Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
również bardzo uprzejmie proszę o materiały na adres: Maciej_G@poczta.fm Z góry dziękuje i życzę powodzenia
06 kwi 2011, 11:08
witam;) startuję po raz drugi. w zeszłym roku z sukcesem zdałam, bez sukcesu nie załapałam się w 1000;) mam trochę materiałów, cześć juz opracowałam sama, ale serdecznie prosiłabym o jeszcze jakieś pomoce na mail: ninettee@wp.pl z góry dziękuję, co dostanę tym się podzielę z innymi;) Anka
06 kwi 2011, 11:25
Dzięki za materiały !!! przy okazji stawiam
06 kwi 2011, 19:19
Andzialena
Dzięki za materiały !!! przy okazji stawiam :piwo: :piwo:
no ja myślę...
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
06 kwi 2011, 20:05
Mam pytanie - czy ktoś ma książeczkę "W poszukiwaniu źródeł IQ" - raczej skany tej książki, bo u mnie nie ma wszystkich stron, a szczególnie odpowiedzi do dwóch testów.Będę wdzieczna za pełne i kompletne skany tej ksiązki. Proszę o przeslanie na adres: jolaan@wp.pl. Dziękuję
07 kwi 2011, 15:09
Ja również poproszę materiały na adres: Mimi1@autograf.pl Z góry dziękuję!!!!!
07 kwi 2011, 19:28
jeśli ktoś może mi podesłać materiały będę dozgonnie wdzięczny....... a słowa dotzrymuję . mój email: micho78@poczta.onet.pl. z góry dziękuję, jak coś zdobędę również powysyłam.
08 kwi 2011, 08:02
witam, też bardzo proszę o materiały zwłaszcza dotyczące umiejętności kierowniczych z góry dziękuję
08 kwi 2011, 08:50
jeśli komuś wysłałem dwa razy - to sorki, bo powiem Wam szczerze, że już nie pamiętam, komu wysyłałem, a komu nie hehe. pozdrawiam i właśnie puszczam maile
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."