...widzę, że nie wszzsytkie maile dotarły - nie wiem czy czasem nie zapchałem skrzyneczki - 4 ostatnie wróciły z powodów technicznych
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
13 maja 2011, 08:40
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
mt36go
A ja do MiśkaP. Widzę, że jesteś jedyny, który przesyła materiały do egzaminu. Mógłbyś mi przesłać? Bardzo proszę. malgorzata.szwed@sk.mofnet.gov.pl
a misiekp odpisuje - wysłałem, mam tylko nadzieję, że "skarbowa" skrzyneczka przyjmie wszystko, a jak nie to podasz maila prywatnego i na takiego wóczas wyślę - pozdrawiam
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
13 maja 2011, 08:46
a tak wogóle to wszystkim, którym od początku cokolwiek wysłałem - dzisiaj puściłem paczuszkę nr 14 - zawartość specjalna - może się przyda - zobaczcie i sami oceńcie
13 maja 2011, 08:58
MisiekP jest THE BEST. Dziękujemy!!!!
13 maja 2011, 10:19
MISIEKP dzięki:) jesteś niesamowity
13 maja 2011, 10:49
mi w ubiegłym roku pomógł w ten sposób NADIR - ja pomagam teraz innym, bo wiem jak jest i wiem, że nie wszyscy są chętni przesłać materiały, a to przecież nic nie kosztuje, jedynie odrobinę dobrej woli - owocnej nauki...
Ostatnio edytowano 13 maja 2011, 14:26 przez misiekp, łącznie edytowano 1 raz
13 maja 2011, 14:25