Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
08 kwi 2011, 21:28
Re: Gimnastyka umysłu
odp.:
3
odp.:
6
08 kwi 2011, 21:33
Nadir
Proponuję propozycje odpowiedzi wysyłać przez PW do osoby zamieszczającej zadanie, a ona niech wrzuci je na drugi czy trzeci dzień. Nie chodzi o to, aby ścigać się kto pierwszy zgadnie, tylko o to, aby jak najwięcej osób miało szansę na ćwiczenie umysłu.
Starałam się odpowiadać na PW, ale potwierdzenia poprawność mojej odpowiedzi nie dostałam.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
09 kwi 2011, 07:18
ddd
A tu jaka będzie odpowiedź:
Załącznik:
Nowy-2.gif
Stawiam na
F.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
Ostatnio edytowano 10 kwi 2011, 13:55 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy
ukryłem odpowiedź
09 kwi 2011, 07:20
10 kwi 2011, 08:26
moja propozycja odpowiedzi to:
b,3,5
Ostatnio edytowano 10 kwi 2011, 09:22 przez dpablo, łącznie edytowano 1 raz
10 kwi 2011, 09:20
dpablo
moja propozycja odpowiedzi to:
wyszło mi to samo
10 kwi 2011, 10:15
Zgadzam się z opowiedziami DPABLO i DANULKI.
b,3,5
10 kwi 2011, 13:27
nowa
Starałam się odpowiadać na PW, ale potwierdzenia poprawność mojej odpowiedzi nie dostałam.
Chyba najlepszy sposób to taki jak zapoczątkował BKIP: ukrywanie propozycji odpowiedzi w poście. Po napisaniu odpowiedzi należy tę odpowiedż zaznaczyć (podświetlić myszką) i wybrać z "Dodatkowe BBCodey" polecenie "ukryj". Po wysłaniu posta pojawi się wtedy przycisk [POKAŻ CAŁY TEKST]. Kogo nie będzie kusiło podejrzenie odpowiedzi i kto będzie ambitnie dążył do samodzielnego rozwiązania testu, ten nie będzie go odkrywał. Po rozwiązaniu testu sprawdzi sobie. A kto straci cierpliwość, to sobie podejrzy.
Wodniczka74, gratuluję świetnych zadań!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
10 kwi 2011, 14:04
A od czego jest internet
10 kwi 2011, 14:33
wodniczka74
:wub: :wub: :wub: A od czego jest internet
Domyślam się, że sama nie jesteś ich autorką, ale ich wyszukiwanie, znajdowanie i zamieszczanie tutaj zasługuje na
Załącznik:
buźźźźka.gif
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.