Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam, czy mogę prosić o przesłanie materiałów na adres sroczka414@wp.pl ? Z góry dziękuję
08 maja 2011, 14:45
Ja również bardzo proszę o materiały zwłaszcza dot. testu umiejętności--wyrazy, tablice RAvena, itp. Dziekuję bardzo na maila kopecdorota@interia.pl
08 maja 2011, 22:23
czy ja też mogę prosić o materiały na egzamin???? ten egzamin to jedyna szansa na poprawę naszej bardzo kiepskiej sytuacji...Z góry też bardzo, bardzo dziękuję. malgorzata.szwed@sk.mofnet.gov.pl
09 maja 2011, 08:43
Witam Ja również proszę o materiały przydatne w przygotowaniach do egzaminu. Z góry serdecznie dziękuję. Mój adres: The_piano_keys@interia.pl
10 maja 2011, 06:30
Witam, również poproszę o materiały do egzaminu, szczególnie do testu umiejętności. Mój adres: poius@vp.pl; z góry dziękuję.
10 maja 2011, 06:59
I nikt mi nic nie wysłał...żadnych materiałów do egzaminu... Więc jeszcze raz bardzo bardzo proszę... mój mail: malgorzata.szwed@sk.mofnet.gov.pl wspomóżcie dobre duszyczki...
10 maja 2011, 08:07
Witam Chcę podejść w tym roku pierwszy raz - proszę o materiały przydatne w przygotowaniach do egzaminu. Z góry serdecznie dziękuję. Mój mail: chomari@interia.pl
10 maja 2011, 18:31