Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam, ja również proszę o materiały: anja19@poczta.fm :) Dziękuję!
01 kwi 2011, 21:18
Witam, zmotywowaliście mnie do egzaminu ! Dopisuję się z wielką chęcią do chętnych na materiały pozdrawiam andzialena0@o2.pl
01 kwi 2011, 23:28
Bardzo chętnie również skorzystam jeżeli to możliwe. Moj adres rebeca25@o2.pl
02 kwi 2011, 06:57
Ponownie proszę o przesłanie materiałów, szczególnie testów umiejętności. moj adres minimiki@poczta.fm
Z Góry dziękuję, M.
02 kwi 2011, 17:49
Jeżeli istnieje taka możliwość to ja również bardzo proszę o materiały agjara@gwno.pl
03 kwi 2011, 20:24
Witam, Czy mogę być jakże nieoryginalny i także prosic dobrego samarytanina o przesłanie materiałów, w szczególności czegoś przybliżającego metodologię badania umiejętności (o ile takimi materiałami dysponuje) na p.rudek@mz.gov.pl ? Dziękuję.
04 kwi 2011, 09:14
Witam serdecznie i również proszę o materiały do postępowania kwalifikacyjnego na e-mail: antosia2000@gmail.com z góry dziękuję i wszystkim życzę powodzenia
04 kwi 2011, 10:48
Także poproszę o materiały na adres maro_13@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję.
04 kwi 2011, 18:52
WItam, ja też prosiłabym o materiały do postępowania głównie z zakresu tych pararelei czy jak one się nazywają, czyli te zadania typu: Mediewista ma się do średniowiecza jak lekarz do: a. onkologa, b. pediatry, c. patologa, d. weterynarza. One najwięcej problemu sprawiły mi w zeszłym roku. Z góry wielkie dzięki ! kika508@wp.pl
05 kwi 2011, 12:51
kika74
Witam, ja też prosiłabym o materiały do postępowania głównie z zakresu tych pararelei czy jak one się nazywają, czyli te zadania typu: Mediewista ma się do średniowiecza jak lekarz do: a. onkologa, b. pediatry, c. patologa, d. weterynarza. One najwięcej problemu sprawiły mi w zeszłym roku. Z góry wielkie dzięki ! kika508@wp.pl
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
05 kwi 2011, 18:42
PONOWNIE bardzo proszę o materiały na adres blazejczyk.aga@gmail.com Prosiłam już o materiały do egzaminu ale niestety nic nie otrzymałam AGA.
06 kwi 2011, 07:49
POSZŁO POSZŁO JUŻ kiepisko się czuję, więc jak mnie rozwali grypisko - to będzie mała przerwa w wysyłaniu, ale może się uda... miłej nauki i piszcie dalej, jak się zbierze kilka adresów - obiecuję, że wyślę pozdrawiam
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
06 kwi 2011, 09:59