Teraz jest 06 wrz 2025, 00:16

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Nie zagłosuję na PO 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA28 mar 2011, 20:41

POSTY        332
Post Re: Nie zagłosuję na PO
Przetasowania, transfery, wymiany pomiędzy PO i SLD to tylko zmiany podobne do tego czym słodzisz kawę - cukrem czy słodzikiem - będzie i tak słodka i tak a że i to szkodzi i to, tym się nikt nie przejmuje. Jeżeli Arł. jako "1" wejdzie z PO to na 100% Napieral. wejdzie z SLD. Jak dojdzie do koalicji to czy PO się spyknie z PSL, SLD, PJN to i tak "wsio ryba", dla Nas to nic dobrego (czyli w najlepszym przypadku będzie tak jak teraz).
Ps. Myślałem, że już gorszej nazwy "teki" od tej od Julki "Dorsz" Pitery nie będzie ale Arł. ma się czym pochwalić. Ciekawe jak to zmieszczą na pieczątce.  :D "pełnomocnik premiera ds. koordynacji współpracy organizacji pozarządowych i administracji w przeciwdziałaniu wykluczeniu społecznemu" (w randze Sekretarza Stanu Kancelarii Prezesa Rady Ministrów)
:mur:

11 maja 2011, 06:30

REJESTRACJA27 sty 2011, 13:59

POSTY        114

LOKALIZACJABydgoszcz
może skrótem :D
p. p. ds. koo. wsp. org. poz. i adm. w prz. wyk. spo.

11 maja 2011, 07:08
Zawodowiec

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:10

POSTY        3598
techj

Drogi silniczku wydawało mi się, że jesteś bardziej rozgarniętym obserwatorem sceny politycznej

Masz rację, ale oglądałem dopiero powtórkę FAKTÓW PO FAKTACH z Durczokiem i Arłukowiczem.
Durczok przeczesał mocno Arłukowicza, i zakończył wypowiedzią w kontekście list wyborczych PO:
zobaczymy, na ile duża była pana naiwność (czy coś w tym stylu)
Faktycznie stawka jest większa, a w SLD poszło oczywiście (prozaicznie) o miejsce na liście wyborczej.

PS Swoja drogą to lepiej jak takie przetasowania są przed wyborami niż tuż po bo przynajmniej wyborcy mogą to ocenić :)

Przetasowania zgoda, już do tego się przyzwyczailiśmy, ale po jaką cholerę Arłukowicz wszedł do TEGO rządu, przecież spali się jeszcze przed wyborami, bo przez 5 miesięcy na pewno nic nie zrobi,  poza wrażeniem, i to złym

11 maja 2011, 07:11
Specjalista

REJESTRACJA28 mar 2011, 20:41

POSTY        332
techj                    

może skrótem :D
p. p. ds. koo. wsp. org. poz. i adm. w prz. wyk. spo.

No, wyczesana pieczęć by była.  :wysmiewacz:

11 maja 2011, 07:20
Specjalista

REJESTRACJA23 gru 2009, 22:16

POSTY        317
. .
Logo polskiej prezydencji  w UE.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

11 maja 2011, 16:56
Zawodowiec

POSTY        3598
Łosiewicz: Dziękuję ci Platformo!

Dziękuję ci Platformo, że jesteśmy "zieloną wyspą" i frank szwajcarski nie jest po 5 złotych, a tylko po 3 z hakiem.
Gdy brałam kredyt hipoteczny, kosztował 2.28. Rata szaleje, ale gdyby rządził PiS, byłoby na pewno dużo gorzej - pisze Dorota Łosiewicz, komentatorka Faktu

Dziękuję ci Platformo, że nas chronisz przed kryzysem. Tylko połowa znajomych straciła pracę i doświadczyła cięć pensji, a przecież mogli wszyscy.

Dziękuję ci Platformo za podwyżki VAT-u.  Teraz w sklepach zwracam uwagę na ceny i jestem bardziej świadomym konsumentem, a tak mogłabym wrzucać do koszyka co popadnie[/b]. Ty Platformo chronisz mnie przed rozrzutnością.

Dziękuję ci Platformo za obcięcie zasiłku pogrzebowego. Gdy ostatnio chowałam bliską osobę i liczyłam oszczędności, cieszyłam się, że chociaż zostawiłaś te 4 tysiące. Przecież mogłaś zabrać wszystko, i powiedzieć: niech sobie ludzie radzą.

Dziękuję ci Platformo za „reformę” systemu emerytalnego. Raz na zawsze zapamiętam sobie, że na państwo liczyć nie można. Chcesz być człowieku bezpieczny na starość postaw na prokreację.

I stawiam. Przy tej okazji dziękuję ci Platformo za reformę edukacji. Dzięki temu muszę skrócić maluchom dzieciństwo. Synek i młodsza córka, gdy skończą sześć lat będą musieli iść do szkoły. I dobrze, że nie będą się już lenić w bezpiecznym środowisku zerówki przedszkolnej, jak starsza córka, przy której miałam wybór. Niech wiedzą co to życie i walczą o swoje w jednym budynku z plującymi na odległość, rzucającymi mięsem wyrostkami.

Co ja bym Platformo bez ciebie zrobiła...

http://www.fakt.pl/losiewicz-Dziekuje-c ... 205,1.html

komentarz:
- Ja też dziękuję ci już (za wszystko) Platformo  :)

11 maja 2011, 19:41
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
dyziek                    

jak by wstapił do PiS to byłby klawy koleś???  <_<

Cham bez honoru pozostanie zawsze chamem. Czy to Niesiołowski czy Arłukowicz. I obojętnie skąd gdzie przeszedł. Dla mnie gość stracił wszelki szacunek. Sprzedać się za pieniądze to żadna sztuka: prostytutki robią to dziennie wiele razy.  :sex:

Ostatnio edytowano 11 maja 2011, 20:37 przez Badman, łącznie edytowano 1 raz

11 maja 2011, 20:35
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA03 sie 2009, 19:35

POSTY        113
Badman                    

dyziek                    

jak by wstapił do PiS to byłby klawy koleś???  <_<

Cham bez honoru pozostanie zawsze chamem. Czy to Niesiołowski czy Arłukowicz. I obojętnie skąd gdzie przeszedł. Dla mnie gość stracił wszelki szacunek. Sprzedać się za pieniądze to żadna sztuka: prostytutki robią to dziennie wiele razy.  :sex:

Taką mają pracę te prostytutki a część załogi us ma podobną tylko sprzedają się znacznie taniej i za parę zeta, za obietnicę, za pochwałę dadzą sobie d...ę ogolić w dniu otwartym dla podatnika/w przyszłym roku wszystkie niedziele :piwo:

11 maja 2011, 21:33
Zawodowiec

POSTY        3598
Bitnova
No wiesz, przykład idzie z góry, tylko nie z TEJ co powinien  :)
Nie bez kozery ktoś kiedyś wymyślił hasło reklamowe: BÓG, HONOR, OJCZYZNA
Jakie mają znaczenie w wolnej III RP - każdy widzi  :(

11 maja 2011, 21:41
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
silniczek                    

Jakie mają znaczenie w wolnej III RP - każdy widzi  :(

To było kiedyś. Dzisiaj jest: bóg, HONORARIUM, ojczyzna.
Pan Arłukowicz to potwierdził. :(

11 maja 2011, 22:29

POSTY        114

LOKALIZACJABydgoszcz
silniczek                    

Mi bardziej pasuje Wolność, Równość, Niepodległość :D

12 maja 2011, 06:41
Zawodowiec

POSTY        3598
Albo W.R.O.N (sprawdź ten skrót, bo zapewne nie wiesz, co oznacza)  ;)

12 maja 2011, 14:28

POSTY        114

LOKALIZACJABydgoszcz
silniczek                    

Albo W.R.O.N (sprawdź ten skrót, bo zapewne nie wiesz, co oznacza)  ;)

Wiem dobrze co to była za WRONa, ale skojarzenie z hasłami Wolność, Równość, Niepodległość trochę dziwaczne ;)

16 maja 2011, 07:45
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
Dorn broni  konstytucyjnego prawa Tuska do miana "matoła"

Ludwik Dorn zaplanował pikietę przed Kancelarią Premiera - informuje "Nasz Dziennik".
Trzeciego czerwca poseł zamierza zademonstrować prawo do określania konstytucyjnego organu RP, jakim jest prezes Rady Ministrów, mianem "matoła".
Jeden z punktów pikiety obejmuje - jak zapowiedział Ludwik Dorn - wykrzykiwanie tego "obraźliwego, aczkolwiek niewulgarnego określenia".

Zapowiedziana przez Ludwika Dorna demonstracja to odpowiedź na karanie kibiców wznoszących okrzyki niepochlebne dla premiera Donalda Tuska. Kibice Jagiellonii Białystok niezadowoleni z zamknięcia jednej z trybun na stadionie ich drużyny demonstrowali przed urzędem wojewódzkim z transparentem: "Możecie zamykać nam stadiony, lecz nigdy nie zamkniecie nam ust".

Gdy zaczęli wznosić okrzyki: "Donald, matole, twój rząd obalą kibole", do akcji wkroczyła policja. W efekcie zatrzymano kilkadziesiąt osób, a kilkanaście mocno uderzono po kieszeni, karząc 500-złotowymi mandatami.
Wśród postawionych im zarzutów znalazł się ten: "Lekceważenie konstytucyjnych organów RP poprzez wykrzykiwanie haseł z użyciem słów nieprzyzwoitych".

Jak pisze "Nasz Dziennik", Ludwikowi Dornowi marzy się, że w jego pikiecie wezmą udział nie tylko zwykli ludzie, lecz że zostanie ona uświetniona udziałem znanych osobistości. Znanych także z tego, że jeszcze przed czterema laty grzmiały w obronie wolności przed "policyjnym państwem Prawa i Sprawiedliwości".
Na pikietę zaprosił między innymi Adama Michnika, Daniela Passenta, Grzegorza Miecugowa, Andrzeja Wajdę, Ireneusza Krzemińskiego, Tomasza Lisa, Monikę Olejnik, Magdalenę Środę i Daniela Olbrychskiego.

TAGI: dorn,  pikieta, kibice, tusk, matoł,

dodaj swoją opinię

~pologrek
Uczestnicy "Forum" !!!!!!! Uważajcie co piszecie, Rząd rękami ABW zamyka strony internetowew, które nie sprzyjają ponującym, prokuratura w ciemno wszczyna śledztwa o nawoływanie do obalenia władzy ludowej

~uwaga
UWAGA O 6 RANO WCHODZA DO MIESZKAN!

~Jan z Ciemnogrodu
zaprosil wszystkich koszernych -no ale co na to niejaka Kazimiera S(zcz)uka-czyzby,, wykluczona,,???

~der
BRAWA DLA DORNA  I dla odwaznych Polakow

* "Tusk marzy, by manifestacja przerodziła się w zadymę"
* Tusk: bandytów traktować jak bandytów, a nie kibiców
*  Janke: "Premier jak Stalin? Rozwali gospodarkę i państwo"
* "Premier znowu mówi: zaufajcie Rosjanom i czekajcie"
* Szef PiS drwi z Tuska: teraz jego zapowiedzi są śmieszne

http://wiadomosci.wp.pl/kat,9972,title, ... &_ticrsn=3

I dlatego nie zagłosuję na PORMO  :P

21 maja 2011, 09:42
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 95 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona