Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
...a "rozkosze łamania głowy" W. Pijanowskiego macie?... bo mam znajomka, który miał org. - ale może jakaś copy się ostała...
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
11 kwi 2011, 18:39
dzięki dzięki za materiały!! wdzięcznam jak to zdam to ...
12 kwi 2011, 14:47
Hanka81
dzięki dzięki za materiały!! wdzięcznam jak to zdam to ...
nie ma sprawy, a piwko chętnie wypiję
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
12 kwi 2011, 15:04
Bardzo dziękuję za materiały!!!
12 kwi 2011, 15:34
Dziękuję bardzo za materiały, pozdrawiam
13 kwi 2011, 12:47
Witam, Czy mogę kogoś prosić o przesłanie materiałów, oto mój e-mail: magdalena1979@op.pl Z góry dziękuję
13 kwi 2011, 18:04
Witam! Również proszę o materiały do testu umiejętności głownie tabelki, analogie, wyrazy. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Mój e-mail yangra@onet.eu
13 kwi 2011, 20:36
Witam serdecznie, jeżeli byłaby taka możliwość to proszę o przesłanie materiałów na egzamin na adres: malaczek_mariusz@poczta.fm Z góry dziękuję i pozdrawiam
13 kwi 2011, 21:54
dzień dobry proszę również o wysłanie materiałów do egzaminu na maila: amol27@wp.pl dziękuję
14 kwi 2011, 11:21
Będę wdzięczny jak ktoś przesle również i mnie materiały na adres jankus0110@wp.pl pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
14 kwi 2011, 14:40
Proszę o przesłanie materiałów do postępowania kwalifikacyjnego na adres luna1963@wp.pl
15 kwi 2011, 07:46
bardzo proszę o przesłanie materiałów na egzamin gocha.k1@02.pl. Z góry dziękuję
15 kwi 2011, 11:19
Bardzo proszę o przesłanie mi materiałów do postępowania kwalifikacyjnego. Mój adres: stan69.n@wp.pl Bardzo dziękuję, pozdrawiam
15 kwi 2011, 11:47
Również poproszę o przesłanie materiałów na adres: doti200@tlen.pl Z góry dziękuję:)