____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
18 kwi 2011, 16:27
Re: Gimnastyka umysłu
Nikt nic nie pisze? Zad.44,45,46 (nie znam rozwiązań, będzie mniej zamieszania ) i moje propozycje odp
C, C, E?
44
Załącznik:
zad44.jpg
45
Załącznik:
zad45.jpg
46
Załącznik:
zad46.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
18 kwi 2011, 21:37
Mamba999
Nikt nic nie pisze?
Ja wymiękłam przy tym zadaniu z kątami... może dziwna jestem ale nigdzie tam nie mogę znaleźć figury która uzupełniłaby ciąg... ale może mi się już mózg zlasował
18 kwi 2011, 21:47
karniak
Ja wymiękłam przy tym zadaniu z kątami... może dziwna jestem ale nigdzie tam nie mogę znaleźć figury która uzupełniłaby ciąg... ale może mi się już mózg zlasował :wacko:
Daj sobie spokój z tamtym zadaniem, są następne na jutro
18 kwi 2011, 21:53
karniak
Mamba999
Nikt nic nie pisze?
Ja wymiękłam przy tym zadaniu z kątami... może dziwna jestem ale nigdzie tam nie mogę znaleźć figury która uzupełniłaby ciąg... ale może mi się już mózg zlasował :wacko:
Podziwiam Was za cierpliwość, silną wolę i upór! A Mambę za zagadki
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 18 kwi 2011, 21:56 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
18 kwi 2011, 21:55
Mamba999
karniak
Daj sobie spokój z tamtym zadaniem, są następne na jutro :D
Dałam sobie spokój, ale tak mi wlazło w mózg, że widziałam te kreski nawet przy zmywaniu naczyń
Idę spać Dobrej nocy wszystkim z wygimnastykowanymi mózgami
A tym, co zagadki dodają - wielkie dzięki : )
18 kwi 2011, 21:58
Dzień Dobry wszystkim Także wielkie dzięki za zadania. Zadania Mamby: 44 -
A
45 -
C
46 -
E
Albo jakoś podobnie
19 kwi 2011, 06:28
Opowiedź do zadania 44,45,46
c, e, ?
19 kwi 2011, 06:36
Odpowiedzi zad. 44,45,46 C, A, E
19 kwi 2011, 07:01
Zadanie 44
Odp.: A
Zadanie 45
Odp.: C
Zadanie 46
Odp.: E
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
19 kwi 2011, 07:33
witajcie !! mam ogromną prośbę- chciałabym prosić wszystkich życzliwych o pomoc i przesłanie materiałów jakimi dysponujecie do nauki na egzamin zarówno z części wiedzy jak i umiejętności na adres: mkk2@o2.pl bardzo chciałabym poprzeglądać sobie całe forum i porozwiązywać z Wami testy i zadania, którymi dzielicie się na forum /co swoją drogą bardzo miło mnie zaskoczyło/, ale jestem świeżo upieczoną mamą i znalezienie 10 minut przy niemowlaku na szybkie przejrzenie forum to wszystko na co mogę sobie pozwolić. z góry bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i również się polecam jeśli jakoś będę mogła pomóc. trzymam za nas zdających kciuki. pozdrawiam serdecznie-małgosia
19 kwi 2011, 07:47
baranek
zadanie dpablo - zapewne nr 43
odpowiedź d - w dolmym rzędzie czarne jest to co górnym było jasne
19 kwi 2011, 08:09
Trochę się różnimy w odpowiedziach do 44,45,46. A może ktoś ma rozwiązania i jest, w związku z powyższym, pewien swojego wyboru?