że 20 pisze się z jednym zerem, a nie z trzema ...
15 maja 2011, 20:10
Tato do Jasia: -Synu, gdy dorośniesz, chciałbym abyś był dżentelmenem. -Nie chcę być dżentelmenem, tato! - protestuje Jasiu - Chcę być taki jak ty!
W piaskownicy: - Czy może pani powiedzieć synowi, żeby mnie nie udawał? - Jasiu, przestań robić z siebie idiotę.
W Rosji powstał projekt, żeby zmienić flagę z niebiesko-biało-czewronej na czerwoną, jak za starych dobrych czasów. Informacja rozeszła się błyskawicznie. Do Putina dzwoni telefon: - Tu prezes The Coca-Cola Co. W związku z Waszymi planami, mamy dla państwa propozycję. Jeżeli na waszej fladze umieścicie nasze logo, całemu waszemu rządowi fundujemy dwuletnie pensje. Putin odpowiada: - Ciekawa propozycja, przemyślimy to i skontaktujemy się z Wami. Kończy rozmowę, po czym dzwoni do Saszy: - Sasza, słuchaj, kiedy dokładnie kończy się nam umowa z Aquafresh?
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
Ostatnio edytowano 16 maja 2011, 17:48 przez Badman, łącznie edytowano 1 raz
16 maja 2011, 17:47
Przychodzi facet do lekarza: - Panie doktorze pomocy! Pękł mi worek! - Mosznowy? - Ni mom.
18 maja 2011, 04:28
"Donald, matole, twój rząd obalą kibole!""
"Donald, matole, twój rząd obalą kibole!" Jakie jest hasło urzędasów?
18 maja 2011, 22:55
Donald, idioto, bez skarbówki będziesz chodził piechotą
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
19 maja 2011, 07:04
Ups! Minister szuka ładnych asystentek Aniołki Vincenta Cztery długonogie, apetyczne i śliczne, potrzebne od zaraz. Kto szuka? Minister finansów Jacek Rostowski (60 l.). W dodatku panie muszą być wszechstronnie uzdolnione, by sprostać zdaniom wyznaczonym przez swego szefa. To mają być istne aniołki Vincenta!
Załącznik:
634413308848595660.jpg
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
19 maja 2011, 09:42
Panie władzo! Szybko! Tam za rogiem ulicy... - wołają dwaj zadyszani chłopcy do przechodzącego policjanta. - Co się stało? - Tam... nasz nauczyciel... - Wypadek?! - Nie... on nieprawidłowo zaparkował
Gornik wpadł do szybu w kopalni, przerażeni koledzy nachylają się nad czeluścią... - Francik... żyjesz?! - Żyja - odpowiada Francik. - Mosz złomaną nogę? - Nii... - To może ręka? - Niii... - To dlaczego nie wychodzisz?! - Bo jeszcze lecaaa...
I jeszcze coś z branży: Jeśli jesteś taka sławna, to czemu zawsze na koncercie sala jest w połowie pusta? - Jaka pusta?! Sprzedaje się dwa razy więcej biletów niż miejsc! - No, ale twoje płyty się nie sprzedają... - Jak nie? Mam dwie złote płyty i trzy platynowe... co z ciebie za fan, że tego nie wiesz?! - Ja nie fan, ja ze skarbówki.
- Halo. Czy to Stacja Krwiodawstwa? - Nie . Izba Skarbowa. - A to przepraszam, pomyłka. - Nie szkodzi. Dużo się pani nie pomyliła